Jump to content
Ryan Sykes

Zemgum Girgensonam 1+1 un trauma

Recommended Posts

Kārtējo izcilo spēli NHL karjerā aizvadīja Zemgus Girgensons, kas šonakt atzīmējās ne tikai ar mazākumā gūtiem vārtiem, bet arī sekmēja vārtus ar precīzu piespēli. Šodien gūtie punkti (1+1) ļāva sasniegt 30 punktu robežu (15+15) šajā sezonā. Visā spēlē kopumā, Buffalo Sabres, guva uzvaru pret Kolumbusas Blue Jackets ar rezultātu 4:2.

Bet ir arī sliktas ziņas. Vienā no spēles epizodēm, ripa neveiksmīgi trāpīja Zemgum pa potīti un turpināt spēli viņš nevarēja. Komanda vēl nav informējusi, cik smaga trauma tā ir, bet komandas treneris, Teds Nolans, izteica viedokli, ka varbūt šosezon Zemgus Girgensons nespēs vairs palīdzēt komandai. Cerams, ka trauma nebūs nopietna un Girgensons drīzumā spēs atgriezties uz laukuma.

 

https://www.youtube.com/watch?v=1q35r4UysqE

 

https://www.youtube.com/watch?v=QcBj_CT0zvM

 

Savu kārtējo NHL spēli šonakt aizvadīja arī cits mūsu hokejists - Ronalds Ķēniņš. Ķēniņš bauda arvien lielāku komandas trenera uzticību un šodien laukumā pavadīja 14:42 minūtes, kas ir ilgākais pavadītais laiks uz laukuma viņa nu jau 12 spēles ilgajā NHL karjerā. Ķēniņš spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficentu, izdarīja trīs metienus pa vārtiem un pielietoja divus spēka paņēmienus, bet viņa pārstāvētā komanda, Vankūveras Canucks, ar 2:1 pārspēja Bostonas Bruins.

 

 

NHL spēļu rezultāti, 24. februāris

 

Bruins - Canucks 1:2

Islanders - Coyotes 5:1

Rangers - Flames 1:0

Hurricanes - Flyers 4:1

Blue Jackets - Sabres 2:4

Blues - Canadiens 2:5

Predators - Avalanche 5:2

Wild - Oilers 1:2

Jets - Stars 4:2

Blackhawks - Panthers 3:2 PM

Kings - Red Wings 1:0

 

Edited by Ryan Sykes
Link to comment
Share on other sites

Lai tik šis nav tas gadījums, kad šī trauma iegāž Zemgusa NHL karjeru, cērēsim lai izveseļojas pēc iespējas ātrāk un lai kāpju uz ledus, jo cita vietu ātri vien cits var ieņemt... Lai veicam zemgusam...

 

Par vārtiem... viņa standartā vārtiņi, malacis!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×