Jump to content
Go Hārds.

NBA Spams

Recommended Posts

@punk

Īsti nezinu, ko tieši tu gribi uzzināt par KP (vai tas ir par to, cik tālu viņš ir no spēlēšanas vai par viņa nākotni ar NYK), bet šīs ir pēdējās ziņas par KP, sākot ar vecāko, beidzot ar jaunāko
 

Kad žurnālisti jautāja Knicks prezidentam Steve Mills vai loģiski būtu atļaut Porziņģim izlaist sezonu, atbilde bija "komanda neriskēs ar Kristapa nākotni"

Tas pats Steve Mills pēc trīs dienām apstiprināja to, ka nav noteikts laiks, kad Kristaps varētu būt atpakaļ uz laukuma

Četras dienas vēlāk updeits : Kristapa ārsti vēl ar vien nav devuši zaļo gaismu sākt sprintot, taču Kristaps atzinis, ka ir sācis skriet. Laiks, kad viņš varētu būt atpakaļ vēl ar vien tiek minēts kā no "pēc ziemassvētkiem", līdz "nākošā gada nometnes".

Un pēdējais KP updeits ir par viņa rookie līguma pagarināšanu, ko Knicks nav vēlējušies darīt. Tas nozīmē to, ka nākamgad Kristaps būs viens no brīvajiem aģentiem, ar nosacījumu, ka Knicks var parakstīt jebkuru līgumu, kurš tiks piedāvāts Porziņģim.

 

Manuprāt, tikai loģiski būtu, ka Knicks atļauj KP izlaist sezonu, lai viņa vērtība tirgū mazliet kristos un viņiem būtu iespēja noslēgt organizācijai draudzīgāku līgumu (vai tiešām citas komandas dotu absurdu naudu spēlētājam, kurš izlaidis visu sezonu? manuprāt, nē) . Katrā ziņā, atceramies, ka Knicks tiek pie KP bird rights (kad spēlētājs nospēlē 3 sezonas vienā klubā) un var Kristapam solīt lielāku līgumu, neskatoties uz to, ka tas pārsniedz komandas cap space. Bet zinot to, ka Knicks šobrīd ir švakāki par manu pakaļu, visticamāk tur notiks visādas mahinācijas, lai taupītu naudu un varētu parakstīt līgumu ar kādu citu sakarīgāku spēlētāju, kurš varētu spēlēt blakus KP. Dzīvosim - redzēsim!

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, valca08 said:

Bet vai tagad Derrick ir starting lineup ?

Vai aizvien Jeff Teague ir vina vieta

Teague ar potītes savainojumu. Rose šobrīd sākumsastāvā.

saG1zoK.png

Link to comment
Share on other sites

@gepardC vot to es saucu par patriotisku balsojumu! :D Lai arī kā es gribētu ielikt savus 4us Chicago čaļus, mans balsojums ir daudz, daudz garlaicīgāks.

Auo4Kpl.png

Un yes, es ņēmu Clint Capela over Anthony Davis, tāpēc, ka Pelicans sūkā zemi šobrīd un īstenībā, Capela ir samērā slims nezvērs pēdējos divus mēnešus.
Rēcīgi, ka man nav neviena Warriors spēlētāja :D
Eastā - ilgi domāju vai likt Lowry, bet beigās izdomāju, ka viņš sezonas pirmo pusi bija nekāds un Kemba (neskatoties uz viņa komandas rekordu) ir pārāk nereāls širminieks.

Link to comment
Share on other sites

7jSxiXP.png

Baigi patikās šitie visi. Ilgi šaubījos par Aldridge, bet tā kā man baigi cepī Spurs un viņš pats, all in for him. Kāpēc Rouzs? Jo nu, šogad čalis reborn, can't deny it, pēdējās spēlēs var redzēt cik salīdzinoši atlētiskāks ir palicis pēc visām traumām - no viņa īpaši nevar redzēt dankus, bet visi tie crazy layupi, daaaamn, nu konča vobšem. Un par pārējiem nav ko piebilst, pelnījuši manuprāt.

Link to comment
Share on other sites

Viena neveiksmīga spēle vai arī bust, kā saka daudz cilvēku.

Šajā spēlē LA nebija ne Lebrons, Ne Kuzs un arī ne Rondo, bet tomēr tas nav attaisnojums 0 punktiem. 

Šoreiz vairāk par Zo. Pēc šīs spēles visi haterinir atpakaļ. Daudzi saka, ka viņš nemaz neiederas līgā, bet pirmstam, manuprāt, darīja savu darbu. Bija gan punkti, bet ne ļoti daudz, bija Assisti un reboundi. 

Gribētu arī dzirdēt jūsu domas par Zo. Manuprāt, nemaz nav tik slikts, kā visi saka.  Varētu vel piekrist, ka neiederās drafta 2. vietā, bet tomēr. 

 

Edited by Kingle* / Roberts
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×