Jump to content
simplijs

Kalifornijas lielceļu patruļa

Recommended Posts

CHIPS (2017)

MV5BZTliN2IyMTctYTliOS00ZTJiLTkxN2YtNDg1

  • Filmas žanrs - Komēdija, detektīvfilma, asa sižeta filma
  • Valsts, kurā taisīta filma - ASV
  • Filmas režisors - Dax Shepard
  • Lomās - Michael Peña, Dax Shepard, Jessica McNamee
  • Filmas sižets (vēlams angļu valodā un arī latviešu valodā, ja ir tāda iespēja)

Latviski:

 

Džons Beikers un Frenks Pončerello nule kā pievienojušies Kalifornijas lielceļu patruļai Losandželosā. Abi ceļu policijas darbā iesaistījušies atšķirīgu iemelsu dēļ – Beikers ir profesionāls motosportists, kurš cenšas sakārtot savu dzīvi un izglābt laulību, savukārt Pončerello ir FIB aģents, kurš izmeklē miljonu afēru, kurā, iespējams, iesaistīta ceļu patruļa. Lai cik nepiemēroti viens otram viņi būtu, no viņiem varētu sanākt laba komanda, ja vien viņi viens otru neizvedīs no pacietības…

 

Angliski:

A rookie officer is teamed with a hardened pro at the California Highway Patrol, though the newbie soon learns his partner is really an undercover Fed investigating a heist that may involved some crooked cops.

 

  • Tavs komentārs par filmu (komentārā vari brīvā veidā izteikties par filmu un arī pastāstīt, kāpēc filma būtu jāredz) - Kopumā noskatoties treileri nedomāju, ka būs kaut kas labs un vai vispār ir vērts iet uz kino (jā, es lietoju tādu oldschool ekstru), bet filma izvērtās diezgan laba un tāpēc vien rakstu šo topiku. Sākumā viens no aktieriem mazliet kaitināja ar savu atveidoto personāžu un tas life storijs bija mazliet fakdap, bet nosmieties varēja. Viena no tām filmām, kuru nevar vērtēt pēc treilera, interesanta un ar humoru pilna filma.
  • Tavs vērtējums par filmu (brīvā formā novērtē filmu, kuru iesaki redzēt citiem) Došu 8 fazijus no 10

Izmantoju fc un imdb

 

 

https://identy.lv/forum/index.php?/topic/23919-chips-2017/ai ble rekur jau bija, bet mans topiks tāpat labāks. :<

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×