Jump to content
Go Hārds.

NBA Spams

Recommended Posts

Hou šogad ir tāda miskaste : 
Šitais ujabāns nedraudzējas ar galvu, būvē māju no ķieģeļiem katru spēli un vnk atdod bumbu pretiniekiem, trade already. Start Armani Brooks for the rest of the season, Augustine ir pietiekami solid backup PG. Jā, defense caurums, bet tas caurums tā pat tur ir, ja Kevin Porter Jr. ir sākuma sastāvā.
Jalen Green straglo ar metienu, jāspēlē garbage time vairāk un vispār būtu jānāk no beņķa. Start Josh Christopher, Green no bench.
Tate būtu jāspēlē 15 minūtes, pārējās minūtes būtu jāatdod KJ Martin.
FAKIN TRADE WOOD, kāpēc jādraudzējas ar tādu ambāli?
Start Sengun, KJ Martin, Matthews, Josh Christopher un Armani Brooks. Jā, Sengun šobrīd ir out, tā pat kā Armani Brooks, bet ja visi ir veseli, tad šādām būtu jābūt lineup. Pārējos no beņķa, kopā ar to miskasti, ko saņemtu pret Wood un Porter. Nav jēga turēt tādu sūdamāju rebuilda laikā.

Link to comment
Share on other sites

WTF moves by Sacramento and Indiana
&
WTF moves by New Orleans and Blazers (question mark?)

Other news :
Caris LeVert for Ricky Rubio
Bradley Beal done for the season
I'm in the fantasy play-offs with a bunch of miskastnieki 

Es nez, Kings vajadzēja atstāt Haliburton un vnk visus pārējos (varbūt izņemot Davion Mitchell) guardus vnk vajadzēja aizmainīt projām. Vēl ar vien kāds tic, ka Fox uzlabos savu metienu un nepaliks vēl trauslāks gadiem ejot? I guess Kings mainīs prom Richaun Holmes, Harrison Barnes un Bagley, citādi tas frontcourt ir mistika manās acīs. Atstājam tad Chimezi Metu un Saboni, pārējos prom. 

Indiana... es nevaru neko labu pateikt par komandu, kura treido pēc Buddy Hield, end of story. Tyrese un Brogdona backcourt izskatās scary good, bet tad vajag kādu trešo, kas varētu izplest uzbrukumu, kaut kādu nenormālo lielgabalu. Un nē, es ceru tas nebūs Buddy Hield vai TJ Warren. Saboni viņi, acīmredzot, speciāli visu sezonu reklamēja, jo viņa usage bija nereāls (un es vēl ar vien domāju, ka Turners, when healthy, ir labāks NBA spēlētājs par Saboni) un tas īstenībā, manās acīs, ir pareizs lēmums viņu aizmainīt, bet ... kāpēc ne Haliburton un jebko citu, nevis Hield? Es nezinu, es nevaru viņu ciest.

Blazers rebuildojas, BEIDZOT mēs varam teikt "atā, atā" CJ. McCollum un Lillard backcourtam (vissvarīgāk, ka tiek vaļā no tā CJ līguma). Es domāju, ka tā pat ir jāsaka "visu labu" Nurkic un jādomā par kādu garo, kas spēj uzmest trīni. Redzēs, kas vēl viņiem padomā, jo šis noteikti nav viss.

Pelicans - apsveicam, jūs tiksiet play-in turnīrā. Who cares? - not me.

Trade deadline ir rītvakar, sēdēšu darbā pie planšetes un refrešošu twitter feed ik pa minūtei.

Link to comment
Share on other sites

labrīt.

Ja liktu likmes, mana nauda būtu uz Trae, bet uzvarētājs bija cits. Big-Man uzvar 3 point contestu, diegan impressive. Finālā 28 un 2 26 punkti, kas arī ir diezgan amazing, KAT pelnīta uzvara un vispārīgi izbaudāms contests.

 

Dunk contests kādreiz bija visinteresantākais All-Star weekenda posms no visiem ( neskaitot pašu spēli.) Kopš 2016. gada, kad piedalījās Zach un Gordons, (abi amazing, neuzskatu, ka Gordons bija robbed, abi rādīja amazing dunkus, maģisks contests kā tāds ), dunk contesti vairs nav tas. Tā latiņa ir uzstādīta tik augstu, ka šo visu skatoties var aizmigt.

 

Šogad pavisam savādāks skills- challange, manuprāt, ļoti interesanti un baudāmi skatīties.

Jūsu domas par šī gada pasākumu, uzvarētājiem utt?

Link to comment
Share on other sites

Sorry, bet skills challenge bija miskaste, manuprāt. Baigais prikols skatīties uz džekiem, kuri met brīvus metienus. Robis tur varētu mētāt :D

KAT uzvar 3pt contest - big wow, bez sarkasma. Kruti, ka garais uzvar. Tās jaunās 3pt bumbas pa vidu gan man nepatīk. Varēja atstāt viena formāta punktu skaitīšanu 3pt contestiem, lai varētu salīdzināt uz all-time greats skalas. Tagad tur katru gadu izdomā kko samainīt punktu sistēmā un tad man jādiršās youtube komentāros ar kaut kādiem sīkajiem, kuri domā, ka Joe Harris ir labāks 3pt shooteris par Reggie Miller, jo viņam, redz, ir vairāk punktu 3punktnieku konkursā. 

Dunk contests - meh, kopš neviens superstars vairs tur nepiedalās, tagad ir tikai kkādi jaunie. Es gribu redzēt Lebron James pret Anthony Edwards un Miles Bridges !!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×