Jump to content
KEM4

Feedback

Recommended Posts

Čau.

 

Kas vēl nezina, tad ID kaut ko sāk kustināt, kaut kas. Forši, jauki, pūkaini.

Tākā auditorija esat Jūs, tad man lūgums, vai katrs (izņemot Tomu) varētu uzrakstīt teikumu, divus, par to, ko labprāt sagaidītu no visa šī pasākuma. Kāda ideja, kas varētu likties cilvēkam interesanti, in-general, kā Jūs redzat modernāku IDenty kā tādu.

 

Nav sakara tikai ar webu, serveriem, bet vispār kas pietrūkst. Izpaužaties, dodat savu viedokli, saklausīsim, centīsimies pilnveidot.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Sagaidu lielāku aktivitāti forumā. Konkursus, turnīrus (kaut vai to pašu 2x2 csgo turnīru un dajebko citu). Būtu jauki, ja kāds varētu uzņemties uztaisīt kādu interviju ar jaunajiem bursteļiem, jo tā arī īsti pat nevienu sasveicināšanās topiku neesmu redzējis - visi vēl ar vien ir sveši. Tā pat arī gaidu aktivitāti no foruma adminiem, bossiem utml, lai forumā un čatā būtu kārtība.

Zinu, ka ar serveriem un webu tiksiet galā, tā kā vairāk sagaidu aktivitāti no pārējiem foruma iemītniekiem. 
Varbūt vēl varētu izvērst idp sistēmu plašāku, lai tiešām būtu vērts pēc tiem punktiem tiekties (vips, pagaidu acc serveros ir fine, bet piemēram kaut kādas ekstras webā, kas saistītas ar tiem punktiem, būtu superīgi). - ak jā, arī savest kārtībā sms acc sistēmu!

 

Iknedēļas pokerītis, voice of the lori, nedēļas seksīgākā selfija balva - visu ko var izdomāt, ko varētu pielikt klāt aktivitātēm. Veiksmi!

Link to comment
Share on other sites

Pazīd saldējumu, Kemij <3.

    Lai arī cik ļoti negribētos to teikt, bet jāņem piemērs no citiem komūniem, t.i. veidot konkursus(guess who, ciparu minēšana+++ vēl, lai nav tikai divi konkursi), rakstus(par aktualitātēm iekš serveriem un weba-izmaiņas utt), jaunumus( kas aktuāls Latvijā vai saistībā ar cilvēci, izglītojošus rakstus, lai mūsu mazie reiz izaug gudri un loģiski domājoši) Ieviest mājaslapā tādu sistēmu, lai cilvēks var izpausties un izveidot sev tīkamu profilu(dāžādu ikoniņu ieviešanu,backgroundus, mūzikas ievietošanu etc, etc).

    Protams, ja reiz mēs paliekam arvien kuplākā skaitā, tad arī nevar aizmirst serverus, jāatgriež 1.6 pie dzīvības, mazāk populāros cs:go serverus iemainīt pret kaut ko populārāku.

Link to comment
Share on other sites

  • Atgriezt atpakaļ votw, sotw, pokeru.

Atsākt taisīt intervijas, taisīt dažādus aktuālus rakstus, veidot diskusijas. [varu uzņemties, ja neviens cits nevēlas, btw]

Patiešām, paturiet prātā, ka starp mums ir arī 1.6 spēlētāji, neveltiet laiku tikai un vienīgi csgo serveriem.

Varētu veidot filmu vakarus- atrast mājaslapu, kur var strīmot filmas, visi savācamies, skatamies, čatojam utt.

Aicinu burstiešus arī iesaistīties šajā forumā, kā jau minēja, nevienu sasveicināšanos pat neesmu redzējis, un tikai pāris jaunas sejas, kas te kaut cik uzturās.

Link to comment
Share on other sites

Cilvēku attieksmi nevarēsiet iespaidot, so tas atkrīt..

Veicināt atkivitāti serveros/forumā (sotw/potw/votw - konkursi serveros (lai ir interesantāk aktivitātes rīkot netikai cs 1.6/csgo, bet paplašināties citu spēļu virzienā (cik modernu vai f2p, maksas - tas jau pašiem pēc situācijas jāskatās)). Ieviest kkādus iknedēļas mini konkursiņus (piem., 7dienas rītā dot kādu tēmu un dienas laikā jāiesūta paša uzņemta bilde atbilstoši tēmai un tad par 5 (or what ever cik daudzām) balso).

 

Dunno.. ideju ta visādu ir, bet īstenot ir kā ir.. parasti jau lielākā sāpe ir cilvēku attieksme, kas agrāk nebija tāda miskaste..

 

But hey, little things make big difference! Right?

 

Gan jau pamazām izdosies iekustināt aktivitātēm, pārējais jau tikai gribas un iztēles jautājums!

 

Good luck! :3

And long live IDenty!

Link to comment
Share on other sites

Vairāk gribēto redzēt plašākas iespējas pašā saitā, to pašu atziņu daļu, kur izvelk random kārtā citātus no tādiem topikiem kā Identy gudrības. Piekritīšu par twitch un citiem strīmu kanāliem, kaut kur mazu lodziņu prasītos, jo piemēram kā man, ikdienā par to neinteresējoties reizēm varētu iekrist acīs un kādu laiku varētu prosta pablenzt ekrānā kā citi spēlē. Aktīvākus konkursus, kā jau Tomzis minēja, un mēneša apskatus, kas noticis portālā. Varbūt mazliet aktīvāku sākumlapas sadaļu, lielāku aktivitāti tādā ziņā arī no vadošajiem. Turnīrus, viennozīmīgi turnīrus, 1x1, 2x2, dažādās spēlēs, balvas jau var samesties, tak visi lielākoties esam pelnoši un pāris eirikus varam atmest, ja jau pieķeramies pie projekta vadīšanas. Dizaina ziņā prasītos kaut kas starp geimingu un +/- izklaides portālu, lai nesitās acīs tas, ka tas ir geiminga portāls, bet tajā pašā laikā, lai nezūd tas spēļu garšas elements. un konkursus, kas jau minēts. ayy, pls make identy great again!

Link to comment
Share on other sites

Lai arī kā man negribētos to teikt, bet pat ja tos visus votw, potw, sotw atjaunos,kāda garantija,ka būs aktivitāte? Pirmajās divās/trīs nedēļās labi, tālāk jau  ierastais režīms, ka aktivitātes nebūs ( tā ir bijis vienmēr...),bet nu varbūt ar burstiešiem aka jaunajiem brāļiem/māsām nebūs kā vienmēr. Patīkami jau būtu, pat ļoti!

Man ļoti patiktos, ja atgrieztos jau augstāk minētās intervijas, ļoti gribētos audio intervijas, tās vienmēr ir interesantas.

Man patika Toma doma par sava profila dizainu, bet nez, varbūt pok3 būs.

Tā jau viss identijā ir labi, manuprāt. 

10/10 ideja - web kameru vakari un mēmā šova spēlēšana :DDD

Edited by Kičiņš
Link to comment
Share on other sites

Idejām ir ierobežojumi. Pašlaik vairāk par hey 1.6 un foruma kunkursiem nesaskatu.

Ja izklāstīsi ideju, pat ja tā liekas absurda, tā tomēr būs dalīšanās, un varbūt nemaz tik neiespējami to īstenot nebūs.

 

Prieks, ka cilvēki dalās ar feedbacku, paldies, turpinat to darīt, kāda ideja, droši liekat šajā topikā.

 

p.s. akka varētu piespraust kaut kur.

p.s.s. ID meetup noteikti atgriezīsies, bet ziemā to darīt nav jēga, būs siltāks, noliksim datumu, kas tiks, tas atbrauks, ko tur daudz.

Link to comment
Share on other sites

Identijam pietrūkst tiešām aktuālitāšu un jaunu publicēšana regulāri. Nu kaut vai 1x mēnesī kaut kādu rakstu par jaunumiem uzšūt sākumlapā, jo es, ienākot identijā, paskatījos, ka IDENTY 6 GADI un IDENTY 7 gadi, šķir tikai 3 raksti. Man uzreiz radās jautājums "Vai šis komūns vēl vispār strādā?" Akcentēju, ka 3 raksti gadā, tas ir tiešām, nereāli maz. Ja nav par ko rakstīt, uzraksti kaut vai par USA vēlēšanām, lai cilvēki pēc tam iesaistās diskusijās un kustina savas pelēkās šūnas. Es uzskatu, ka nevajag tikai hujārīt uz spēlēt, bet arī kā prosta domu dalīšanos, aktualitāšu apspriešana, daudzpusība vienmēr ir lieta. Konkursus biežāk, kaut vai spēļu vakarus (piemēram, ieroču vakari, tur tematiskie vakari, prosta ķerenes serverī paskraidīt, galvenais, lai jautra kompānija). Es CS spēlēt vispār nemāku, bet ieeju tur, jo parasti vāros pa MIC un man tas spēli padara jautru pašam un parasti arī citiem xD Tad arī tā spēlēšana arī jautrāka un TRYHARDI var dusmoties xD Es pats nāku no komūna, kurā es visu centos šo rīkot, bet huiņa bija tā, ka administrācija bija neatsaucīga un modiem tur nekādas pravas nav, tāpēc atmetu cerības, jo parāk liels darbs un laiks ieguldīts tika konkursos, OKEY, lietotājiem ahuena patika, bet cik tad var, ja jālūdzas adminiem, lai bik pamaina servera konfigus, kas prasa 1min, lai varētu jautru vakaru uzlaist? Bet šeit pat BOSI piedalās vakaros, WHICH IS NICE. Es nezinu, vai Jums ir tādi "radošie", "konkursu rīkotāji", jo pardon, neesmu vēl sācis izskatīt Jūsu forumu, ja tas ir, tad prosta ignorējiet, nevis REIDŽOJIET to, ka es analfabēts nevaru izlasīt visu xD Kr4, vajag cilvēkus, kas organizē pasākumus regulāri, tas palielinās gan cilvēku skaitus serveros, forumos. Vajag tendēt tautu uz inteliģenci, lai lēnā garā šis nepārvērstos par mazu bērnu izklaides portālu (nesaku, ka visi sīkie ir stulbi).

 

Par meetupiem, es nezinu, parasti komūnos uz tiem ierodas tikai OLDSCHOOL default setups + 1 vai 2 jauniņie. Bet vajag tos rīkot, vajag ņemt un organizēt, nevis jautāt, vai var, kad var, kā var, jo tas nav tik svarīgi, orgiem vajag parādīt, ka viņi spēj ORGANIZĒT, pasaki laiku, kas tiek -tiek, netiek - tiks nākamreiz, nenomirs tak neviens (stulbs apgalvojums, visi var nomirt šajā brīdī). 

 

Jau tik minētās intervijas, AHUENĀ lieta, tikai nevajag, lai intervētājs ir kaut kāds MONO runātājs, kurš aizmidzina, nevis ieinteresē, gan jau paši zināt, kā ir skolotāji/pasniedzēji/lektori, pie kuriem ir iinteresanti klausīties, bet daudzi, pie kuriem Tu gribot nevari savas acis atstāt vaļā. Nu re.

Galvenais KREATIVITĀTI un ATBALSTU tiem, kas kaut ko grib un spēj darīt. Jo kreativitāte bez atbalsta nekur netiks, un arī tie, kas spēj ko darīt, ne vienmēr ir ar tām spožākajām idejām, un tas nemaz nav nepieciešams.

 

Cya, Pūķis.

Edited by VOKERITIS
Link to comment
Share on other sites

Laiku atpakaļ nepagriezīsi,tagad ir tikai jāieklausās un jādara.


Konkursu veidošanu varu atsākt (POTW un VOTW) tiesa tos varētu veidot ik pēc 2 nedēļām,jo kā jau Kičiņa minēja aktivitāte nevarētu būt tā labākā. Vecos pamata servera 1.6 konkursus varētu arī atdzīvināt,tur gan būtu vēlami stati. Varu arī atsākt veidot savus "profesionālos" 1v1 un nu jau arī 2v2 cs go turnīrus,bet ir jautājums kāda būs atsaucība.

Palasot iepriekšējos ieteikumus,daļa jau tika pateikta,pie kā es varētu sākt darboties. 


Bet es ļoti vēlētos dzirdēt visdažādākos ieteikumus no mūsu jaunajiem foruma biedriem ,lai mēs varētu atrast kopīgu valodu un attīstīt šo projektu kopā. :)


 

Link to comment
Share on other sites

Izlasot visus postus un it īpaši Pūķēna postu, tad varu piekrist, ka regulārie konkursi būtu visai interesanti ik vienam, kā jau Pūķēns minēja, tad konkursi palielinātu arī nedaudz to aktivitāti iekš serveriem, atrastu tādu cilvēku, kam ir kreativitāte un laiks, ko tādu darīt, bez idejām nederētu cilvēks. Apvienojoties abiem projektiem vēlējos redzēt, ka būs tieši konkursi, ir citas lietas, ko arī gribēju redzēt, bet tās netika pamanītas diemžēl, bet vienozīmīgi vajadzētu dažus cilvēkus, kas rīkotu servera konkursus, tas būtu patīkami ne tikai man, bet arī citiem, jo konkursos tomēr ir tā gaisnotne, kad visiem ir jautri un vēlas, ko tādu vēl redzēt. Neko garu nevēlos rakstīt, bet domāju, ka esmu šeit visiem jauniņais un, tāpēc izteicos, varētu vēl kaut ko uzrakstīt, bet uz ašo nenāk galvā. :) 

Link to comment
Share on other sites

here we go, labprāt, redzētu jaunajā forumā tādu pašu automātisko acc pieteikuma formu, pārbauda vai ir min posti, uzreiz atkrīt liekā tēmu taisīšana, moda traucēšana, lai locko ciet, utt, hence, to visu ideju noteikti var uzlabot, pievienojot klāt diskusiju pēc sava viedokļa izteikšanas un tikai tad parādot pārējo domas, tas kinda ir tas, ko novēroju, ko vajadzētu uzlabot.

 

Man pašam tā pasākuma ideja griezās uz vairāk spēļu izveidošanu tieši lapā, te gan nedomāju visus jūsu potw sotw wotv, utt, bet gan legit kkādas mini games, ok, 1idcash minēšana, tā normāli apmierina, griežās, viss notiek, ruleti biju sataisījis, to jorens sapisa sēžot visu nakti un dročijot uz viņu, pazuda vēlme, bet nu kaut kādas tādas idejas (kaut to nesen runāto case openingu, maksā par vēršanu ar idcash vai nu kāda būs jaunā valūta, un vienk ver, ver, balviņas gan low, gan high, atpakaļ mazliet idcash, nezinu, kkādu cd key spēlei , utt), kas veicinātu ne tikai forumā ierakstīt divus postus pa dienu vai aktīvāk čatā parakstīt, bet konkrētāk pavilkt tautu pasēdēt tai identijā un paspēlēt tās mazās spēlītes. Tas tā, lai nesanāk  forumu vispār noskipot, padirsties nedaudz čatā un iziet ārā, jo "tur" tak tāpat nav ko darīt.

 

Atgriest idcash vērtību, ne tikai niku nomainīt vai acc pakalpojumus pirkt, bet, kā jau te viens teica, par customizable profilu, katrs savam profilam var bg pamainīt, ok, lai baigi nešņāktu no visiem idcashu, uzlikt few defaultos backgroundus un par kādu savējo - nedaudz idcash novelk, kko uz to pusi vēl varētu..

 

million dollaa idea būtu vecā bithack fotospēle, aizdomas, ka tu, Jāni, varētu zināt, kas tā bija, tho to ideju mazliet pamainīt, bet still, aktivitāti rosinošs pasākums, kas vairāk aicinātu forumā uzturēties..

Link to comment
Share on other sites

tak iespējas ir bezgalīgas, sākot ar tiem pašiem 5v5 csgo turnīriem, kuros aktivitāte noteikti nebūs problēma ja būs balvas.

visus sotw, potw, votw, pokeri, intervijas un tad kad visi jau būs iejutušies, tad arī atgriezt nominācijas.

galvā arī iespiedās tāda lieta kā video par identy lietotājiem, atceros, ka ļoti sen bija kaut kas tāds un tagad atskatoties uz to visu ir diezgan interesanti, varētu vēlāk kaut ko tādu noorganizēt.

 

p.s un ne tikai burstieši lai veido sasveicināšanās topikus, bet arī visas vecās ādas var pacensties un sevi no jauna iepazīstināt, daudz gadi tomēr pagājuši pirms rakstījāt to čau topiku :D

Link to comment
Share on other sites

p.s.s. ID meetup noteikti atgriezīsies, bet ziemā to darīt nav jēga, būs siltāks, noliksim datumu, kas tiks, tas atbrauks, ko tur daudz.

 

Par to ziemu nepiekritīšu, jo atceros, ka labajos laikos spējām uzrīkot vienu no labākajiem mītingiem tieši ziemā - Siguldā. Toreiz bija viss, kas vajadzīgs, siltas telpas, guļamvietas un baļļa ārā, kam nepieciešams. Ziemā tieši lielākā daļa nīkst mājās pie datoriem bezdarbībā un tikai priecātos nolasīties labā kompānijā un kaut ko lādzīgu padarīt, bet vasarā katrs dara kaut ko pa savam, savās kompānijās un savos rajonos. Neatteiktos pat vēlreiz aizbraukt uz to pašu Siguldu, ja vēl tā vieta vispār eksistē. Galvenais ir gribēšana.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×