Jump to content
MADYOGA

Bez cenzūras.

Recommended Posts

besī tie piedūrieni, kas liekas visai lame. kkāds crew salasījies, nabagu blurriju un jake samaitā, tīģeris gan tev tāds kāds bijis. :D mūzikas topiku nečekoju, bet redzu, ka bieži vien latest post ir no tevis, līdz ar to, lielākā aktivitāte ir manāma tur. teiktu, ka esi garastāvokļa cilvēks, jo rakstītā satura kvalitāte ir mainīga. vismaz čatā uztur dzīvību un ienākot ir ko palasīt, pat ja tur nav nekā sakarīga. warningus īpaši nepelni, tad jau viss ir normas robežās

Link to comment
Share on other sites

am, runāšu par simpliju jo iepriekšējais haidots. karoče jās, Kristian. Tu tāds nozudis tagad pēdējos mēnešos un tā pa lielam. Agrāk diezgan bieži sanāca sačatot gan forumā gan pa sms, vairs ne viens ne otrs, tikai pamanu kā izbuadi dzīvi rijot kebabiņus ar sievu un Kūperu. Tā ndomas pa lielam or vispār nav mainījušās, still tas pats cool as fuck džeks kurš atvēra man ačteles uz moderatora dzīvi un adminējot untatalak. Super čalis, kādreiz jasatiek obligāti, JA PARADISIES AGAIN KĀDREIZ. :D katrā ziņā palīdzēja man thru tuff times, un jā. karoč visu to labāko par simpļu var pateikt. turies džekiņ, gaidu uzaicinājumu ciemā. :D

Link to comment
Share on other sites

Ekskaliburs , kaut kads jefins :( ,nekad JB negrib jautajumu speli, secinajumus izdariet pasi. JB admins uz goda nav sudzibu ,tik ar mani neruna vispar ;/ nepatikama sajuta no ta rodas , foruma  manams biezi  nedirsas ar nevienu ,iznemot mani. Lai tev veicas dzīve !

Link to comment
Share on other sites

Max dīvains cilvēks, kas ienāk un dirš visiem, kas nepareizā ritmā elpo. Mazvērtības komplekss, ko izrāda identy vai jebkur citur virtuālajā pasaulē, mute lielāka par romas impērijas vārtiem, bet tā īsti neko sakarīgu arī nemāk uzrakstīt un viedokli izteikt ne tik, brīnums, ka teikumu salikt prot, kaut gan palasot, arī tie nav diži labāki kā 5. klases audzēkņiem. Ne reizi neesi izcēlusies ar kaut ko pozitīvu, skumji, tiešām ļoti skumji. Cerams, ka dzīvē esi savādāks cilvēks, nekā pasniedz sevi šeit, bet ja tomēr tā nav, tad patiesi žēl. Saprotu, ka varbūt garastāvokļa maiņas un impulsīvi cilvēki, bet mans subjektīvais viedoklis un morāles normas nesakrīt ar to, kā būtu jāuzvedas sievietei, kas ir attiecīgā vecumā un to kā uzvedies Tu.

Link to comment
Share on other sites

Zinu, ka esmu vairākkārt izteicies par tevi, bet tāds laikam liktenis. Simplijs vienmēr manās acīs bijis tāds kā pieauguša cilvēka paraugs interneta vidē. Kāpēc? Atbilde nav tālu jāmeklē, spilgts piemērs ir ierakstā virs manis - pamatots viedoklis, ar faktiem, protams, šajā gadījumā izteiktais viedoklis bijis negatīvs (kaut gan varu piekrist, palasot pēdējo dienu čatu, var redzēt kā tiek izrādīta neapmierinātība pret gandrīz jebkuru, kurš pagadās ceļā, no offence), sava nostāja skatījums pret lietām, pret kurām lielākā daļa attiecas vieglprātīgi, es varētu turpināt, taču lielos vilcienos, cilvēks, kurš nav uz mutes kritis. Esmu minējis šo iepriekš, teikšu atkal - labs sarunu biedrs, kad bija vēl komunikācija savā starpā, bija patīkami ar Tevi parunāt, vienmēr pozitīvi noskaņots, ko spriežot pēc foruma nepateiks. Ja esi šī cilvēka kompānijā, vari paļauties uz to, ka tiksi vienmēr uzklausīts. Tiešām cepuri nost šim jauneklim, ceru, ka dzīvē esi tieši tāds pats, bieži negadās redzēt nopietnus cilvēkus ar mērķiem dzīvē. Bet kas notika? Kur palika cs spēlēšana un kliegšana - bļe, crybaby, beidz norakt raundu . Vajadzētu kādreiz saskrieties ts, kad tev un man brīvāks brīdis, pārmīt kādu vārdu patīkamu cilvēku kompānijā. Jebkurā gadījumā, turi buru, vecīt, lai dzīvē viss izdodas! Es domās ar Tevi! Peace! :))

Link to comment
Share on other sites

Foruma tiec manīts, bet nav ne mazakas jausmas ko tu dari ar savu dzīvi t.i ko tu  spele un ka tu spele. Jau jai esi moderators tad jau esi ixpelnijies respektu MAINu vidu. Cerams ka vairak satiksimies čatina un uzbazaresim par kadam lietam :)

Link to comment
Share on other sites

Tāds dīvains indivīds esi mums, CrazyBear. Esmu vairākkārt saticis gan serverī, gan forumā, nezinu kāpēc, bet vienmēr stāsti, ka nesveicinu Tevi etc. :D Interesants čūbijs, kas uzrodās ik pa laikam ar kkādu pērli, kas vienkārši uzlabo dienu. Tev tas rakstīšanas veids liek nodomāt dažreiz, ka mācies vienā klasē ar visiem big smukiem, linceeniem un čiekuriem bet nu tā jau esi oudžī spēlētājs šeit. Nezinu vai tas, ka domā, ka es jefiņš ir baigi "real" bet nu lai nu tā būtu, manās acīs Tu tāds interesants cilvēks esi. :D glhf

Link to comment
Share on other sites

Tas tak mūsu kalibrs. Viens no pirmajiem cilvēkiem no identy kuru iepazinu. Toms ir super džeks ar kura palidzību esmu iepazinis vēl daudzus ID lietotājus un mūsu guru simpliju. Bieži mani apsmej, un nepatīk ka esmu sa, bet gan jau ar laiku beigs heitot, vismaz cerams.. Daudz sanācis spēlēt kopā gan cs gan gta, un kalibrs ir iemesls kapēc spēles vēljoprojām ir forši uzspēlēt kopā, jo ik pa reizei kāda laba pērle no tevis izkrīt un tad visam tīmspīkam ir preiki :DBieži baigos sūdus vāra bet kautkā vienmēr tiek cauri sveikā :D :D . Nevertheless, jautrākais cilvēks identy un modu ar jau pelnījis par  200% ir, tik beidz backstabot, pls :( :D .

Link to comment
Share on other sites

Oi, es gaidiju šo brīdi.

Bez cenzūras, Hg, ar garu aprakstu, lai Tu varētu kārtīgi izlasīt, vairākas reizes.

Katru dienu redzu tavus čata spamus, nesparotu kāpēc Tu vispār atrodies čatā rakstot. Viss, ko Tu raksti čatā, ir problēma, troļļošana vai kāds vecs novecojies ''dick-move"

Runājot par dick, štatos Tevi nodēvētu par Dick, jo tāds nu Tu esi, ekscentrisks, pirmais, neprognozējams ar problēmām. Problēmas Tev arī ir neskaitāmas:

  • Slikta humorizjūta, joko jēli, nesmieklīgi, plus, ja Tev atcērt pretī ko, Tu ekspodē un ej stūrī raudi;
  • Filmu gaume, nu komon, kurš gan nav redzējis HP vai Hobbitus, ir taču citas filmas, kurās neizmanto spec-efektus ar animācijām. Tieši tās filmas varētu būt labākas, ja turētos līdzi grāmatām (tu tās nelasi), vai tieši tās filmas būtu izveidojis cits režisors!!! Viņām bija tiešām spēcīgs pamats..
  • Runājot par grāmatām, KĀ VAR NEPATIKT LASĪT, komōōōōōn, Tev vajadzētu lasīt avīzes, topikus, ieteikumus, īsziņas, nejau ziņas virsrakstus, čata ziņas (jēga nekāda, jo pazūdot rindiņām no redzes loka, tās pazūd no tāvām pelēkajām šūnām kreisajā smadzeņu puslodē);
  • Mūzikas izvēle. fāāā.... Lūk šis ir sāpīgs temats. Tev ir iespēja ielikt dziesmas Music sadaļā, čatā, padalīties, kas Tev skan galvā. Ar savu gaumi Tu terorizē citus, jo tā nav klausāma vairāk kā 1 reizi. Un tas jau ir daudz. OK, ir izņēmumi, bet tik pat labi Trapms spētu sarokoties ar meksikāni.

Es nezinu, gribētu pateikt, ko labu, ceru, ka Tev patīk futbols. Ceru, ka esi sportisks. Kaut Tev būtu stipra veselība! Vēlu Tev tikai to labāko, jo šobrīd domāju, ka tas viss Tev noderētu! Paliec ID biedrs un turpini būt tāds kāds esi.

Šis ir mans iespaids par Tevīm, protams, Tu esi to nopelnijis, neviens cits,

Tavs Paco, taco, macho, etc..

Edited by Paco
Link to comment
Share on other sites

Domāju, ka neviens cits par tevi neko īpašu neuzrakstīs un ja uzrakstīs, tad aktīvs blabla, tamdirīdiralala. Karoč es tāds brutally honest būšu. Tu man simply atgādini kautkādu Arcca v2 - Cilvēks kurš smadzenēs liekās ļoti vecs un arī tādu "tēlo", ne tēlo? Ja godīgi man pašam būdamam vēl jaunam purkšķim tas liekās jocīgi, ka visi tēlo ļoti gudrus čatboxā un tur riktīgās dzīves pērles stāsta, kā viss ir labāk un kā nē. (Es proti nesaku, ka Tu tā dari) tik liekās, ka Tu tāds esi. :D Tāds jocīgs. Plus, vienmēr quoto musician topikā un nenormāli analizē dziesmas kas arī liekās edgy, kad var tikai atbildēt ar score. Bet nu katram savs, no diss, you do you. Also, nezinu, bet baigi nepiesaista tava mūzikas gaume, liekās pārāk oldschoool or not tas oldschool kas man tīk. Katrā ziņa esmu diezgan drošs, ka esi ļoti sakarīgs cilvēks un tā pa nopietno ar Tevi var izrunāties bez aizķeršanās. Forumā bieži pamanāms, sūdus galīgi nevāra, cik zinu, tad spēlēji surfā, bet nekur citur neesmu redzējis so laikam pa serveriem vairs nedzīvojies. Anyhow, keep it up, i guess? > jap. as they say, turi buru. :^)

Link to comment
Share on other sites

Ilgi gaidīju to brīdi, kad būs kāds, par kuru varētu izteikties! Tas brīdis ir klāt :D!

Viss iesākās, kad serveros sāku ar tevi lekties, iemeslu neatceros, apsaukāji mani, ievedi mani depresijā.. vienvārdsakot, biju ļoti bēdīgs :(. Ilgi domāju, ka esi baigs krāns, tad kaut kā ID čatā laikam bik iečillojām, sapratu, ka esi diez gan rēcīgs (+ manus music post laikoji, tur cepums tev). Laba mūzikas gaume, veselīgs vīrs (nelieto neko īpašu) cik zinu :D Paspēlējot nedaudz cs, sapratu, ka var tīri nice parunāt ar tevi. Var piedurties kopā, citreiz pasmieties, ir savs viedoklis, kad to vajag. Tad kkur nozudi, laikam Latvijā iepatikās lētais alkohols, nezinu īsti... Profila bildē izskaties tīri pūkains, kā arī tīrīgs. Nešaubos, ka meitenēm patīc. Īsi izsakoties - čalis ar zvaniem! Derētu tev vākties atpakaļ uz LV dzīvot btw :)

p.s šaut arī māk... (citreiz)

Edited by Floki
Link to comment
Share on other sites

Pirmais teikums, ko izlasu tavā postā pretty much pasaka visu par tevi. Cik bijusi saskarsme, tad šis jaunietis noteikti ir lecīgs, diez gan subjektīvi pamato savas domas un darbības. Uzsāk strīdu bez iemesla, nenoskaidrojot pat visus faktus. Cerams jau, ka tas ir mainījies un esi uzlabojis savu attieksmi gan šeit, gan arī serveros. Tas, ko pēdējā laikā pamanu - vienmēr jāvērtē mūzika, ko tu klausies, bet es tādu mūziku neklausos, tāpēc ir grūti. Grūti teikt kaut ko vairāk, nav bijusi diži liela runāšana, tik cik tas nelielais, nevajadzīgais konflikts iepriekš. Skatos, esi iedzīvojies kolektīvā, malacis, tik nelec no biksēm ārā brīžos, kad tam nav vajadzība (runāju par čatu). cya

Link to comment
Share on other sites

oj,  Tu pasteidzies jau pirms manis, gribēju arī izteikties par floki. tapēc viss,ko varu teikt 

BET TU SKARUU, TU priekš manis esi neitrāls līdzdalībnieks šajā projektā, kas nenes nekādu sliktu slavu sev līdzi. Savos uzdevuma augstumos Tu turies,kas Tev tur moderatoriņš ja, nu super, keep goin. Kā cilvēks es nezinu,bet noteikti sakarīgs, jo nesēdi čatā katru dienu , kā to dara Kanepis.Priecīgus Ziemīšus un laimīgu jauno gadu.

 

Link to comment
Share on other sites

Nevar īsti spriest, laikam visiem bail par tevi izteikties. :D jk. Zināt par tevi es zinu jau ļoti ļoti sen, kad vēl identijā nesēdēju dien-dienā un zinu, ka esi šī komūna ilga lietotāja. Šogad uzplauki čatā pēc ļoti ilgas neredzēšanas kas bij jocīgs pārsteigums, nekad nezināju kāda īsti esi bet biju lasījis dažus topikus / sarakstes, kurās noteikti esi tāda bitchy type. Nekas jau īpaši nav mainījies - veljoprojām esi bitchy un tāda smieklīga bet nu manuprāt ar Tevi viegli var pajokot un parunāt čatā jebkurā naktī, kad parādies. Interesants cilvēks un manuprāt foršs. :D Neko sliktu ja godīgi tad nespēju pateikt jo man patīk, kā dirsies, kinda saskatu humoru aiz tā visa. :D Turies cloudvecmam. 

Link to comment
Share on other sites

Tātad kalibrs, kalibrs, kalibrs duh. Cik noprotu pavecs ID pipars, bet tik pēdējā laikā nācies saskarties ar šito čali. Rokas no dirsas neaug, csu normāli šauj.
Patīk, ka ir cilvēks kuru grūti aizvainot, var pa-meme-ot kopā. Bieži čatā redzems ar saviem piedūrīgajiem tekstiem. 2 fake bloods suņu īpašnieks. Meitenes uzmanās, šitam patīk dāvināt 2 rozes. Nezinu, ko tas nozīmē... Manuprāt, jautrs un interesants cilvēks ar kuru vienmēr varēs par kaut ko pabazarēt. Atsaucīgs cilvēks uz kuru var paļauties. 1x ielika man wp gribēju samest, bet pats dabūju iekšās.sumSmash

tl;dr - zbis čuvaks.

Link to comment
Share on other sites

Krūms ir edgy čalis, redzu viņu visos strīmos, vienreiz ap vasaru arī čilloja Legitnessa vai kaut kādā TS3 kanālā, pa dzīvi un pa internetu gan jau ka kopumā vienkārši smieklīgs čalis, viņa mīmi vienmēr ir on point, vienmēr viņš gatavs palīdzēt, domāju ka aizmirsa kas es esmu, bet mani visi aizmirst, so no worries. Un katrā ziņā, pubā smird, nekas nav mainījies CS jomā, learn to play krūm. Bet tā foršs cilvēks.

Edited by latvianguy
Link to comment
Share on other sites

mazais, par tevi neviens nevēlās izteikties :( hmm, izlasīju tavu sasveicināšanas topiku, kura nemaz nebija tik gara, daudz un vairāk pastāstīji par savu geiming dzīvi, to gan nelasiju, jo neinteresē. Ja jau spēlēji basīti, tad esi garā augumā, jo tur rūķīšus neņem. Godīgi, nevaru atcerēties Tevi, vai nu vecums dara savu vai nebiji tik populārs, lai iegaumēt, bet gan jau spēlējām džeilbreiku. Conciks tur ar visiem ir spēlējusi :lol:  anivei, cskā mēs netiksimies, bet forumā droši, bučas

Link to comment
Share on other sites

Conciks, baig foršā identī čikse. aktīva forumā, bieži ienāc papļāpāties ar visiem un visu, kas kustās. Tāds jautrs meitēns, ārste or medmāsa or something tu tur esi tāpēc, ja nu kādreiz sadurs pie origo, tad nākšu identy prasīt palīdzību. :D Esi arī identy jau entos gadus pavadījusi tā kā nekāda jaunā seja nemaz neesi un +/- visiem pazīstams cilvēciņš. Nezinu kā ar tevi bija agrāk, 1.6 laikos jo forumam īpaši nepiesaistīju uzmanību, bet tagad tāds cool peoples un pateikt varu tikai to labāko. Attiecībās arī 10/10 padomi, piemēram kā behu nopirkt ja izšķiries. lul ir cool, turies vecīnā, gjau kādreiz saskriesies kādā mītā.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×