Jump to content
akka

Atklāšanas pasākums šo sestdien un svētdien!

Recommended Posts

Sakarā ar to, ka pirmie turnīri tiek pārcelti uz nākamo nedēļu, tad vēlamies paziņot, ka tā vietā rīkosim atklāšanas pasākumu 2 dienu garumā! Durvis uz pasākumu tiek vērtas vaļā no plkst. 11:00. Mēs vēlamies iepazīstināt apmeklētājus un potenciālos spēlētājus ar eXanimo klubu kā tādu, tā izskatu, izklaidēm un citām iespējām.

exanimo.jpg

Ķersimies vērsim pie ragiem un izstāstīsim, kas ir paredzēts pasākuma ietvarā:

- LAN Party - Mazais Dreamhack eXanimo klubā jeb mēs vēlamies aicināt visus interesentus uz mazu LAN ballīti, kur jebkurš bez jebkādas dalības vai ieejas maksas varēs pieslēgt savu tehniku un ar draugiem labi pavadīt laiku. Ja būs pietiekams dalībnieku skaits, tad tiks rīkoti nelieli turnīri ar atsevišķām balvām!

- FIFA 2016 un Mortal Kombat X turnīri - Kā jau tika minēts iepriekšējos rakstos, pie mums būs pieejama PS4 konsole, uz kuras tad arī tiks novadīti šie turnīri. Dalībnieku skaits nav ierobežots un visi, kuri vēlas pārbaudīt savas spējas gūs iespēju izcīnīt vērtīgas balvas! Šim turnīram nav dalības maksas!

- Galda tenisa turnīrs - Vēlies pielietot gadiem ilgi trenēto roku veiklību un reakciju? Šī ir lieliski iespēja nedaudz izkustēties un laimēt ar geimingu saistītas balvas!

- Pasākuma norises laikā tiks novadīti mazi konkursi ar sīkām balvām, kuri pārbaudīs apmeklētāju zināšanas geimingā!

- Gadījumā ja sāvaksies pietiekošs skaits geimeru, kuri piedalīsies LAN Party, tad sarīkosim atsevišķus mini CS:GO 1x1, LoL un HS turnīrus ar balvām!

 

Atceraties, kad minējām, ka apmeklētāji nevarēs brīvi ienest alkoholu? Lai padarītu šo pasākumu nedaudz interesantāku šis noteikums tiek daļēji atcelts - klubā varēs ienest VIEGLO alkoholu neierobežotā daudzumā (alus, vīns, sidrs u.t.t.). Nepilgadīgām personām ir absolūti aizliegts ienest vai lietot alkoholu eXanimo kluba telpās. Vēljoprojām paliek spēkā tas, ka nedrīkst ienest savu ēdienu un bezalkoholiskos dzērienus.

 

Pasākumu ir plānots novadīt līdz pēdējam apmeklētājam. Tie, kuri uztraucas par to, kā pa nakti tikt mājās, tad netālu no kluba katru stundu kursē Nakts autobuss N2. Sarakstu jūs varat apskatīt Rīgas satiksmes mājaslapā!

 

Ja rodas kādi jautājumi par brīvām vietām pie galdiem vai jebko citu, droši rakstiet uz [email protected]!

 

 

 
 
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×