Jump to content
MADYOGA

Bez cenzūras.

Recommended Posts

Zināms cilvēks jau sen, no Revendž laikiem. Kādreiz kaut cik parunājām, tagad kontakta nekāda. Cik atceros, māki labi darboties ar photoshopu. Sākumā, kad iepazinu Tevi, likies sakarīgs, tad kādu laiku likies kinda izlecīgs un iedomīgs cilvēks, bet tagad, cik esmu novērojis, esi mainījies uz labo pusi, kas, protams, priecē. Cik manu forumā, neko stulbu neraksti, esi spējīgs izteikties atbilstoši savam vecumam, kas atkal ir pozitīvi. Stāv prātā, ka māki labi dziedāt, iespējams esmu kādā votw dzirdējis, bet iespējams, ka man nav ne jausmas, par ko runāju.

Ceru kaut kad normāli parunāt un, tā teikt, atjaunot kontaktu.

Veiksmi turpmāk .

Link to comment
Share on other sites

Go Hārds it kā jau ir sakarīgs čalis, bet tā kā man patīk rakstīt clubstepam huiņu shoutboxā, viņš vienmēr pateikts man kad es esmu no tvaika ielas un man vajag ārstēties, bet savā ziņā jau aktīvs forumā un riktīgi posto visās spēlēs, tā jau tā aktivitāte laba. Kādreiz spēlēja arī arēnu bet tas jau bija agrāk, tagad serveros nav redzēts tāpēc nevaru spriest daudz par tevīm. Ja nemaldos tu agrāk biji admins, vai arī man vienkārši ir autisms, bet nu galu galā tu aktivitiāti parādi kā vari. Kā arī tu sakarīgs, tas ir skaidrs. 

Link to comment
Share on other sites

letviens

 

tāds interesants čalis, reizēm baigo mēslu topī, bet pēc pēdējiem status update nav tik traki, monitorē scamerus, dzīvojies pa forumu un kaut kādu aktivitāti savā ziņā ne tikai uzturi, bet arī veicini. daži posti ir tādi, kas liek aizdomāties par to vai tev ir pilns rubulis vai nav, bet kopsummā nav tik traki. :D gan jau, ja iepazītu vairāk, tad būtu pavisam citas domas

 

 

Link to comment
Share on other sites

@@simplijs 

 

Skatos, ka privātā dzīve un darbs ir ņēmis virsroku pilnībā, jo arvien mazāk un mazāk esi pamanāms forumā. Cik esmu ievērojis pēdējā laikā, tad ienākot forumā, esi dusmīgs uz visu pasauli, nolamā no galvas līdz kājām čatā nemiera cēlājus un tik pat ātri arī no čata un foruma vispār pazūdi. Bet pareizi ir, nav ko muļķību runāt apkārt. Tādus 13 gadniekus vajag vairāk, kas spēj aizstāvet sevi pret citiem 13 gadniekiem. Žēl, ka vairs neesi manīts nekur apkārt, gribētos ar Tevi pārmīt kādu vārdu tīmspīkā kādreiz, jo kā jau esmu teicis iepriekš, esi smieklīgs džekiņš. Cerams, ka baumas, kuras izplatās par to, ka Tevi taisās atstādināt, ir nepatiesas, jo esi viens no tiem retajiem cilvēkiem, kas savu darbu veic ar lielu atbildības sajūtu. Paliec tik pat foršs un ienāc biežāk online, noteikti Tevi sameklēšu un papļāpāšu! Cheers :)

Link to comment
Share on other sites

skaruu/crybabys/Jānis.

 

Nu, ko gan es varu par Tevi pateikt. Vienmēr ienāk plugā un vienmēr var interesanti parunāties par dažādām tēmām. Cilvēks, kurš māk izteikt savu viedokli sakarīgi, ar kontekstu. Manās acīs sevi esi pierādījis kā vienu no sakarīgākajiem biedriem šeit.Var just, ka pa dzīvi arī esi labsirdīgs, tāds, kuram var uzticēties un nekad draugus nepametīs nelaimē, vizmaz man tā šķiet. Kā moderātors savus pienākumus pildi labi, esi pamanāms forumā kā moderātors. Viennozīmīgi cilvēks, kuru vēlētos satikt dzīvē, iedzert, parunāt, ganjau kādu dienu sanāks.

 

Vēlreiz paldies Tev par foršo interviju, stay awesome, veiksmi Tev it visur. Turies.

Link to comment
Share on other sites

Go hārds.

 

 

Baigais tipiņš.Labs mūzikas pārzinējs,cik zinu,xxxtentacion fans(laikam nekļūdos un uzrakstīju pareizi). Bieži redzams plugā, aktīvi visus sauc doties turp,kā arī aktīvs foruma lietotājs ,neiesaisties drāmās.Nesen sāki pievērsties intervijām ,kas,manuprāt,ir ļoti jauki un vajadzētu vairāk intervijas,bet protams to visu ar laiku.visā visumā esi kārtīgs džeks.

keep it up!

 

 

siekala out

Link to comment
Share on other sites

siekalumercite - baigi liela balamute, kā kaut kas nepatika, ka aizrādīja, tad apvainojās un aprunāja aiz muguras, pēc tam tikai dabūju no citiem klausīties, ka es tāds un tāds, noteikumus nezinu, izdomāju utt, bet gala rezultātā sanāk otrādāk. Pie šī paša - liels bļāvējs, mazs darītājs. Arī tad, kad es dc cepos, ka stāv tukši aksesi, kuri netiek izmantoti, atkal aizgāja čīkstēšana un attiecīgajā sadaļā arī ierakstīja "caur puķēm" virzītu domu"graudu" man. Protams, kā admins neesi slikts, tikai ir jāpārdomā sava uzvedība. Nav smuki kādu nodirst aiz muguras, atnāc acu priekšā (pm/dc/steam/ts3) un tas parādīs tavu mugurkaulu un pacels tevi manu acu priekšā, ka atbildi par bazaru un vari pateikt ko domā. Aiz muguras sakot tikai nolaidies zemu zemu zemu.

 

 

Nevajag tagad apvainoties, tāpēc topiks ir arī bez cenzūras, šīs ir manas domas par tevi, žēl, ka nav tās labākās. :/

Link to comment
Share on other sites

Simplijs - Neko daudz nevarēšu pateikt, bet manas domas ir šādas. Cilvēks, kā mēs visi pārejie ir jautrs un pozitīvs, sakarīgs. Tālāk par to bez cenzūras. Uznāk ''mēnešreizes'' un gribas kādu nobanot vai izbesīt, bet ja skatās no otras puses Simplijam var būt slikta diena un viņš izliek savu DEpozitīvismu uz serveri. Cik saprotu esi foruma cilvēks un neej daudz serveros, bet pēc šitā visa farsa par Tevi liekas, ka esi palicis klusāks un nemanāmāks. Protams, ja esi ielics kādu postu es to izlasu un tikai pēc tā varētu pateikt, ka tu esi sakarīgs vecis.

Jūtu, ka man būs tagad heiteri, par to ka veltu pāris labus vārdus cilēkam, kuru daži neiredz (Varbūt tā vairs nav).

Bet esmu cilvēks, kurš neseko baram un saku savu izvēli.... 

 

Yeahh, tas viss!

Link to comment
Share on other sites

Brendoniks - Neko daudz pateikt nevarēšu, un domāju kad nebūšu tas vienīgais, jo forumā tu protams esi, kas ir labi un aktivitāte salīdzinoši turās, bet ingame neredzu, nezinu kur tu tur spēlē, ja tas ir JB tad drošvien tapēc arī mani tu tur neredzi. Šā vai tā, vienīgā reize kad ir bijuši pārmīti daži vārdi, bija tad kad uzrakstīji man forumā par ID 3x3 kausu. Tā arī nesanāca uzspēlēt. Čalis, kā čalis. Jauns gados, cerams ne tāds kā daži citi tavā vecumā. Turies, un gan jau kaut kad iepazīsim visi tevi te tuvāk, kas to lai zin.

Link to comment
Share on other sites

Lielākais cancers forumā tbh. Citreiz, kad skatos, ko esi rakstījis, nevaru saprast, kur tāda miskaste vispār rodas. Nu, protams, citreiz, kad uzraksti kaut ko normas robežās, ir fun, mēdz būt smieklīgs džekiņš. Saprotu, ka esi edgy jaunietis, bet ir jāpiedomā, ko raksti internetā, jo tas rada par Tevi kaut kādu priekšstatu, kāds cilvēks esi irl. Es jau nezinu, varbūt, ja uzsāktu sarunu ar Tevi, Tu izrādītos pavisam citādāks nekā es Tevi redzu šobrīd. No hate, večuk, gaidu vēl ko smieklīgu no Tevis, turpini uzturēt tik pat lielu aktivitāti forumā un viss būs kulē! :)

Link to comment
Share on other sites

nezinu Janka, pirmais, kas ieskrien prāta par tevi - tas, kā noraki mums visu spēli toreiz mirage, nu pamatīgs enkurpuiks, Tev noderētu iestāties flotē. :D Nesen ieguvi moderatora statusu - līdz šim man bijis samērā maz darba, par ko pasaku tenciņu Tev. Tā jau visu darbu pildi pa cmuko, tik dažreiz gan neizprotu dažas izvēles bet nu tas ta, mazi sūdsiņi. Kā cilvēks imo esi diezgan mainījies uz tādu nopietno pusi, tāds interesants, classic cilvēks tagad liecies. Neesam sen tā runājuši so tā dziļāk nespēšu pateikt bet nu viss chill. Musician topikā patīk ielikt kkādas old dziesmas bieži kuras pašlaik nespēju reitot (unless tas ir labs gabals), no offense. :D Forumā/chat arī ļoti aktīvs so viss čikiniekā! Tā tik visu to labāko. Turi buru vec.

Link to comment
Share on other sites

manuprāt, viskrutākais čalis ciemā, kuru sanācis nejauši satikt kopā zadrotojot csgo. :D riktīgi nais zons, var par visu ko runāt, nebaidās prasīt pēc padoma ittin visā. arī piešķirot modu nevienā brīdī nešaubījos par to, ka būs gemarojs vai taisīs sūdus, jo pienākumus pilda uz goda. Protams, visam ir sav laiks, pašreiz svarīgāka ir skola un darbs, tāpēc aktivitāte ir mazāk manāma, bet still, ļoti labs mods, kā cilvēks šķiet atvērts un nav intraverts, tas ir pozitīvi. pabeidz koledžu, brauc uz lv, must meet boi. <3

Link to comment
Share on other sites

Čalis , kas mani ienidis jau ļoti lielu laiku ,ielika man Anti Jb pietrikumā pirms paris gadiem,bet labais vina ir ka vinam ir humora izjuta ,kas,manuprat, cilvekam loti ir vajadziga ,bet taka es nespeleju csgo identy serverus , iečekoju tik foruma , domaju ka admins vel kaut cik labs esi ! Beidz dusmoties uz mani plzz, Rausis vairs nedusmo uz mani.

Link to comment
Share on other sites

Valca08

Nav īpaši daudz ko teikt par tevi, bet esi viens no tiem normālajiem džekiem, kas neizceļas ne ar ko sliktu (vismaz neesmu redzējis).

Izbijis 1.6 jb admins, ja pareizi atceros. Oldskūl džeks kas turpina turēties ID. Reti kad vispār redzu tagad, ka ID apgrozītos, čatā neredzu Tevi, tikai foruma "izklaides sadaļā".

Vēlu veiksmi Tev turpmāk dzīvē!

Stay cool! B)

Link to comment
Share on other sites

Itkā tieši Tevi negribēju raksturot, jo atceros vizmaz reizes 3, kad esmu raksturojis Tevi, bet nu, 20 dienas pagājušas kopš tava posta, laikam visiem bail par tevi izteikties. 

 

Pēdējā laikā ir sanācis biežāk parunāt un esi izrādījies ļoti sakarīgs sarunu biedrs. ''Neskati vīru pēc cepures'' teiciens, manuprāt, attiecas tieši uz Tevi, no malas var izskatīties, ka dirsies ar visiem utt, bet iepazīstot tuvāk rodas pavisam cits priekštats.

Ko tur daudz par vēsturi, iepazinu tevi jau vecajā labā 1.6 džeilbreikā, tur gan, cik atceros, tev gāja visādi. No bana līdz unbanam un tad atkal līdz banam, tā varētu vienā teikumā aprakstīt tavu laiku Identijā. Respect, ka neskatoties uz visiem pārpratumiem joprojām atrodies šeit.

Veiksmi Tev visā turpmāk, cheers.

Link to comment
Share on other sites

Go hards, ja atmiņa nepievīl, tad sen senos laikos, kad dinozauri bija uzskatami par mājdzīvniekiem, mēs kopā spēlejam džeilbreiku. Īsti Tevi neatceros, laikam biji viens no ākstiem, kuram patīka patēlot muļķi tur.Spriežot pēc tavas attieksmes pret mani čatā, tad konfliktu mums nav bijis. Izskatās, ka esi komunikabls un pozitīvs cilvēks, jeb kurā gadījumā neko sliktu par Tevi teikt nevaru, tika maz komunicēts.Mēs jau droši varam to labot :lol: mca no concika

Link to comment
Share on other sites

conca, dupša rādītāja, identy puiku mīlēta. mute vēl joprojām mēdz būt liela ar dzēlīgu mēli, bet kopumā palikusi diezgan sakarīga baba. ne velti saka, ka dzīve iet uz priekšu un cilvēki mainās. skatos, ka no jēkabpils pārvākusies uz rīgu, pareizi ir, visa dzīve notiek rīgā, studijas ir svarīga lieta. keep going

Link to comment
Share on other sites

sākumā šķiti pilnīgs daunis dēļ kaut kādas razbojkas čatā vai tofikā, bet galu galā kaut kādā veidā kļuvi par vienu no jēdzīgākajiem visā forumā. 

 

esi vienīgais cilvēks kas no manis šeit ir kaut ko nopircis un otrais kas mani saticis dzīvē. pārējie tīrākie pedāļi kas tikai prot bikses slapināt (neattiecinu uz visiem, tikai par tiem kas nezina ko grib un uzdod 3000 jautājumus tērējot manu laiku)

Link to comment
Share on other sites

Cilvēks ar īpašu mentalitāti, vienmēr būs savs viedoklis, pat arī tad, ja tas būs nepareizs. Brīžiem mazliet nepacietīgs, ātri var aizsvilties. Cik zinu, tad diezgan kārtīgs un pedantisks, vismaz cik ir nācies ar tevi saskarties. Dzīvē balss tik pat rupja, cik caur mikrofonu. 

Link to comment
Share on other sites

bombix, zināms tu man jau esi no cita projekta laikiem, kgan tas nav abpusēji, jo tad tikāmies caur serveri un nekad nenācās pārmīt vārdus. No sākuma likās, ka esi baigi nopietnais džeks bet beigās izrādās, ka esi jautrs, ļoti pretīmnākošs un smieklīgs čals. esi bieži ieskrējis tīmspīkā un sācis runāties, tas pats arī ingeimā, vienmēr atradīsi par ko uzcept kādu sarunu. tā ļoti sakarīgs, dažreiz slinks khe khe, bet nu viss jau čikiniekā. par identy tikai un vienīgi pozitīvas lietas, ka esi viens no iemesliem, kādēļ esam top baltic. :^) 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×