Jump to content
simplijs

WEB ieteikumi

Recommended Posts

  • CSGO veikalu pārtaisīt mazliet gaumīgāku, uz dizainu izvelkot katram laukam nepieciešamo info - uztaisīt alternatīvu maksāšanas iespēju - IDcash, kur cenas ir alternatīvi dubultā vai trīskārši, citādāk šai valūtai forumā nav jēgas.
  • Zinu, ka tiek veidots adminCP, bet varētu kaut kā banus ievilkt arī skatāmi saitā.
  • Kamēr tiek veidoti stati, var tak HLstatus ielikt webā, ne? 
  • Aktualizēt aptaujas sākumlapā.
  • Šīs sadaļas - http://prntscr.com/ekkt4jPlug.dj un Draw pavilkt zem izvēlnes "Izklaide" ar subsadaļām, iekļaujot plug, draw un discord zem vienas izvēlnes?
  • Adminu sarakstu palikt zem ACC pieteikumi, kā vēl vienu sadaļu zem Jauns pieteikums un Visi pieteikumi, vai arī zem Banu sadaļas? Vai tiešām tā vajag izcelt adminu sarakstu izvēlnē?
  • Forumā noņemt to MTA sadaļu, jo nav aktuāli pagaidām, kad būs serveris, varēs tak atkal uzlikt redzamu.
  • Jau izdaudzināto problēmu ar POV demkām, pa visiem developeriem tak variet atrast risinājumu ieviest HLTV, kaut vai ar to, lai krājas uz hdd, bet kāds viņus reizi nedēļā izdzēš līdz brīdim kamēr ieliek auto delete?
  • Ieviest IDcash shopā kaut kādas papildus funkcijas, lai ir stimuls tiekties pēc idc?
  • Pamainīt IDcash daudzumu pa postiem/topikiem, lai ir vairāk, jo tagad būtībā nemaz nevar viņus iegūt, jo arī konkursus tik bieži neviens netaisa.

Kaut kā tā, ja kādam ir vēl ieteikumi, rakstiet - piemetīšu klāt.

Link to comment
Share on other sites

Zinu, ka viss šis ir laikietilpīgi vai arī vienkārši nerealizējams, taču pievienošu pāris ieteikumus! 

  • Saprotams, ka ir plug.dj, kurā cilvēki var savākties un atskaņot savu mūziku, taču interesanti būtu, ja tiktu izveidots tāds, kā identy radio, kurš atrastos tepat forumā, un principā, viss, kas būtu jādara, ir jāiesniedz sava playliste ar dziesmām kādam no administrācijas, un lietotājiem ir iespēja atskaņot šo playlisti visas dienas garumā. Mēneša beigās tiek noskaidrots lietotājs, kuram ir bijuši visvairāk klausītāju un attiecīgi viņš tiek apbalvots ar kādu mazu dāvaniņu. 
  • Atjaunot foruma spēļu konkursus, nevis tāpēc, lai uzlabotu foruma aktivitāti vai ko tamlīdzīgu, jo aktivitāte ir ļoti laba, bet vienkārši, lai labi pavadītu laku.. Šie konkursi varētu būt POTW vai arī kāds flash spēlītes konkurss. 
  • Interesanti būtu, ja lietotājiem būtu iespējams pašiem mainīt šos saucamos wallpapers, ne tikai savā profilā, bet arī forumā.
  • Nezinu, vai kaut kas tiek darīts sakarā ar šo jautājumu, taču būtu ļoti jauki, ja būtu iespēja aplūkot savus csgo serveru status, jo gan jau es neesmu vienīgais, kurš to gribētu.
  • Foruma sānā vai sākumlapā pievienot news feed, kur var izskriet cauri visām jaunākajām ziņām.

Man bija vēl jautājums par to draw sadaļu - tur vispār ir iespējams kaut ko darīt? Jo es iegāju un man vienkārši rādījās krāsu palete un nebija iespējams kaut ko uzzīmēt! 

 

simplijs edito: 1. būtu baigi forši, bet tur tiešām vajag baigu atsaucību, lai nestāv tukšs kanāls. 2. nav nemaz tik grūti, ir tikai nepieciešami cilvēki, kas to uzņemtos. 3. tāda funkcija ir, bet akka ir ar to apbalvojis tikai sevi. :< 4. nu būtībā jau to punktu es minēju. 5. tas jau pastāv, latest 5 posts http://prntscr.com/eko1la

Link to comment
Share on other sites

Pie ACC pieteikumiem uztaisīt tā lai varētu ''thumbs up'' vai kautko tamlīdzīgu lai visiem nevajdzētu atkārtoties un es domāju ka daudziem ir ko teikt pieņemsim par šo cilvēku kas raksta pieteikumu bet kāds jau ir uzrakstijis ko līdzīgu tāpēc cilvēki klusē.

Link to comment
Share on other sites

Pie ACC pieteikumiem uztaisīt tā lai varētu ''thumbs up'' vai kautko tamlīdzīgu lai visiem nevajdzētu atkārtoties un es domāju ka daudziem ir ko teikt pieņemsim par šo cilvēku kas raksta pieteikumu bet kāds jau ir uzrakstijis ko līdzīgu tāpēc cilvēki klusē.

Maybe tad labak uzlikt, ka pirms neesi iedevis rec vai anti, neredzi pārējo cilvēku viedokli, lai pašam tomer jadoma nevos copy paste?
Link to comment
Share on other sites

acc sadaļai noņemt pieeju ''parastiem'' lietotājiem izteikt viedokli

Un, cik objektīvs viedoklis būs, ja daži admini par cilvēku nekā nezin, jo paši reti parādas serverī vai forumā nemaz nerādas gandrīz. Ir protams citi galvenie, bet tie konkrētajā serveri varbūt pat nekad neiet un vińiem nav viedokla.
Link to comment
Share on other sites

Nesaprotu, kāpēc tikai OS un augstākstāvpšie var rediģēt savas ziņas, ieteikums tie kuri ir sakrājuši noteiktu reputāciju, ļaut viņiem arī rediģēt čata ziņas. Nesaku, lai visiem to piešķir, bet vismaz tiem, kuri šeit jau ir kādu laiku.

 

Pievienota opcija jebkuram lietotājam rediģēt savus čata ierakstus!

 

Pievienota jauna grupa - "Lietotājs+", sakrājot 1000 postus grupa tiks piešķirta automātiski. Grupa tev dos iespēju dzēst savas čata ziņas, rakstīt čatā bez flood limita, attaisīt, aiztaisīt savus topikus, 

Ja tev ir sakrāti 1000 posti un nav grupa, ieraksti kādā topikā kādu postu un grupai vajadzētu parādīties.

Link to comment
Share on other sites

 

  • Aktualizēt aptaujas sākumlapā.

 

ŠIS noteikti neaizņem tik daudz laika, lai to nevarētu kāds izdarīt. :<

 

Vēl joprojām jāskatās uz veco aptauju. <_<

 

Es nesaprotu, kaut kādu naudu no spēlētājiem iekasēt gribiet, bet visu savest līdz galam nevarat? Tādus sīkumus kā salikt visu pa vietām:

http://www.bildites....58/original.png

 

šitiem arī nobīde, kur dzeltens un tas mīnusiņš. visās sadaļās tā ir

 

http://prntscr.com/ex0znpadminu sarakstu vajadzētu integrēt tāpat kā banus, citādāk pārmet uz pilnīgi citu sadaļu un jāiet atkal caur bani bla bla bla. maybe, ja atstāj kā ir, tad pašā augšā, virs tā saraksta ielikt kkādu atpakaļ pogu...

btw, to otro punktu biju domājis, ka sānu prosta varētu pārlikt uz šo http://www.bildites....57/original.pnglai viss ir kā vienā lapā, nevis pārmet uz citu

 

piemēram šis bija uz boomixa pmu, bet tāpat izmaiņu jau 2 nedēļas nav.

 

Status uzlikt kaut vai hlx, HLTV uzlikt un reizi nedēļā ieiet mapītēs un izdzēst vecos aizņem tik daudz laika?

 

 

aptaujas nevarat uztaisīt? ta naher ir tik daudziem acp? (neskaitot kemiju un klāvu (viņi best puikas))

 

potw topiks arī uz čata vēl stāv, kaut gan jau sen ir balsošana. nu kamon veči

 

Link to comment
Share on other sites

Būtu super, ja monitori būtu apskatāmi kaut kur forumā, vai virs čata, vai kādā sānā visam, nedaudz labāka pozicionēšana, kā sākumlapā, es tur ieeju tikai monitoru dēļ :D Bet nu par to jau paši spriežat.

 

Arī ar šo vajadzētu tikt skaidrībā, lai izmēri automātiski mainās vai vienkārši mēģināt forumu pielāgot arī 16:9 monitoriem tā, lai foruma galvenā daļa tiek nedaudz izstiepta, nekādā veidā nemainot citu lietu izmērus, t.i. signatures utt.

 

Ļoti laba fīča ir personalizēts profila background, izmeklējos, bet nekur nevarēju atrast, ka tas būtu enablots, tā kā tas arī būtu labi.

 

Par cik redzu, ka izmantojat IPB forumu un neesmu vēl visu aizmirsis par ACP kā tādu, zinu, ka tas ir izmaināms. Agrāk forumā, kuru pārvaldīju, arī varēja postiem likt plusiņus un mīnusiņus, bet tas.. teiksim tā, tas reāli nestrādā, īpaši tad, kad forumā paceļas aktivitāte, kāds atrod sev kādu heiteri un vēl sazin kas notiek, tad jau uzreiz tiek fiksi downvototi visi posti un tad sākas nevajadzīgi srači. Lai to varētu novērst, es vienkārši disabloju downvote pogu kā tādu un atstāju tikai upvote. Par to, protams, spriežat paši, tikai saku, ka tāda situācija var atgadīties un ne vienreiz vien, risinājums tai jau tagad ir pieejams.

 

Nekas nozīmīgs, tikai nākotnei, kad darīt ņehuj, GMT laikos nav iekļauta Rīga, mūsu GMT+2 ir ielikta Dienvidāfrika.

 

Tas tā, īsos vilcienos, ja kaut ko atcerēšos, šaušu iekšā.

 

edit.: Čau sadaļā ielikt noteikumu, ka ar kādu sasveicināties vajag minimums vienā teikumā, citādāk kā paskaties, visi tikai sveiks, čau, čiv max spējīgi ierakstīt. Tas nav nopietni.

Edited by Klaavushka
Link to comment
Share on other sites

Pagaidām reputācijas kategorijas izskatās šādi:

http://prntscr.com/f8cpp6

 

Varētu kaut ko pamainīt, ieteikumus šajā pašā topikā lūdzu. Sākotnēji soli var likt pa 50, tālāk ejot 100, 200, 500 un 1000.

Katrai nākamajai kategorijai nepieciešams savākt 2x vairāk punktus - 50, 100, 200, 400, 800, 1200 utt.

Link to comment
Share on other sites

Atdzīvināsim topiku. :D

1) Ieviest "follow" pretējo funkcionalitāti - "ignore".
2) New content sadaļā jauna opcija - "all except ignored items".

Jēga - mani, personīgi interesē kas jauns forumā parādās kopumā, bet ir kādi specifiski pietiekami populāri topiki, kuros pietiekami bieži ir kas jauns, kas mani absolūti neinteresē, un es nevēlos, lai tie parādās pie new content.

Link to comment
Share on other sites

Sveiki, es daudz neko nerakstīšu, nedaudz ieskicēšu, kas iešāvās galvā šodien:

  • Nezinu cik tas ir reāli, bet būtu diez gan nice, ja būtu pluga monitors, lai cilvēki, kuri bieži uzturās plugā zinātu, cik cilvēki uz doto mirkli tajā atrodas, lai speciāli nav jāver vaļā plugs, lai pārliecinātos vai tur kāds ir

Tad vēl gribēju parunāt par to, ko minēju jau diez gan pasen atpakaļ

  • Manuprāt, aizvien nav peļama ideja par identy radio, kad katrai dienai ir sava tēma, piesakās vairāki interesenti (šobrīd es tikai fantazēju, nezinu vai kādam vispār šāda ideja patiktu) uz katru no dienām, attiecīgi katrai dienai tiek izlozēts viens laimīgais, kurš iesūta sevis izveidotu playlisti ar dziesmām, kuras atbilst žanram, kurš ir izvēlēts konkrētajai dienai. Tad nu attiecīgi katrā dienā tiek atskaņota katra playliste. Katru dienu ir iespējams balsot, par dziesmām un playlisti kā tādu, attiecīgi nedēļas beigās tiek noskaidrots tas, kura mūzika nedēļas laikā ir patikusi visvairāk un ir klausīta visvairāk. Gan jau, ka nebūtu grūti arī uzvarētājam iedot kādu balviņu, nezinu, kas jums aktuāli ir serveros, tie idc or smth. Protams, lai padarītu visu interesantāku, varētu pa vidu iestarpināt kaut kādas smieklīgas reklāmas vai identy ziņu reportāžas, varbūt kas tāds piesaistītu cilvēkus vairāk. Noteikti, ka kādu, kuram tiktu piesolīts kāds bonuss serverī, varētu viegli atrast.

Kā jau teicu, šīs ir tikai idejas, taču būtu jauki, ja tās tiktu realizētas :)

 

 

pro edit: Klāvam atgādinājums - teksta līdzināšana pēc abām malām

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×