simplijs 5133 Author Report Share Posted March 12, 2018 Ok, gaidam, kad Klāvs pamanīs, tad jau sačinīs, vai ne bebe @Klaavushka? <3 Btw, varētu uztaisīt šito tagging sistēmu, ka atnāk uz notifications. excalibur 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaavushka 1713 Report Share Posted March 13, 2018 kaut kas ar datumiem statusos nogāja greizi Fixed, thanks. @@simplijs , did it work? added kkādu mistisko Streamble just copy link n go https://streamable.com/3lfq4 https://streamable.com/3lfq4 Pielaboju nedaudz mobile shoutbox, atsauksmes dodat. akka, šayžuks and bora 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simplijs 5133 Author Report Share Posted March 13, 2018 @@Klaavushka it wooorks, tikai laikam īsti neaizmet tieši uz to postu. zoolfevep 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clubstep 879 Report Share Posted March 13, 2018 Mobile shoutbox ir labs, sen vajadzēja. Vienīgais, ko varētu ieteikt, lai mobīlā versija automātiski refreshotos. Ir iespējams? Ja nē, tad tāpat norm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaavushka 1713 Report Share Posted March 13, 2018 Mobile shoutbox ir labs, sen vajadzēja. Vienīgais, ko varētu ieteikt, lai mobīlā versija automātiski refreshotos. Ir iespējams? Ja nē, tad tāpat norm. neesmu skaitījis, bet 20-30 sekundēm ir auto refresh, sanāk, ka tu gribi ātrāk viņu, viens cits teica, ka ir par ātru un nespēj izlasīt, ja lasa history Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clubstep 879 Report Share Posted March 13, 2018 neesmu skaitījis, bet 20-30 sekundēm ir auto refresh, sanāk, ka tu gribi ātrāk viņu, viens cits teica, ka ir par ātru un nespēj izlasīt, ja lasa history Ā, tad jau viss ok. Es naktī biju uzrakstījis, kad neviena cita nebija un nodomāju, ka auto refresha nav. Un tās 20-30 sekundes hz, atkarībā cik daudz spamo. 15 - 20 sekundes varētu būt sweetspot imho. Ko saki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaruu 1342 Report Share Posted March 13, 2018 Kaut kas ar laiku nočakarējies forumā, piemēram, čatā rāda galīgi nepareizu laiku; Runājot par to mention, būtu interesanti, ja tas parādītos apakšā, kā atsevišķš lodziņš (esmu norādījis bildē, kura ievietota zem ieteikuma), kuram uzspiežot, parādās logs uz ekrāna ar foruma grupām. Izvēloties grupu, parādās visi lietotāji, kuri ir grupā, + search bar, lai vieglāk varētu atrast kādu konkrētu lietotāju. Es šobrīd fantazēju, protams, nezinu vai tas ir realizējami, bet būtu nice Cerams, ka manu nesakarīgo domu gājienu var saprast. Edit 18.03.2018.: Awards topicā pievienot kaut kādu automatizētu vote, kad cilvēki izvēlas konkrētus awardus, piemēram, nominācija - izpalīdzīgais.. Iespējams daudzi no galvenajiem neievēro, ka konkrētā persona actually kādam ir palīdzējusi, taču ar šo vote cilvēkiem ir iespēja nobalsot par personu, pierādot, ka persona, kura ir izvēlējusies konkrēto nomināciju, tiešām ir bijusi izpalīdzīga. bora 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
excalibur 1845 Report Share Posted March 23, 2018 Pievienot atpakaļ zaļo krāsu, kad ir pievienots jauns acc pieteikums pls. Outpace 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaavushka 1713 Report Share Posted March 23, 2018 Edit 18.03.2018.: Awards topicā pievienot kaut kādu automatizētu vote, kad cilvēki izvēlas konkrētus awardus, piemēram, nominācija - izpalīdzīgais.. Iespējams daudzi no galvenajiem neievēro, ka konkrētā persona actually kādam ir palīdzējusi, taču ar šo vote cilvēkiem ir iespēja nobalsot par personu, pierādot, ka persona, kura ir izvēlējusies konkrēto nomināciju, tiešām ir bijusi izpalīdzīga. liekas, ka, kad veidoju topiku, biju diezgan clear ar norādēm, kā saņemt awardus: https://prnt.sc/ivf2nx veterans, simplijs, Jorens and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaruu 1342 Report Share Posted April 2, 2018 Cik saprotu, tad tas kalendārs vēl top, tāpēc neliels ieteikums no manas puses - izveidot to kalendāru tā, ka lietotājiem ir iespēja pievienot atgādinājumus, piezīmes tajā kalendārā, kurus redz tikai viņi paši Ledžits, Rhino, faz and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars 446 Report Share Posted April 3, 2018 Dot pa ausīm tiem kas liek parakstā vairāk pa vienu bildi/gifu. Tiem kas liek divus vai trīs ar nenormālu izmēru vispār rokas nocirst. Zb sāk palikt spiest ignorēt + dažiem īpašajiem nemaz nevar to uzspiest, jo redz ir moderatori vai kāds tur jēlais tituls un visiem jāuzspiež viņu BS. Tie kas teiks lai uzspiežu ignorēt visas - ej dirst, jo retajam viņa ir normāla. Kāpēc mest malā tās kuras ir jēdzīgas vairāku pajolu dēļ? Ledžits 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simplijs 5133 Author Report Share Posted April 3, 2018 Dot pa ausīm tiem kas liek parakstā vairāk pa vienu bildi/gifu. Tiem kas liek divus vai trīs ar nenormālu izmēru vispār rokas nocirst. Zb sāk palikt spiest ignorēt + dažiem īpašajiem nemaz nevar to uzspiest, jo redz ir moderatori vai kāds tur jēlais tituls un visiem jāuzspiež viņu BS. Tie kas teiks lai uzspiežu ignorēt visas - ej dirst, jo retajam viņa ir normāla. Kāpēc mest malā tās kuras ir jēdzīgas vairāku pajolu dēļ? Noteikumi paredz max izmērus 800x800px. Nepatīk - spied ignore. Ja apšaubi kāda signature atbilstību noteikumiem - pm moderatoriem vai man, izskatīsim kopā. Līdz šim ar to nav bijušas problēmas. Tavs ieteikums vairāk atgādina aizliegumu kādam ievietot sev tīkamu kontentu, ko noteikumi neaizliedz. Mēs tak tagad neliegsim sievietēm čurāt tupus. Jorens 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars 446 Report Share Posted April 3, 2018 (edited) Mans ieteikums pasaka to, ka vajadzētu aizliegt likt parakstā vairāk par vienu bildi/gifu. Izmainam noteikumus, jo pēc esošajiem es drīkstu likt kaut desmit gifus 799x799 izmērā. Edited April 3, 2018 by atkars Ledžits 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faz 4433 Report Share Posted April 3, 2018 Droši, liec! akka, Jorens, Goarchi and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars 446 Report Share Posted April 3, 2018 (edited) Neesmu idiots. Noņēmu ignore visām signature ko biju saspiedis un redzu, faz, esi viens no viņiem, tā kā nebrīnos par tavu bezjēdzīgo postu. Edited April 3, 2018 by atkars Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faz 4433 Report Share Posted April 3, 2018 Tu vari beidzot arī izskaidrot, kāpēc tev ir tādas problēmas ar lielām, kustīgām bildēm? Slikti paliek, vai? Jautāju tāpēc, ka izskatās, ka esi vienīgais, kuram traucē šādi paraksti. "Man nepatīk, tāpēc jāmaina! Visiem, kuriem netraucē - ejiet dirst, jo MAN traucē!" ... lovin' it! edit : vienīgais šajā forumā? tiešām? es domāju, ka mēs par spēriena un matricas forumu runājam. tev taisnība, es patiešām nesaprotu! Tāpēc lai noteikumi šobrīd paliek tādi paši, līdz kādreiz sapratīšu. Jorens, Krums and Goarchi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars 446 Report Share Posted April 3, 2018 (edited) Jautāju tāpēc, ka izskatās, ka esi vienīgais, kuram traucē šādi paraksti. * vienīgais šajā forumā. Ja teiksi kāpēc tad šeit apgrozos - pavisam vienkārši, esmu admins un man šeit ir jāparādas. P.S. Varbūt kādreiz sapratīsi. Edited April 3, 2018 by atkars Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaavushka 1713 Report Share Posted April 3, 2018 negribat iet kkur citur runāt, šis topiks domāts weba izmaiņām, ne foruma noteikumu apspriedei excalibur, Vasja, barovsky and 8 others 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIN?RDS 2915 Report Share Posted April 7, 2018 varētu uztaisīt lai emojis rādās forumā Ledžits 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaavushka 1713 Report Share Posted April 7, 2018 @@LIN?RDS explain? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...