Jump to content
boomix

Ieteikumi CS:GO Serveriem

Recommended Posts

Šeit tiks izveidots tāds kā liels saraksts, kādi jauni uzlabojumi ir gaidāmi CS:GO serveros!

 

 

 

  • Noņemt Vipam /stuck komandu.
  • Noņemt "beeping skaņu" no /lr dueļa.
  • Pievienot vairāk /props Blokus.
  • Pārlikt ieslodzītajiem head-armoru uz parasto armoru.
  • Pievienot to lai vipiem ir head-armors
  • Izveidot lai var pievienot / izdzēst mapes caur webu
  • Izveidot komandu !foot - lai saimons var ieslēgt/izslēgt pēdas.
  • Izveidot komandu !hide - opcija, lai varētu noslēpt pārējo spēlētāju modeļus (punktu spēlēs).
  • Uzlaboti CTbani
  • Izveidot lai mazos ieročus (Pistoles) pie jostas neredzētu.
  • Salabot /setdoors komandu.
  • Ranku restarts @ arena
  • Salabot surfu, 60% mapes neatrāda, spawnojas boti, vai arī nelejuplādē no fastdl
  • Pievienot Gotv botu iekš jb, ieraksta pedējās 6-10 mapes.
  • Pievienot komandas: Link
    sm_spec : priekš Arenas servera, lai var skatīties vienu noteiktu cilvēku. (komanda pieejama visiem)
    sm_disarm : Salabot lai atņem visus ieročus/granātas (idp)
    sm_respawn : lai nav jāmeklē caur /jb (jb)
  • Pievienot status priekš arenas.
  • Pabeigt spray'us (shop)

 

Droši varat arī ieteikt vēl citus ieteikumus komentāros!

Link to comment
Share on other sites

Pilnībā piekrītu Dzīvnieciņam, šitā pataloģiskā fragošana serverī ir vienkārši tas, kas nogalina vēlmi tajā iet (vismaz man, jo man patīk uzjautrināties, nevis vākt fragus). Labi, varbūt ir grūti novadīt 20 cilvēkiem, bet nu tad bļed centies, jad Tu esi iegājis CT, tad arī vadi, nevis esi iegājis CT, lai 70% no ieslodzītajiem novāktu un tad izdomātu aiziet kaut kur (kas 80% gadījumu būs tālāk uz būri un uzspēlēt kādu fragošanas spēli). Ok, zajebis, ka mūsu divas populārās ieslodzīto atbrīvošanās spēlēs ir izņemtas no noteikumiem.

 

Ja Jūs domājat, ka Jums vajag serverim tik daudz slotus, tad arī padomājiet par to, lai CT VADĪTU, nevis 20min iet raunds, kurā lielākā daļa nomira neizejot no kamerām. Ja nedomājiet par vadītājiem, tad lieciet serverim MAX 5 slotus un nebūs neviens jāfrago, jo CT jau tāpat lielākai cilvēku daļai nevar novadīt. Tagad moš būs pretestība "Pamēģini pats novadīt miljons cilvēkiem" etc, a huj, tad nah Tu ej CT, ja nespēj vadīt. Es eju CT un mēģinu vadīt, nevis velku raundu 5min, lai tikai tiktu līdz būrim. Sanāks novadīt laicīgi un jautri? ZAJEBIS. Nesanāks? Nu tad vismaz nomiršu uzreiz un varēsim mēģināt nākamajā raundā. Tak padomājiet paši, Jūs darīsiet kaut ko jautru, tad arī ieslodzītajiem nebūs tik liela vēlme Jūs prosta nahrenizēt, protams, būs arī tādi, kuriem poh, ka tik nogalināt, tādus vajag pārmācīt un mazliet vairāk paspīdzināt, viņam arī tas būs jautrāk, lielāks CHALLENGE, kā Jūs nogalināt xD

 

Cepuri nost šitam DOPE un rebudijam, tos serverī var redzēt kā VADĪTĀJUS, nevis šitās budkas un hz ko vēl. Arī tos noteikumus, DŽEILBREIKĀ noteikumi var būt vai nebūt, plugini var būt cik daudz vien grib, kartes var būt neskaitāmas ar dahuja lietām, ko tajās darīt, bet ja nebūs vadītāji, tad varēsiet sūkāt diņķi kamerā un priecāties, ka tupus jāsastingst ar skatu uz zemi lielāko daļu no sava raunda dzīves. Es pilnīgi freelookā izbraucu cauri kartei un tur ir dahuja ko darīt, BET KĀPĒC FREELOOKĀĀ, jo tālāk par būri netieku. LOL, sadlajf

 

LIelākajā gadījumā, raunds sākas ar vārdiem "man no daļas jāatbrīvojas". BĻE KAS TAS NAHUJ TĀDS IR? Jebkuru spēli var spēlēt komandā, kas iekļauj vairāk cilvēkus, jebkuru race var veikt pa pāris, pa trim, lai tikai vairāki cilvēki būtu. Nav obligāti TAK SOLO jāhujārī. Serverī ir iegājuši 20 cilvēki, lai tikai daļa no tiem varētu spēlēt? Tak ņem un mēģini, līdz sanāk novadīt kādu raundu bez fragošanas, jo vairāk fragosi, jo vairāk MADSKILLSHOOTERIEM gribēsies Tevi novākt un atkal, diena cauri un Tu raudāsi, ka bļēd redz viņi neklausa. JO TU LOHS ESI, tāpēc arī neklausa

 

Ja šitas ir TL&DR, tad izlasi Dzīvnieka pirmo teikumu, ja nē, tad vismaz tika apskaidrota situācija, ka vadītāji ir lielākā problēma.

Edited by VOKERITIS
Link to comment
Share on other sites

Es zināju, ka tas būs pagrūti apvienot abus JailBreak serverus vienā, lai visi būtu apmierināti (tā tas nekad nebūs, haha), bet man tomēr ir savi ieteikumi. Pagaidām tikai daži, bet noteikti sagaidīsiet vēl, kad pavadīšu serverī vairāk laika. 

 

 

 

  • Nenormāli kaitinošā beeping skaņa, kad ir paņemts /lr. Kāda nolūka pēc viņa tur ir? Pilnīgi pietiek ar to glowu, kas palīdz atrast pretinieku.
  • Kāda velna pēc apsargiem ir nebeidzamas lodes? Lai mācās taupīt un sekot līdzi, iespējams, ka tas vadīšanas procesu padarītu kvalitatīvāku. Varbūt tas bija mapes dēļ, bet ļoti šaubos.
  • Izdarīt tā, lai mazos ieročus (kādu uziku, pistoles) pie jostas neredzētu. Tā taču var, vai ne? Tas pats par granātām. Kāpēc? Man šķita, ka Jums, burstiešiem, ir reāla tendence pakļauties un klausīt apsargiem. Kas ir pilnīgi pretēji, tam, ko esmu pieredzejis IDenty serverī. Mums bija galvenais nobliezt to apsargu, kaut kur aizmukt un visu čakarēt. Nu, pa lielām šaibām. Kas savukārt lika apsargiem pievērst lielāku vērību un viņu vadīšanas prasmes uzlabojās, manuprāt. JailBreak tomēr.
    Pie šī paša punkta, viena lieta, kas mani ļoti pārsteidza - es vairākas reizes tiku reāli nodirsts par to, ka būdams ieslodzītais, fragoju (!!). I mean... nopietni? Vai tad tiešam ir tik patīkami būt zem apsargu tupeles? haha
  • IDP Spēles? Tādas notiek? http://identy.lv/forum/index.php?/topic/7085-jailbreak-idp-sp%C4%93%C4%BCu-noteikumi/Mums taču ir cilvēki, kas spēj veidot labas mapes un varētu taču so pasākumu laist gaisā, ne?

Ko es pagaidām ar to gribēju sacīt - man personīgi šito visu pasācienu patiktos pietuvināt reālitātei, arī dažas komandas man pašlaik šķiet liekas un ieteiktu ar viņam nepārspīlēt. Reizēm pats labākais ir vienkāršākais. Serveris protams ir ļoti kvalitatīvs, ir tiešam labas un neredzētas komandas, dienas, kas man tiešām patīk. Tiešām ticu, ka mēs kopīgi varam šo serveri izveidot tādu, kurā visiem būtu patīkami uzturēties. 

Par apsargiem runājot un atbildot uz augstākminēto - ja reiz tiešam to sūdīgo apsargu ir tik daudz, tad jāsāk pieņemt lēmumi un jāveic izmaiņas, kas mazliet mainītu to sistēmu un pamazām liktu viņiem mainīt savus ieradumus. Manuprāt, ar šīm lietām varētu sākt.  :upis:

Link to comment
Share on other sites

reakcijas spēli pievienot, bursta noteikumos bija tīri neko
edit: nu, jo cik sapratu, jaunajos noteikumos viņas nav

Edited by akka
reakcijās spēle nebūs, jo to izmantos praktiski 24/7, lai atbrīvotos no kādiem 10 cilvēkiem .. tīra fragošana, cilvēku maldināšana.
Link to comment
Share on other sites

reakcijas spēli pievienot, bursta noteikumos bija tīri neko

edit: nu, jo cik sapratu, jaunajos noteikumos viņas nav

 

Akka un citi uzskatīja to, kā lieku spēli jeb tīru fragošanu, nevaru nepiekrist, katrā raundā tas ir jādzird, tāpēc izņēmām viņu no spēļu saraksta. 

 

 

 

 

Katru piektdienu, plkst. 21:30,  mūsu serverī ir punktu spēles.

Link to comment
Share on other sites

  • Tad jau arī var izņemt saimona spēli diži neko neatšķiras no reakcijas spēles pēc id noteikumiem teikšu godīgi atsevišķas lietas šajos noteikumos nepatīk, bet kā ir tā ir.
  • Runājot par props vajag pielikti, kādu garāku bloku. Jo vienā mapē ,vip aizmetot granātu, uz armory room ieroči salido kamerā.
  • Salabot iespēju vip pievienoties ct dažās mapēs nestrādā, kā 7 un pat 8 vietu vipiem varētu pielikt brīvdienās ir daudz vairāk spēlētāju.
  • Pievienot /calladmin varētu zogu ideju no UK jb tur admins saņem ziņu uz steam īsti nezinu, ka tas notiek un tur ir strikti noteikumi, lai bez iemesla nerakstītu calladmin. Bet par šo vajadzētu sākumā apdomāties.
  • Pievienot !roll Kad spēlētajs var izaicināt citu uz noteiktu punktu skaitu un laimēt viņa punktus vai zaudēt.
  • shop varētu pievienot kaut vai vēl cepures, ka surf. Lai cilvēkiem azarts krāt punktus.

Ielikt mapes, kuras sūtīju, vecās daudz pat varētu izñemt.

 

Pie duels pievienot guntoss vēl paris ekstras, ko ts varētu izvēlēties.

 

Pagaidām nekas vairāk nenāk prātā itkā viss.

 

Dažas upackas teiktās liekas aplams. It īpaši par to, ka visi pakļaujas līderim. Reali gandrīz katrā mapē ct nespēj novadīt vienmēr bēg prom vai meiģina nodurt ct un tas dažreiz nav pat atkarīgs, kādi ct ir frageri, vai mazie, vai normāli visiem tīkami ct.

Edited by NotFunny*
Link to comment
Share on other sites

1. šis drīzāk kā jautājums, bet nav īsti kur uzjautāt

 

 - es esmu līderis

 - attaisu vaļā kameras

 - pasaku, ka šodien BŪS cell day

 - visi, kas izskrien nošauju nost

 

vai es esmu uztaisījis fk, jo pateicu, ka ''šodien BŪS'' cellday, bet man bija jāsaka ''šodien IR cellday''?

 

2. un precizēt noteikumos vai freeday, ct drīkst pamest gr

3. vai ct, cthns drīkst iet ventos utt?

Link to comment
Share on other sites

1. šis drīzāk kā jautājums, bet nav īsti kur uzjautāt

 

 - es esmu līderis

 - attaisu vaļā kameras

 - pasaku, ka šodien BŪS cell day

 - visi, kas izskrien nošauju nost

 

vai es esmu uztaisījis fk, jo pateicu, ka ''šodien BŪS'' cellday, bet man bija jāsaka ''šodien IR cellday''?

šis tāda hujna. like vai vēlāk būs cita diena kā šodien? jo teikumā jau ir cellDAY nevis cellPĒCPUSDIENA vai cellSTUNDA.

 

vnk šauj nost visus kas kunkst. ka prasa tev banu, tad izbano viņus.

Link to comment
Share on other sites

Mindfuck. Priekš kam precizēt par FD vai CT drīkst pamest GR. Tava brīva izvēle. Gribi pamet, negribi nepamet GR.
Un CT un CThns ventos nedrīkst iet. Tas nav fun un normāli.

 

Izņemt no !shop revive/atdzīvošanās.

Edited by Jorens
Link to comment
Share on other sites

Zinu, ka jau esmu šo ieteicis, bet vēlreiz -

 

JB Pievienot !nominate komandu vipiem, jo ir mapes, kā greytown, rehab u.c interesantas kartes, kuras es vēlos uzspelēt, bet NEKAD neesmu redzējis balsošanā un jau apnīk šitie putini un fortifaji. 

 

*5 pēdējās spēlētās kartes nevar būt vēlreiz nominētas.

 

*Šo punktu var arī izlaist, bet varētu ierobežot, ka katrs cilvēks dienā var tikai 3 - 5 mapes nominēt.

Edited by Analking
Link to comment
Share on other sites

Nepiekrītu tev analking par vipiem, ka tie tikai var nominēt mapes, jo ar ko vipi atšķirās tikai no parastajiem spēlētājiem ir tikai tas, ka vipi var runāt pa mic un viss palielam.
Par otro punktu piekrītu.

P.S iesaku izņemt daļu mapes vispār ārā, jo tā daļa mapes ir neloģiskas un mindfuck nothing else.

Link to comment
Share on other sites

Nepiekrītu tev analking par vipiem, ka tie tikai var nominēt mapes, jo ar ko vipi atšķirās tikai no parastajiem spēlētājiem ir tikai tas, ka vipi var runāt pa mic un viss palielam.

Par otro punktu piekrītu.

 

P.S iesaku izņemt daļu mapes vispār ārā, jo tā daļa mapes ir neloģiskas un mindfuck nothing else.

 

sure, kaut arī parastie spēlētāji. Bet nu - noderētu.

Link to comment
Share on other sites

Šo visu vajadzētu izdarīt pēc manām domām, it īpaši par admin rankiem (1., 2., 3., 4., 5.), jo tad ja tu esi admins tev nāksies klausīt pieredzējušāku adminu, bet nevis tākā tagat. Vēlu veiksmi izpildīt dažus no šiem ieteikumiem, veiksmi.

Link to comment
Share on other sites

Iesaku par pievienošanos CT. Piemēram: Serverī ir jau 9 TS un 2 CT. Pievienojās 1 TS uz CT, ir 3 CT un 8 TS.

Noteikumos arī ir - 1 CT = 3 TS. Ielikt tādu kā pluginu, kamēr nav pietiekami TS tikmēr nevar pievienoties CT.

Link to comment
Share on other sites

  • Izveidot lai mazos ieročus (Pistoles) pie jostas neredzētu.

Izveidot jaunu adminu sistēmu (Level 1/2/3/4/5)

Salabot /setdoors komandu.

Pievienot komandas.

 

Labi vel ieteikums. Salabojat/uzlabojat CS:GO servera ct banu sistēmu. Respektīvi vajadzētu ievadīt iemeslu kāpēc bano un uz cik ilgu laiku, tā pat kā kad bano no servera.

 

Link to comment
Share on other sites

Šo visu vajadzētu izdarīt pēc manām domām, it īpaši par admin rankiem (1., 2., 3., 4., 5.), jo tad ja tu esi admins tev nāksies klausīt pieredzējušāku adminu, bet nevis tākā tagat. Vēlu veiksmi izpildīt dažus no šiem ieteikumiem, veiksmi.

 

 

Klausīt pieredzējušāku adminu? Kāpēc? Ar šitiem krutajiem un ne-krutajiem adminiem atkal sāksies kaut kādi kašķi un admin komandu nesadalīšanu savā starpā.Ja tu esi admins, noteikumi ir jāzin, nav starpības vai tu esi pieredzējušāks vai nē.

 

Mans ieteikums : vajag pubu, lai es čīteru reportus varētu skatīties. Tad vismaz interesantāka dzīve.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×