Jump to content
Go Hārds.

NBA Spams

Recommended Posts

Akumpo ir garantēts regular szn MVP imho, protams Lakers fanboys teiks LeBron omg, bet AD>LBJ. Vienīgais competition Akumpo DPOY ir AD. Tur reāli ir 50/50 throw-up. AD ir labāki stati blokos/stealos, bet Akumpo ir labāki advanced defensive stats (points allowed etc.). Neuzskatu, ka Bucks vinnēs championship šogad though. Bet Akumpo ir ļoti laba iespēja dabūt abas balvas, MVP un DPOY, nemaz par to nebūtu pārsteigts.

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Nick Gurr said:

bruh nurkics kkads casual 5 day contract player, par ko tu runa? 

curry profesionals shooteris, neko nesaproti no futbola vispar!

puisīt, tu laikam esi sajaucis komjunitijus - te nav spēriens.lv, tur tavi iks dē komenti varbūt kādam liksies smieklīgi.

Mani vairāk interesē, kas notiks Utah vs. Denver matchupā, tā pat arī Nets varētu uztaisīt upsetu pret Raptors. Protams - Dallas vs. LAC, redzēs ko Dončič spēs parādīt, cerams atkal nebūs 5-6 kļūdas spēlē. 
Priecīgus visiem Play-Off svētkus!

Link to comment
Share on other sites

2020 hits different. Magic 1-0 Bucks. Blazers 1-0 Lakers. 

Par šodienu (my honest opinion) - Raptors beat Nets, Nuggets beat Jazz, 76ers beat Celtics (50/50 throwup). Nonākam pie main game of the day priekš manis, Clippers vs Mavs. Mavericks laba iespēja pacelt ir, jo Clipperi reāli pirmajā spēlē nekādīgi nevarēja apturēt Dončiču. Ja KP nebūtu izmests laukā (lielākais BS tas technical bija), Mavs paceltu pirmo spēli. Cerams, ka Dončičs piestrādās pie turnovers, un tad šī var būt ļoti interesanta sērija kopumā.

HOW ABOUT THEM BLAZERS THOUGH.

i got Blazers in 5 btw. they are too hot right now.

Link to comment
Share on other sites

blya šī sezona būs faking insaaaane, es esmu tik faking stoked
Bullji izskataas solid, playoff materials for sure
Lakers pagaidām trash bet gaidam gaidam
Interesanti kas būs ar Nets par cik kyrie nespēlēs home games. 
Par pārējām komandām: Ļoti gribu sekot līdzi Ja Morantam jo tas chuvax ir faking insane un also interesanti kas beigās notiks ar Benu.

Anyway šitā sezona bus littty 

Link to comment
Share on other sites

yo, nba sezona sākusies pilnā sparā, viennozīmīgi viena no interesantākajām sezonām, kāda pēdējā laikā ir bijusi. Pagaidām ko esmu novērojis :

-Bulls, kā jau bija paredzams no pre-season, ir baigi entertaining to watch, tiešām baudāmi skatīties. Vēl jauna komanda, tikko tik sāka kopā spēlēt, bet nākotne viņiem, ja visi paliks healthy, ir diezgan spoža.

- Lakers - viens no lielākajiem izgāšanās projektiem ever? Protams, vēl par agru spriest, atkal, jauna komanda un ir aizritējušas pirmās spēles, bet vakar tieši skatījos spēli pret Thunder, vienkārši what? Pakāst 20 point lead pret 0-4 team? Westbricks savā elementā, tiešām diezgan liela vilšanās pagaidām.

- Ļoti patīkami, ka NBA izmainīja noteikumus, tieši par shooting fouliem. To var pamatīgi redzēt, visi Hardeni un pārējie, kuri prost paši ķērās citos spēlētājos ir diezgan depressed šobrīd. 

Anyways, jūsu domas par sezonas sākumu?

 

Šodien. Currys, manuprāt, ir viens no visu laiku labākajiem shooteriem

 

Arī knicks nākotne pagaidām izskatās diezgan solid, to varēja jau pagājušajā sezonā redzēt. Šitas video likās diezgan smieklīgs, pēc uzvaras pret Bostonu overtaimā, Knicks fani vienmēr bijuši mental. :D

Anyways, tas viss no manis pagaidām, jauku dienu.

Link to comment
Share on other sites

On 10/11/2021 at 10:17 PM, dagnijs said:

Also nba sekotājiem, kādi ir jūsu predictioni uz NBA Futures 21/22 
Screenshot_3.thumb.png.09f4f8bdaff1fa650224b65e9278a354.png

To Win Outright : Miami Heat
MVP : Nikola Jokic
6th man : Tyler Herro
Most Improved : Miles Bridges
Coach of the Year : Quin Snyder
To win Conference : Utah Jazz / Miami Heat
Regular Season wins : 55 Utah Jazz
APG : Trae Young
3PTM : CJ Mccollum
Division winners : who cares?
Rookie of the year : Scottie Barnes
Defensive player : Rudy Gobert
PPG : Paul George
RPG : Nikola Jokic

Šito visu praktiski no dirsas izvilku, jo sezona pārāk svaiga, lai to visu predictotu. 
In other news - Australian nba fans this season : 

dHyUcNU.png

Link to comment
Share on other sites

Yo

Kāds laiciņš pagājis, sezona rit pilnā sparā.

Jau vasarā bija skaidrs, ka šī sezona būs viena interesantākajām, kāda bijusi pēdējos gados.Runājot vispārīgi par komandām, Chicago joprojām nav pievīlusi, ļoti entertaining to watch, manāma nenormāla izaugsme no Lonzo puses, DeRozan pagaidām aizvada vienu no labākajām sezonām savā karjerā. Arī Lakeri ir mazliet saņēmušies, pagaidām sezonu aizvada labāk, nekā iesāka. Mazliet vīlies esmu Atlantā, Trae vispār kā spēlātājs man ļoti patīk, arī tas play-off run, kas viņiem bija pagājušo gad bija negaidīts, tapēc automātiski uz viņiem liku lielākas cerības, ceru, ka saņemsies.

Protams, visi, kas skatās NBA un pat tie, kas neskatās, būš dzirdējuši par to, ko paveica Curry's, bija prieks skatīties spēli, kurā tiek lauzts all-time record.

Uncle Drew beidzis savu pusmūža krīzes periodu, un atkal pievienosies Brooklynai, kas ir patīkami. Vienmēr man viņš kā spēlētājs ir paticis, cerēsim, ka viss sanāks. Tikmēr varam patīt filmu atpakaļ un atcerēties vecos labos laikus.

Arī Isiah Thomas beidzot atgriezies līgā. Visa tā situācija ar viņa karjeru pēc Bostonas, un kā Bostona izrīkojās pret viņu ir diezgan traģiska, viņš šo visu viennozīmīgi nebija pelnījis. Vēl kā šodienu atcerosto crazy playoff run, kas viņiem bija un tas bija iespējams pateicoties tieši viņam. Prieks redzēt viņu atpakaļ, cerams, ka nesatraumēsies un viss būs kārtībā.

 

Anyways, tas viss no manis, gaidu jūsu viedokļus/disskusijas/video, cheers.

 

Link to comment
Share on other sites

On 12/30/2021 at 12:27 PM, dagnijs said:

Kā arī fazij neaizmirsti to, ka pavisam drīz atgriezīsies tautas iemīļotais Klays Thompsons, jau pavisam pavisam drīz. Kad viņš pēdējo reizi spēlēja? Pirms 3 sezonam? 

Tu esi tas, kurš callo warriors finālos? :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×