Jump to content
simplijs

IDENTY 7 gadi

Recommended Posts

Sveciens ID ar pirmās klases vecumu :)

Nespēju noticēt ka esmu ID jau tik ilgi, iespējams nav pilni 7 gadi, tad pilni 6 man to4na ir ( varbūt kāds var pateikt cik ID bija vecs, kad atvērās JB??? Elvij, Mārtiņ??) 

ID no Mārtiņa kastes jau aizceļojis uz daudz labāku kasti uz kuras Mārtiņš nevar uzliet tēju virsū :troll:

 

Kaut ID lietotāji te mainījušies dažādi un gribētos daudzus vecos atpakaļ un daudzus jaunos prom ( no offence, wnk nostaļģijas dēļ...), bet ID vienmēr ir bijis un būs mans vienīgais komūns kurā esmu un kuras varu saukt par i-vides mājām. 

 

Novēlu ID tikt pie jautriem, saprātīgiem un aktīviem biedriem, lai 4ats atkal būtu aktīvs :)

Paldies visiem, kas ir ieguldījuši laiku un zināšanas, lai ID būtu tāds kāds tas ir :)

Edited by MADYOGA
JB bija jau no paša sākuma, laikam... jo pats nebiju nemaz no sākuma. biju pazudis tajā laikā!
Link to comment
Share on other sites

He-hey! Sveiciens projektiņam :)

Nevar teikt, ka esmu te ilgu laiku, kaut arī varbūt kādus gadus četrus atpakaļ te pa laikam uzspēlēju (jo Toms pierunāja), bet prieks, ka šeit ir tik daudz pozitīvu cilvēku (un arī ne tik pozitīvu cilvēku, jo vajag līdzsvaru) un var just arī mājīgu atmosfēru. Daudz paziņas un arī draugus esmu šeit ieguvis, kas vienmēr ir kaut kas, par ko būtu jāpriecājas. :)

Link to comment
Share on other sites

Sveicu ID ar svētkiem ! Esmu ilgi uzturējies šeit un turpināšu , labākais projekts no visiem, kuros esmu bijis :)

 

Paldies administrācijai par ieguldīto darbu , ši projekta labā un protams lietotājiem , dēļ kuriem šis projekts turas un cerus turēsies vēl gadu desmitus ! :)

 

Congratz  :clapx:  :presents2:  :presents2:

Link to comment
Share on other sites

7gadi...

Ar Mikjeli uz vienas nots esam.. arii es neesmu sheit no pirmas dienas, bet kadus 6, 5 gadus noteikti. Varetu ta teikt, ka ID mani izaudzinaja no bernibas (13-14 gadi bij, kad saku uztureties id...). Tik daudz laika pavadits serveros, vel vairak foruma... daym. Vel mazliet atceros pashu pirmo, veco forumu, pirms id un retry apvienojas... tie bij laiki. 

 

Prieks ka ID tik ilgi ir noturejies, un cerams ka noturesies vel 7 gadus. Protams nedomaju, ka tik ilgi es te vel uztureshos, ar laiku bus jaliek virtuala pasaule pie malas. Toties ID vienmer bus manas majas virtualaja pasaule. 

 

Apsveicu IDenty, visus, kas sheit ir no id pirmssakumiem, retry laikiem un pat ari tos kas nesen pievienojas. Es te saaku uztureties deelj taa, ka te ir viss forshaakie cilveecinji, ar kuriem cerams kaadu reiz sanaaks satikties... un sheit ari palieku delj taa vien. 

 

:shaize:

shaizemaize / sven noveel veiksmi visiem

Link to comment
Share on other sites

Jau pieci gadi esmu Identy labs laiciņš, žēl ka pedejā laikā nesanāk uzspēlēt, jo kompis nojūdzās, bet kā tikšu pie jauna mēģināšu te noturēties līdz identy 10 gadiem. Daudz laimes un lai hostu Dievs ir ar jums

Link to comment
Share on other sites

Nu, es arī šeit neesmu ļoti ilgi, bet tāpat daudz atmiņas un labi pavadīts laiks ar visiem cilvēkiem. Veiksmi noturēt līdz apaļam gadam, un tad jau redzēsim kas būs tālāk. Gaidu serverus. :p

Link to comment
Share on other sites

Sveiciens svētkos. Jau 7 gadi, laiks gan ātri skrien, daudz kas ir noticis, daudz kas mainījies. Esmu pametis 1.6, bet tāpat uzturos forumā, laikam jau tā labā atmosfēra mani nelaiž vaļā. Ir bijuši konflikti ar administrāciju, mazs protams, bet ir. Varbūt tas arī ir uz labo pusi. Bet nu viennozimīgi netaisos pazust. Prieks ka ID vēl turās uz kājām, tiešām. Kā arī tas nenotiktu bez mūsu administrācijas, paldies saku viņiem, ka vēl pūlās, svīst, slīkst savos sviedros lai tik ID būtu dzīvs un protams arī lai mums būtu ko darīt, pēc darba vai skolas uzšaut, vai vienkārši uzjautrināties kādā no mūsu serveriem. Cheers.

Link to comment
Share on other sites

Identy komūnā esmu pavadījis krietnu laiciņu un, lai arī tagad šad un tad ieieju tikai forumā, ir patīkami atcerēties vecos laikus. Sāku spēlēt aptuveni 2010. gada vasarā, kad lielākās daļas šī brīžā spēlētāju nebija, ja godīgi, tad PWA ir vienīgais, kurš bijis šeit tad un ir sastopams vēljoprojām. Lai arī virtuālā dzīve, bet esmu guvis daudz emociju spēlējot serveros un komunicējot ar citiem ID spēlētājiem. Ir būts par Game adminu un Serveru administratoru, banoti daudzi spēlētāji, kuri tā iemesla dēļ heitos cik vien ilgi spēs atcerēties sajūtu, kad jāgaida 2 nedēļas, pirms varēs sākt atkal spēlēt B). Ir bugoti punkti, kad to vēl varēja darīt un tā dēļ sadusmots mūsu batjka Yogijs, bet kopumā esmu pateicīgs sev, ka kaut kad senos laikos, ložņājot pa gūgli uzgāju jailbreak serveri, šo projektu un galvenokārt - spēlētājus un radīto atmosfēru.

 

Nezinu, atceras kāds vai nē, bet bija tāds spēlētājs šeit "6matko", kura daudzas veidotās kartes ir bijušas un vēljoprojām atrodas maplistā, šeit ir arī viens viņa veidots video ID serverī, kurš ļoti labi parāda JB servera būtību. Kāpēc JB? Jo, cik zinu, konkrēti ar šo modu arī aizsākās ID gaitas tālajā 2009. gadā, nekad to neaizmirstam un spēlējam tā, lai CT nav izredžu uzvarēt.  :m4a1:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=GhGZW_Esncw

 

Sveicu ID 7 gadu jubilejā, prieks, ka ir cilvēki, kam rūp šī projekta nākotne. Paldies. ;) 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×