Jump to content
Rausis

CS:GO Spams (2014 - 2023)

Recommended Posts

VAC bez palīgprogrammu lietošanas nevar dabūt...

Ja var, parādi man konkrētu piemēru, izņemot šito "swag" čalīti kurš it kā ir dabūjis VAC "nepamatoti"(kļūdas dēļ)...

Tu, tirliņ, parādi kur viņš lanā varēja čītot. Viņam ir bans par match fixingu nevis čītošanu. Un pat ja tagad ir veikeišens, tad tas vienalga nebija mana posta mērķis. 

Link to comment
Share on other sites

Sods par to visu jezgu bija nepieciešams, bet ne permanent. Kā jau csgolounge un tā kloni ir nonesti, tad vajadzētu tā kā sākt domāt par lieguma noņemšanu.

 

Tad varbūt arī ņemam nost vac banus tiem, kuri čītojuši ar čītiem, kurus vairs internetā nevar atrast? Tā pat tiek likta nauda uz mačiem un nav garantija, ka čaļi neizdomās atkal uz to visu panesties, jo neviens jau neticētu, ka viņi mēģinātu to darīt otrreiz. Bet tā pat kā ar čīteriem - čītoja vienreiz, čītos arī otrreiz. Iespējams es te esmu par traku iesprindzis uz taisnību, bet es nesaprotu, kāpēc visi pēkšņi saka, ka sods būtu jāsamazina. Nauda apgrozās liela, džeki mēģināja apkrāpt citus un tika pieķerti - būtu priecājušies, ka cietumā nesēž.

Link to comment
Share on other sites

nenostājos neviena pusē, man īsti vienalga kas notiek bet tajā laikā CS nemaz nebij tādas summas ko nopelnīt + entajos video ir izskaidrots cik maz iBP pašiem spēlētājiem maksāja. Nesaku, ka tas jebko maina tajā situācijā un tas būtu normāls iemesls lai ''nopelnītu vairāk'' bet nu šaubos, ka tik skarbu sodu vajadzēja dot, it īpaši ja tas notika tad, kad cs vēl nebija uzplaucis kā šobrīd. Personīgi labprāt redzētu ibp puikas atkal pro scēnā, lielajos eventos bet nu ko lai saka, its upto volvo. :gaben:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×