Jump to content
Ryan Sykes

Dinamo Riga 4:2 Dinamo Minsk 06.09.2014

Recommended Posts

Hey visiem hokeja cienītājiem. Tad nu turpinot savu iesākto darbu vēlos ar jums padalīties par šodien notikušo hokeja maču, kas arī bija pirmā spēlē priekš Rīgas Dinamo jaunajā KHL 7. sezona. Tad nu ilgi nevilkšu garumā ar ievadu un sākšu vien analizēt šo maču.

 

1. periods - Spēles sākumā bija jūtams saspringums Rīgas Dinamo spēlē. Asi Minskas Dinamo uzbrukumi kaut arī nebija rezultatīvi, bet tomēr pie momentiem tie ir pieskaitāmi. Savas izdevības nerealizēja Lauris Dārziņš. Pirmos vārtus jaunajā sezonā Arēna "Rīga" savākušajiem atbalstītājiem nenācās ilgi gaidīt (kopumā spēli klātienē vēroja apmēram 7750 skatītāju). Vienā no momentiem savos vārtos nedroši nospēlēja Edgars Masaļskis, kas nespēja apstādināt Džonatana Čīčū mesto ripu - 0:1. Turpinājumā abas komandas apmainījās ar neizmantotiem vairākumiem, bet trešdaļas beigās rīdzinieki izšķērdēja trīs pusmomentus pēc kārtas.

 

2. puslaiks - Abas komandas turpinājā apmainīties ar vairākumiem. Vienu no vairākumiem tomēr izdevās realizēt un tas izdevās Krišjānim Rēdliham, kurš izcilas pozīcijas trāpija vārtu stūrī - 1:1. Turpinājumā aktīvi turpināja uzbrukt minskieši, bet visus viņu metienus precīzi tvēra Masaļskis, kas kopumā aizvadīja labu spēli un beigās tika atzīts par spēles zvaigzni.

 

3. puslaiks - Veiksmīgs puslaika sākums izšķīra visu spēli. Sākumā, Pjotrs Ščastlivijs no kreisās iemetiena zonas precīzi raidīja ripu vārtus (2:1) un jau pēc pāris minūtes rīdziniekiem atkal izdevās realizēt vairākumu. Precīzu šķēlienmetienu realizēja Oskars Cibuļskis - 3:1. Minskas Dinamo galv. treneris nekavējoties pieprasīja pusminūtes pārtraukumu un nomainīja vārtsargu. Bet arī tas neglāba minskiešus no vēl vienu vārtu zaudējuma. Precīzs savā metienā bija Roberts Bukarts - 4:1. Trešdaļas beigas aizritēja tomēr minskiešu labā. Vairāki vairākumi tomēr deva vēl cerību uz neticamu "COMEBACK". Vienus vārtus tomēr viņiem izdevās atvinnēt, bet ar to arī viss šajā spēlē bija.

 

Rīgas Dinamo savu nākamo spēli aizvadīs 8. septembrī, kad savā laukumā uzņems Jaroslavļas "Lokomotiv".

 

Kontinentālā hokeja līga, 6. septembris

 

Rīgas "Dinamo" – Minskas "Dinamo" 4:2 (0:1, 1:0, 3:1)

 

Vārti
: 11:35 Čīčū (maz.)
0:1
, 35:19 Kr. Rēdlihs (Dārziņš, Indrašis, vair.)
1:1
, 41:53 Ščastļivijs (Hosa, Genovejs, vair.)
2:1
, 44:25 Cibuļskis (Indrašis, Kr. Rēdlihs, vair.)
3:1
, 47:36 Bukarts (Skvorcovs, Ščastļivijs)
4:1
, 53:08 Šehura (Lenglē, Čīčū, vair.)
4:2

Metieni
: 26:38

Soda minūtes
: 14:14

Vārtsargi
: Edgars Masaļskis - Lāšs Haugens (no 44:25 Dmitrijs Miļčakovs)

 

Edited by Ryan Sykes
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×