Jump to content
MADYOGA

Bez cenzūras.

Recommended Posts

DannijsG, aktīvs Identy biedrs. Bieži manāms ''musician'' topickā, arī plugā ikdienā ienāk, kas ir baigi pozitīvi. Aktīvs lol spēlētājs, daudz posto, kas ir pozitīvi.Vēl atceros musician spamu 2vos naktī :D

Spēj plaši izteikt savu viedokli, neļauj sev kāpt uz galvas. Komunicēt baigi nav ar Tevi sanācis, bet cik esam runājuši, ir radies pozitīvs iespaids. Vienmēr būs par ko parunāt, sakarīgs pupsix overall.

 

Turies, lai tev viss izdodas, cheers.

Link to comment
Share on other sites

Daudz ko nepateikšu, bet interesants jb vadītājs, kas tiešām prot izklaidēt

ieslodzītos, nevis nofragot. Ļoti draudzīgs ik reiz, kad esmu tevi manījusi. Pozitīvs identy gariņš, kuru es vislaik jaucu ar go archiju. Forumā sūdu arī neraksti un zinu, ka ID esi jau labu laiciņu, bet tā baigi acīs izcēlies vēl tagad neesi. Kluss, jauks un labs ID gariņš! Laimīgu jauno gadu

Link to comment
Share on other sites

kiča baigā id bāba. sen senos laikos, laikam 2012. vai 2013. gadā sakašķējāmies un pateicu kaut ko baigi stulbu. bija visādi, toreiz baigi uzklausīji ID puiku bēdas un problēmas, vietējais psihologs te biji. :D tad pazudi uz kkādu laiku un parādījies ik pa brīdim. tad jau atkal tikai pamanīju tevi, kad ar rausi sāki muļķības darīt. :yoyoyo: rauša joki labi mums sanāca, stāsta beigas, ty.

Link to comment
Share on other sites

 

...sakarīgākais 13 gadnieks Latvijā. :Kappa:

Metot jokus pie malas.. Tiešām esi sakarīgs džekiņš, uzturi te kārtību, kas, protams, priecē, jo kurš gan gribētu uzturēties portālā, kur valda haoss? Varbūt citreiz mēdz būt pārāk nopietns un pat mazāko uzbraucienu čatā uztversi ļoti nopietni, kas novedīs pie puņķiem un asarām, jo būsi kādam liedzis iespēju čatot (brīnos, ka vēl tur vispār esmu). Varu teikt, ka spēļu pasaulē esi pavisam pretējs tai personai, kura uzturas šeit forumā- esi atvērts, patīk jokot un pavilkt kādu uz zoba, piemēram, mani, kad vēl spēlējām kopā, jo nu.. kuram gan nepatīk pasmieties par enkuru? Bet, protams, vienmēr zināsi robežu, kur beidzas joki un kur sākas jau kas cits. Vajadzētu vēl kādreiz uzsist kādu klaču, nav sanākusi iespēja ieskriet ts, atceros, ka vienmēr, kur biji Tu, tur valdīja jautrība. :)

Tā jau Tev nav ne vainas, šobrīd nespēju iedomāties nevienu slikto lietu, ko būtu pamanījis par Tevi. Veiksmi Tev ģimenes dzīvē un sveiciens svētkos! :)

Link to comment
Share on other sites

Crybaby - Īsti neko pagaidām par tevi teikt nevaru. Ganjau ar laiku kautko uzzināšu par tevi.

 

Edit : Tākā nevarēju neko pateikt par crybaby, izteikšos par vienu augstāk.

Simplijs : Itkā sakarīgs čalis ar galvu uz pleciem. Vēl pāris gadus atpakaļ likies man tāds lecīgs un ar degunu gaisā. Atgriezos ID un pagaidām liekas, ka esi mainījis, cerams nēesmu kļūdijies. :) 

Edited by voittaja
Link to comment
Share on other sites

Well, esi Identyā jau ilgi, biji nozudis, tagad atgriezies. Bieži sastopams plugā, kas ir pozitīvi, laba mūzikas gaume. Forumā bieži nemanu, bet kā jau minēji, tikko kā atgriezies šeit.

Cik nu ir sanācis parunāt, kas ir maz, esi licies diezgan sakarīgs sarunu biedrs.

 

Keep it up, veiksmi.

Link to comment
Share on other sites

Go Hārds - Emm, no agrākiem laikiem biji tusējis citā forumā, līdz neaizgāja slavenais Forums pa burbuli laiku gaitā..... Neesmu baigi Tevi iepazinis.... Neatceros kāds biji.... Bet skatos, ka jau esi iefiltrējies citā forumā un sanāk diez gan labi. Tā tik turēt, neslidini lubrikantu,  citādi nāksies šaut vaļā  B)

Link to comment
Share on other sites

umm, keep. itkā atceros tādu niku no 1.6 laikiem un cik saprotu arī esi savulaik bijis šeit servera admins. nekad neesmu ar tevi runājis forumā / ingame bet kaut kas jau atmiņās palicis. Zinu, ka biji banots(?) varbūt tiešām jaucu, bet nu pašlaik izskatas, ka kārtejais cilvēks, kas pamanījies atgriezties ID pēc ilga ilga laika. Also, gribu piebilst, ka laiks jaunam sig un avatāram - šobrīd eyecancer tev tur stāv. no offens džekiņ. Gjau kkad sašaus kopā, tik iemācies jb noteikumus or nāc pubā, ar prieku pabakstīšu tavu head-armor ar savām lodēm. peace, gl, wb (?).

Link to comment
Share on other sites

excalibur.

 

It kā sakarīgs moderators, cilvēks, kas spēj izteikt savu viedokli par attiecīgo lietu, pēdēja laikā gan neaktīvi, bet vismaz ir kāds moderators, kas ienāk un izdara visu, ko vajag. Jau labu laiku reģistrēts iekš identy un vēl joprojām uzturas šeit, lojalitāte šeit sava ir, jo atceros pirms vasaras ejot prom, tad vēl biji tikai lietotājs, esi pierādījis laika gaitā savu, vairāk pozitīvu nekā negatīvu, bet katram ir savi mīnusi un plusi. Cerēšu, ka serverī parādīsies nedaudz aktīvāk, ja būs tāda iespēja un turpini, ko esi iesācis darīt, respektīvi, tik pat kruts mods, čiu. 

Link to comment
Share on other sites

Rebudijs.

 

Jāsāk jau ar to, ka pirmo reizi ar Tevi sastapos Revendžā, kad tāds vēl pastāvēja. Atceros, normāli besebuilderi drotojām, spēlējām ikdienā, nekādu pretenziju nebija. Revendžš pazuda, pazudi arī Tu un te bāms, vienā dienā sāc uzturēties arī foršākajā komūnā uz pasaules, respektīvi, Identijā.

Ko lai saka par Tevi.. Cik esam runājuši, varu teikt, ka esi sakarīgs sarunu biedrs, diezgan nopietns un pieaudzis. Aktīvākais džeilbreik spēlmanis, es personīgi nesaprotu, kā tajā serverī var kāds normāl paspēlēt, iegāju uz pāris minūtēm, palika slikti, vairs neesmu gājis. Anyways, cik esmu dzirdējis, labi pildi savus admina pienākumus. Cik dzirdu, esi stingrs serverī, bet tas dažreiz ir pozitīvi.

 

Idk, nav bijis kontakts ar Tevi, forumā hujnju nevāri, izsakies kodolīgi, sakarīgi.

 

Visu to labāko, cheers.

Link to comment
Share on other sites

Kad pirms gada ierados identijā, bieži manīju, ka biji top cilvēks, kuru aprunāja čatā, Jorens to, Jorens šo. Bet tad tu veiksmīgi nozudi un īpaši vairs neiesaistījies foruma dzīvē, nekur nebiji pamanāms ar savu skarbo viedokli topicos. Neesam nedz runājuši par jebko, nedz spēlējuši, kaut gan atceros, ka vienreiz, kad pirmo reizi atvērās pubs, pārmeti man, ka kaut ko enkuroju. Iespējams tāpēc par Tevi nevaru plaši izteikties, jo vairs forumā neesi pamanāms un nav arī bijusi izdevība ar Tevi aprunāties. Lai nu kā, veiksmi Tev Tavā profesijā, jo cik atceros, Tu nodarbojies ar ko interesantu, tik šobrīd nespēju atcerēties ar ko. Cheers! 

 

e: nu blet, kā man vienmēr sanāk uzrakstīt, iepostot un kāds jau ir paspējis uzrakstīt līdzīgu kakuci tikai īsāku? :/

Edited by skaruu
Link to comment
Share on other sites

Jancis - cool, ka vērsies pie manim, ja kaut ko vajag, novērtēju. Interesanta mūzikas gaume, patīk, ka salīdzinoši aktīvi iesaisties foruma dzīvē. Vispār liecies sakarīgs un foršs kekss, kurš nedz diršās ar citiem, nedz izceļas ar īpatnēju stulbumu forumā, tas, savukārt, liecina, ka varētu būt tāds nosvērts arī irl, kas ir pozitīvi, jo vienmēr ir labāk neteikt neko, nekā pateikt kaut ko, ko nevajag, nosvērti cilvēki to māk. ;)

 

Link to comment
Share on other sites

Valča - Mans competetive biedrs, aklais miesassargs un tā tālāk. Dzīvo purvciemā, arī kaimiņš man. Man šausmīgi patīk kā tu smejies, es ar rausi arī uzreiz līki no smiekliem. Esi šausmīgi foršs, tava mīļākā mape ir overpass un dažreiz arī riktīgi riebīgs, ka gribas iesist. Nē, tu esi cool džeks, 9/10 no manis un ceru, ka turpināsim spēlēt mm kopā!! Turies, kreizī bear, blind guard!

Atcerējos, ka 1.6 uzskatīju tevi par mudaku, jo besīji man vienmēr ieejot jb, bet tagad domas par 180 grādiem

Link to comment
Share on other sites

Kičiņa - ļoti gudra meitene, vislaik sūta man dīvainus snapchatus tāpēc dažreiz pārdomāju cik gudra.  Kappa Zinam viens otru jau vairākus gadus, tā arī toreiz uz kino neaizgājām. :D Spēlē cs labi tikai tad kad vajag izklučot roundu vai tad kad rausis apsaukājās.

Link to comment
Share on other sites

Ernests.

 

Well, zinu, ka Identijā uzturies jau sen. Tu man asociējies ar vecajiem labajiem 1.6 jb laikiem, atceros, kā biji tur aktīvs spēlētājs, vienmēr bija fun, good old times. Labs līderis arī bija, cik atminos. Esmu novērojis, ka Tevi lielie puikas 24/7 apbižo, so turies. Smieklīgs čalis ar labu humora izjūtu, neko sliktu nepateikšu.

 

Veiksmi visur turpmāk, cheers.

Link to comment
Share on other sites

gohārds 

 

pēdējā laikā baigi pieduries ar kkādiem weird shit prikoliem. visādi citādi jau normāls kekss, vismaz kopumā kaku nepļūtī un nedirsies ar citiem čatā. Bet brīžiem čist liekas, ka mušmires sarijies un redzi satelītšķīvīšus savā istabā, tāpēc ieraksti kko dīvainu forumā.

cheers up

Link to comment
Share on other sites

Sūrais ID admins, vienmēr būs gatavs piespriest visbargāko sodu, nežēlos nevienu, pat sevi. Bet domas aizvien par Tevi, kā cilvēku, nav mainījušās. Prieks, ka esi pretīmnākošs un gatavs palīdzēt. Pēdējā laikā neesi tik pamanāms nekur, kā agrāk, laikam jau tāpēc, ka pieaugušā dzīve kāpj virsū jaunībai un nav vairs īsti laika pamuļķoties pie datora. Bet prieks par Tevi, esi viens no tās sugas, kurš jaunā vecumā spēj izveidot un uzturēt ģimeni, kas tikai nozīmē, ka galva uz pleciem ir un pareizos, kā arī atbildīgus lēmumus spēsi pieņemt bez jebkādām problēmām. Gudrs, pašpārliecināts un vienmēr ar savu viedokli, pat ja citreiz tas būs skarbs. Karoč, vienvārdsakot - vīrs uz goda. Un neņem pierē tos, kuri cenšas tev pagales mest zem kājām, dusmojoties un pieprasot, lai ņem Tev adminu nost tikai tāpēc, ka esi iedzēlis viņiem sirsniņā ar banu vai kādu wp. Tas pa lielam man viss, kas sakāms par Tevi, varbūt, ja kādreiz sanāktu parunāt, tad nākamreiz būtu kas jauns, ko uzrakstīt :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

kāpēc mainīji niku? kraijbeibijs, kādu laiku atpakaļ bieži tika runāts kaut kas tīmspīkā, iepazinu kaut cik tavas intereses un tevi pašu. Tu man ļoti atgādini otru Jāni (toresnocincelinoogres). Ļoti patīk tava mūzikas gaume, jo pats arī klausos/dodu priekšroku tāda tipa mūzikai. Esi diezgan nopietns, ko forumā citi varbūt arī varētu pateikt, bet īstenībā runājot tīmspīkā es neteiktu, ka esi tik nopietns, cik to izrādi šeit, publiskā auditorijā, tā teikt. Ja satiktu dzīvē, domāju pavisam noteikti būtu par ko runāt un par ko apspriesties, kopīgas intereses and shit like that. Es nezinu, vai tu spēlē identy cs serveros, bet es domāju tu būtu legit admins, tieši attieksmes ziņā pret visiem apkārtējiem. unununun, tu vienkārši esi kruts čalis, ar to vien viss tiek pateikts!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×