Jump to content
Go Hārds.

NBA Spams

Recommended Posts

Ja godīgi, tad es labāk gribētu redzēt Paul George Rockets uniformā ne kā Lebronu, bet viss vēl atkarīgs no tā, cik daudz naudas prasīs Chris Pauls, jo kā mēs atceramies - Hardena līgums ir masīvāks par rīta kaku pēc kafijas, kas nozīmē to, ka Rockets centīsies pierunāt CP uz discountu... kas visticamāk nenotiks. Un tad vēl ir jādomā, kādu līgumu viņi grib parakstīt ar George. Būs interesanta vasara, it īpaši drafts.

Link to comment
Share on other sites

2018. gada NBA Drafts ir noslēdzies (zemāk bildes ar pirmajiem 30 pickiem) . Jūsu domas? Ir kādi steali? Ir kāds kuram nevajadzēja būt tik augstu izvēlētam?

Personīgi domāju, ka Michael Porter Jr (Nuggets, 14th pick) , būs diezgan liels steal ja vienīgi viņš nedabūs savainojumu. Daudzas komandas varētu nožēlot to , ka viņu neizvēlējās, bet varbūt viņš būs injury prone un nebūs nemaz tik labs.

 

dmjz6ZL.png

 

IyCHH2z.png

 

nSR0lvQ.png

Link to comment
Share on other sites

Es nezinu, ko Hawks tur domā treidojot Doncicu un saņemot lottery protected picku no Mavs, kurš tā pat nebūs ārpus loterijas (ja vienīgi Mavs netaisās kaut kādus nereālos FA mūvus tur muķīt augšā)? Tas tip tad nozīmē, ka Hawks nemainīs Shroderu pēc tiem viņa komentāriem? Jo es šaubos, ka kāds no top FAgentiem baigi gribēs spēlēt Atlantā. Dzīvos, redzēs.

 

Mo Bamba netika uz Bulls, bet Carter jr. arī nav slikts picks. Cerams, ka Dunns saņems savu kuli rokās un normāli nokapās šosezon, jo Bulls vēl par pacīnīties Free Agency tirgū, ja nu vienīgi Bobby Portis kādam pa muti nesolīs. Gaidu lielas lietas no Bulls menedžmenta šogad.

 

Jaren Jackson uz Grizzlies, Ayton uz Suns un Bagley uz Kings nav nekādi pārsteigumi, viss kā vajag. 

Shai Alexander uz Clippers būs interesanti, jo džeks ir 6'6 PG/SG un ir traks atlēts, šito var paturēt prātā, ņemot vērā Beverlija un Teodosica traumas. Un arī redzot to, ka viņi draftējuši vēl vienu PG 13. pickā.

 

Par pārējiem neko nezinu, nav ne jausmas, kas tas par Sextonu, ko Cavs tur paņēma un nezinu arī to Knicks čali, bet free agency laiks būs sulīgs. Par to jau vēsta Dwight Howard pret fakin Mozgovu un incoming buyouts :D

Link to comment
Share on other sites

2018 NBA Awards 

 

MVP - James Harden (Rockets)

Rookie Of The Year - Ben Simmons (76ers)

6th Man Of The Year - Lou Williams (Clippers)

Defensive Player Of The Year - Rudy Gobert (Jazz)

Most Improved Player - Victor Oladipo (Pacers)

Coach Of The Year - Dwane Casey (Raptors)

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

CLIPPERS TRADE AUSTIN RIVERS TO WIZARDS FOR MARCIN GORTAT.

 

 

Labs trade? Slikts trade? Domāju, ka šis bija labs darījums priekš Clipperiem , gan tikt vaļā no father-son combo (Austin Rivers un coach Doc Rivers Kappa) , gan arī iegūt centru , jo izskatās , ka DeAndre Jordan taisās viņus pamest. Wizardiem arī tas bija labs darījums, jo Gortats jau bija izteicis domu pamest komandu.

 

ps. oh ya, clippers tagad ir max rebuild mode, domā targetot 2019 free agents , jo tomēr LA big city, flashy lights and paparazzi .

Edited by blurryface
Link to comment
Share on other sites

So yes, NBA nākamgad not fun to watch?

 

DeMarcus Cousins agreed to a one-year $5.3 million deal with the Golden State Warriors.

 

raksts - http://www.espn.com/nba/story/_/id/23980153/demarcus-cousins-agrees-join-golden-state-warriors-1-year-53-million-deal

 

video - 

 

Mhmm, Warrioru all-healthy starting lineup - Stephen Curry , Klay Thompson , Kevin Durant , Draymond Green , DeMarcus Cousins . To vispār ir iespējams pārspēt ? Reāli viņi visi ir top20 spēlētāji NBA tagad, kurš to var apturēt? Kaut kāds fucking USA national team salasījies vienā NBA komandā. 

Cik sapratu neviena komanda nepiedāvāja līgumu kas ilgāks par 2 gadiem, bet viņš gribēja 3/4 , tad saprata , ka izdevīgāk ir atpūsties + dabūt ringu. Iemesls arī varētu būt Pelicans parakstot Julius Randle, bet nu nez . Video viss izstāstīts sīkāk.

Edited by blurryface
Link to comment
Share on other sites

Daudzas komandas jau arī negribēja viņu ņemt, jo nebija 100% izveseļojies, bet jā priekš NBA šis darījums bija diezgan bēdīgs. :(

Link to comment
Share on other sites

Bet ko Lakers dos pretī, lai tas Lillarda treids ietu cauri? I mean, Portlenda maksā Lillardam 87+ miljonus nākamos 3 gadus. Ko tad Lakers var piedāvāt pretī, kam Portlenda piekristu, lai matchotu tādu summu? Balls vēl ar vien ir rookie līgumā. Lakers piedāvās Dengu? :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×