Jump to content
Go Hārds.

NBA Spams

Recommended Posts

11 minutes ago, Kingle* / Roberts said:

 

 Šoreiz vairāk par Zo. Pēc šīs spēles visi haterinir atpakaļ. Daudzi saka, ka viņš nemaz neiederas līgā, bet pirmstam, manuprāt, darīja savu darbu. Bija gan punkti, bet ne ļoti daudz, bija Assisti un reboundi. 

Gribētu arī dzirdēt jūsu domas par Zo. Manuprāt, nemaz nav tik slikts, kā visi saka.  Varētu vel piekrist, ka neiederās drafta 2. vietā, bet tomēr. 

 

Es godīgi sakot nekad par Ball brāļiem to hype neesmu sapratis. Zo manuprāt nav tik labs kā visi domā. Teikt ka viņš neiederas līgā nav pareizi un ja jau ir viņš NBA, tad viņš ir to pelnījis, bet nu varbūt tomēr ne kā starter. Es viņu vērtētu kā soliņa spēlētāju kas sliktā vakarā ir šitāds un labās spēlēs var turēt līdzi starteriem.

 

So yeah, overhyped in my opinion.

Link to comment
Share on other sites

Piekrītu, ka haips bija pārāk liels un pilnībā nevajadzīgs, bet vai tāpēc jāsaka, ka neiederās NBA? Gribu redzēt kā tie lielie dirsēji average'otu 10/7/7 ar gandrīz diviem stealiem rookie sezonā. Un es tik un tā teiktu, ka viņš ir top2 PG 17. gada draftā (aiz Foxa). Kamon, viņam ir 21 gads, izteikt tādu kritiku par čali, kurš vēl ar vien ir rookie contractā ir max stulbi, manuprāt. It kā visi labie PG sākuši spēlēt kā all-stari no paša sākuma (Nash, Billups, Kidd just to name a few), protams, ka vajag laiku izaugsmei. Visi nevar būt motherfcking Luka Dončiči un būt fakin Eirolīgas mvp pirms iekļūšanas draftā :D . Bet vai viņš man patīk kā spēlētājs? - Jā un nē reizē, jo man riebjas viņa metiens, bet tajā pašā laikā patīk viņa passings un spēle fast-breakos : mazliet atgādina Rondo vai Kiddu, tikai Lonzo biežāk aizmieg aizsardzībā. Vai viņš man patīk kā fantasy čuvaks? - Nope. Neesmu arī baigais Laker fans, bet tur nav daudz jādomā, lai saprastu, ka rosters viņiem ir dirsā, kad Lebrons un Kuzma nav uz laukuma. Nemaz nerunājot par tiem ķieģeļiem no laukuma un sodiņiem. 1st round exits incoming.

Link to comment
Share on other sites

Shaqting editi paliek ar vien labāki :D
 

Eu, bet es gribēju paspriedelēt par treidiem, par cik 3 dienas palikušas, līdz vasarā signotie džeki var sākt tikt mainīti prom, tāpēc uzrakstīšu mazliet par pirmajiem, kas nāk man prātā : 

Nikola Vucevic, Orl (12,8 miljoni, pēdējais gads, UFA vasarā) - Lai arī kā es negribētu, ka Orlando viņu aizmaina prom (jo tikko aiztreidoju Aaronu Gordonu prom no sava fantasy team), ir tikai divi varianti, kas šajā situācijā būtu jādara : Jātreido viņš prom, jo pašlaik viņš spēlē kā Embiids, vai arī jāparaksta līgums uz 3-4iem gadiem, kas nozīmētu vismaz 20 miljonus sezonā. Visiem zināms, ka Vucevic grib palikt Orlando un Mo Bamba vēl nav gatavs sevi pierādīt. Tā pat arī zināms, ka Orlando menedžments nekur nesteidzas, par cik back-courtā vēl ar vien ir milzīgs robs. Šaubos arī, ka kāds no vasaras lielajiem vārdiem gribēs spēlēt mazajā Orlando marketā. Grūti teikt, jo sezonas sākumā es biju 100% pārliecināts, ka Vuče tiks aizmainīts līdz All-Star spēlei, tagad jāmet monēta.
Ja treids notiek, tad komandas, kurās es redzētu Vucevicu - Lakers, Hornets, Clippers. Vai vieglāk sakot - basically jebkurš teams, kurš cīnīsies par iekļūšanu playoffos, jo top komandas ir stabilāk bāzētas un baidīsies atdot labākos spēlētājus no sava beņķa.
Kevin Love, Cle (140 miljoni, 4 gadi) - Klīvlendā viss ir dirsā jau 12 spēles pēc kārtas un Ziona tanks brauc pilnā ātrumā, vienīgais, kas tam stāv pretī ir Jordan Clarkson, kurš patīkami pārsteidzis spēlēs, kuru rezultāts būs svarīgs tikai loterijā. Sextonam jāpiestrādā pie saspēles un aizsardzības, bet visā visumā džeks varētu būt gatavs produkts 4 gadu laikā. Jautājums vai Clevelenda tic tam, ka Sex(tons)+Love=Wins. Ja netic, tad I have bad news for you, jo aizmainīt 30gadīgu ratiņkrēslu ar tādu līgumu būs ļoti grūti. Bet tad nafig es te viņu rakstu? Jo es vienkārši neticu, ka Love ir franchise spēlētājs. Kad mēs viņu pēdējo reizi redzējām 30 miljonu vērtā formā? Četrus gadus atpakaļ Minnesotā? Samērā sūdīgi likt cerības uz jaunajiem spēlētājiem un tajā pašā laikā likt cerības uz to, ka tavs franchise veterāns nesavainosies, kad beidzot komanda būs gatava. Restarts Klīvlendā ir neizbēgams un es neredzu Kevin Love kā daļu no tā.
Ja treids notiek, tad komandas, kurās es redzu Kevinu - Nav ne jausmas, jo man ir pārāk liels slinkums tagad meklēt reālistisku trade variantu tam dibena izlietnes līgumam. Celtics vienmēr nāk prātā, jo viņiem ir ļoti labi jaunie spēlētāji, bet loģika un skaitļi tur vienkārši nesakrīt. Varbūt San Antonio?
Jabari Parker, Chi (20 miljoni, Team option uz 20 miljoniem, kuru neviens nekad neparakstīs) - Man obligāti vajag uzrakstīt par Jabari, jo biju viens no tiem idiotiem, kuri vasarā domāja, ka Hoiberga sistēmā šitas pipsis varētu sākt izpausties un atgādināt par to spēlētāju, kāds viņš bija bez tām pretīgajām ceļu traumām. Kas notika? Bulls menedžments atlaiž Hoibergu un Jabari ir ārpus rotācijas. Pie tam, es nesaprotu, kāpēc es jebkad biju iedomājies, ka viņš ir no tiem spēlētājiem, kuru var ielikt pozīciju zemāk, jo viņš vienkārši ir pārāk lēns, nemaz nerunājot par viņa aizsardzību. Realitātē Portis ir par galvas tiesu pārāks, tāpēc treids ir nepieciešams.
Ja treids notiek, tad komandas, kurās es redzu Jabari - Basically jebkura komanda, kurai vajag offensive frontcourt džeku. Utah izteikusi interesi, par cik savainojumi ir nopietna problēma un Crowders ir viens no tiem džekiem, kuru VAR likt pozīciju zemāk. Būtu interesanti paskatīties uz Jabari Jūtas kreklā.

Honorable mentions, kurus es bieži redzu trade talkos 
Enes Kanter, NYK pret džekiem, kuriem beidzas līgumi (Zach Randolph, MEM), bet nu pat izlasīju, ka Knicks sajājuši trade talkus prasot 1. rounda picku :D
Chandler Parsons, MEM uz komandām, kuras varētu uzņemt viņa resno līgumu, lai aizmainītu 2-3 spēlētājus, kuriem arī ir sūdīgi līgumi, tikai parakstīti uz vairākiem gadiem.
Un jāatcerās, ka 2019. gada vasara var būt pilna ar lieliem vārdiem, ja player optioni tiek noraidīti - Kevin Durant(player option), Kyrie Irving(player option), Kawhi Leonard (player option), Klay Thompson, Kemba Walker, Jimmy Butler (player option), Kris Middleton (player option), Al Horford (player option), Demarcus Cousins?,  tā kā ļoti iespējamas visādas mahinācijas ar cap space treidiem. Būs interesanti!

Ir kādas domas par šiem vai citiem spēlētājiem, kurus vajadzētu aizmainīt līdz februāra sākumam?

Link to comment
Share on other sites

TL;DW

0:16 - Ja Lakers notur Bulls zem 100 punktiem, tad faniem pienākas taco par brīvu. :D
1:05 - Bīzlijs ir apjucis un neprot uzvilkt pareizos šortus
1:25 - Game winner by a goaltend and a potentially scary mini-terrorist attack in London
1:39 - Malik Monk ņem piemēru no Bīzlija un aizmirst savu kreklu.
2:00 - don't touch my tralalala
2:11 - James Hardena galva spēlē labāku aizsardzību ne kā viņš pats
2:23 - Lopezs iemet retu trīni, "the milkshake" celebration
2:37 - Delly izdomā, ka viņam nepievērš pietiekami daudz uzmanības, tāpēc viņš cenšas ielēkt mikrofonā
3:00 - Oladipo tiek pārāk labi segts, tāpēc viņš piespēlē tiesnesim
3:17 - AD pazaudē botu, Beverlijs viņu nozog un cenšas pārdot e-bay, bet tiek pieķerts
3:53 - Vismaz tiesnešiem patīk Jimmy G Buckets
4:07 - Oubre aizmirst kā jāskrien
... man apnika.
 

Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, faz said:

tik žēl, ka salary doesn't add up :D

Lai Lebrons izcinitu titulu, vinam vajag vismaz vienu all star komanda. Es domaju, ka ar AD pietiktu. Nu ja vel butu Klays  tad vispar.

PG Rondo

SG Klay

SF LeBron

PF AD

C JaVele

Nu ja butu vel PG13 tad varetu vinu likt pa SF, Lebronu pa 4 un AD pa C. Nu bet sapnot ir labi ;D

 

Link to comment
Share on other sites

PG ir 136 miljonu līgums ar OKC, tāpēc nē.
Klejs ies prom no Warriors tikai tad, ja viņam nepiedāvās max. Durants visdrīzāk tādā pašā variantā ies citur (jo grib tikt pie lielā kāposta), tā kā Warriors būs jāizdomā, kuram dot lielo piķi. Reālistiski domājot, tas būs Durants, tā kā Klejs būtu visreālākais no tava saraksta. Bet nu, jāatcerās, ka ir vēl 28as citas komandas līgā. 
Par to AD dīlu runājot, Lakers offers izskatītos šādi (links uz līgumiem, sarkanā krāsā ir negarantētā nauda):
Lonzo Ball
Kyle Kuzma
Ante Zizic
Brandon Ingram
Lance Stephenson
'19 1st round pick, unprotected
'20 1st round pick, unprotected

Lance tur ir iemests tikai tāpēc, lai nauda sakristu un treids būtu legāls. Vai Pelicans ir vērts piekrist šādam treidam, ja izdevīgāk ir gaidīt līdz vasarai, kur Bostona var piedāvāt daudz labākus treidus? Es teiktu sūdviņzin, jo izrādās Pelicans izņēmuši AD no savas komandas intro bildes un video . Bet tajā pašā laikā, citi avoti ziņo, ka Pelicans GM neceļ telefonu un nav ieinteresēts piedāvājumiem. Ir interesanti, būs interesanti. 

In other news :
Ko darīt, kad fantasy basketbolā viss ir dirsā un visi tavi labākie centri padodas savainojumiem? Tu zaudē reboundos un brīvajos aģentos nav stabils garais, kuru pacelt komandā? Atbilde : 

JAHLIL FAKINOKAFOR
FIlK8ha.png

Link to comment
Share on other sites

TAS IR WOW!! Luka + Kp6 Damn. 

Es domāju, ka NY pareizi izdarīja. Viņi varēs parakstīt šovasar 2 max līgumus. Bet nu viennozīmīgi Dallasa ir trade uzvarētāji. KP6, Hardaway, Lee. Ir labi. NY ar dabūja pretī labus. DeAndre Jordan, Smith Jr. , Matthews arī itkā nesūdīgi. Labi, ka Dallasa ļaus KP spēlēt ātrāk  nekā NY to būtu izdarījusi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×