Jump to content
MADYOGA

Bez cenzūras.

Recommended Posts

jaņķel, pirmkārt tu esi superīgs, jo tu esi mans vārda brālis, otrkārt tu pats par sevi esi foršāks par foršu, diezgan funny stāsts par to kā sākām runāt, bet jā.. :D tu esi ļoti laba kompānija. man tiešām nav pat viens slikts vārds ko par tevi pateikt, tapēc saukšu visu pozitīvo - mums ir diezgan vienāda mūzikas gaume, kas nemaz nav tāda īpašība kuru bieži sastopu cilvēkos, baigi funny esi un diskordā ar tevi nekad nav garlaicīgi, profesionāls zīmētājs un bandīts jailbreakā, kaut kad jātšauj uz tavu ģerevņu <3

Link to comment
Share on other sites

Šitas ir riktīgs mindfuck. Sauc Jānis un nāk no Ogres. Tas jau vien man mindfuck deva. Labs čalis jā. neko nezinu čau un atā, lai dzīve izdodas un lai  lutina tevi :DDD

Link to comment
Share on other sites

Inga, forša meitene, iepazināmies kaut kādā sūdīgā komūnā, bet laika gaitā viņa saprata, ka visi foršie cilvēki ir te un, ka te ir viņas mājas. Diezgan random garastāvokļa cilvēks. Vienu diena mīļa un pūkaina otru dienu ļauna un riebīga, visu laiku - 'toms gejs'. Vairākas reizē dzīvē satikta, izrektoju viņu boulingā, ar ko lepojos, jo viņa izrektoja rausīti. :( Ceru, ka kļūs aktīvāka forumā un beidzot uzņemsies rīkot konkursus. :)

 

p.s ļoti, ļoti mīl ziemu,

p.s.s labprāt dzīvotu ar 20 suņiem.

Link to comment
Share on other sites

akka

 

Cilvēks, kurš mani ievilka identy`ā. Personīgi iepazinu viņu vēl ifun a.k.a ibot laikos, kur šis mani uzdienēja par administratoru un tad arī pilnvērtīgi spēju apgūt visas nepieciešamās zināšanas. Iepriekš pirms ŠĪ identy, tiem, kas nezin, pastāvēja arī tāds retry, kur outsiders bija veicis revolūciju un atkal viss sācies no nulles, arī tur akka mani ievilka iekšā, tomēr īsi pēc tā notika ID un Retry apvienošana un mēs nonācām šeit. Kādreiz bija vairāk saskarsmes ar tevi, bet kaut kā noplauka, kad tu sāki mazāk spēlēt cs un pārgāji uz citām kategorijām. Still, irl sanāk šad tad satikties, pacelt kādu jāgera glāzi. Bet nekad visi klātesošie neaizmirsīs ID 2014. gada winter meeta zvaigzni akku. :D

Link to comment
Share on other sites

simplijs aka rausis nedod diku, cik esmu pamanījusi, bieži vien šī spēle vienmēr apstājas uz tevis, jo vai nu tu esi šeit pārāk aktīvs un visi jau ir paspējuši par tevi izteikties, vai arī visiem bail tevi raksturot. Es pati arī baidos, jo es negribu trāpīt uz nepareizās sliedes.  Identijā es tevi esmu redzējusi visos rakstura veidos -  tad ļauns, tad rupjš, tad smieklīgs, tad gudrs, bet kopumā tu esi neatņemama IDenty sastāvdaļa, manuprāt. Bija tev posms, ka heitoji 13 gadīgas meitenes, vismaz mani tolaik, sen IDentijā nu riktīgi ēdi mani nost, bet tad tas viss pazuda, bet nedrošums tāpat ir, jo neesam nedz kādreiz kontaktējušies, nedz bijusi kāda saskarsme, kas to lai zin, varbūt vēl tagad ir tas heits pret mani????

Bet tagad ID vērojot tevi esi čill, down to earth persona, reizēm uzdirs kādam, reizēm pasmejies par kādu, labs admins, ko neteiktu par kādu ilgu laiku atpakaļ, bet tā nav antipātiju pret tevi, diezgan cool džeks, humors arī labs,  varbūt kādreiz sanāks tā vairāk pārmīt kādu vārdu. Veiksmi!

Link to comment
Share on other sites

valca08, zinu tikai to, ka identijā apgrozies ilgāku laiku. Pēc tā ko forumā patīk iepostot liecies diezgan tāds neitrāls, diez ko aktīvs arī neizskaties so daudz par tevi nemaz nav ko teikt. Dažreiz nesaprotu, vai tev 30 or zem 13 gadi. nav ko daudz par Tevi teikt, nekad neesam runājuši so yeah. Katrā ziņā neko sliktu par Tevi nedomāju/nesaku jo pagaidām neko tādu nespēju saskatīt so yehhhhh. peace? :D

Link to comment
Share on other sites

ekskaliburs - tā kā forumā diži aktīvs neesmu, tad spriežot pēc tavām servera aktivitātēm tāds tīri ok puisēns. Citreiz bargs, met gagus par "loh" čatā. Skatos uzkāpis uz moda pa blatu, jo nekur pieteikumu neredzu. :Kappa:

Vienu reizi gan atstāji negatīvu iespaidu par sevi, savācāmies uz MM, bet kā sākās mačs, tā uzmeti mums visiem un aizgāji. Vēl joprojām rūgta garša mutē no tā laika, fuj tev. Bet tā kā tā ir tikai spēle, tad viss čill, laikam.

 

Veiksmi tev, draug, vārdā Lenijs. 

Link to comment
Share on other sites

Ritvars, ja nemaldos, ja?

 

Kūl vecis, atceros kā tusējāmies kopā pikā, rip in pipelinos pick. :( Bet ne par to ir stāsts, prieks, ka vēji Tevi atpūtuši uz šejieni, sakarīgs keksis, kuru vienmēr atcerēšos kā to, kurš prasīja Korijam kādu kazbārdiņas līdzekli izmanto, lai labāk augtu. xd xd xd Ļoti sabiedrisks, pavedās uz sarunām, labs admins vienmēr esi bijis, nekad sūdus neesi taisījis. Reizēm gan esi diezgan ambiciozs, kas kaut kā baigi mijās ar tavu mūzikas gaumi, tas saldais house mūzikas un popmūzikas gals. Visādi citādi, noteikti gribētu pabazarēt ar tevi irl, gluži kā ar visiem citiem id puikiem un dāmām. turi buru.

Link to comment
Share on other sites

Siekalu merce

 

Neesmu ar tevi saskaries izmantoju info ko atradu par tevi vietejos avotos.

Vieniga lieta ko zinu tu esi atsaucigs admins nav dizi daudz sūdzibu par tevi. Dzivo Padomju Savieniba nu ka tur ir? Aizvien vel viss uz taloniem :D.... Pielauju ka dzive esi jauks pusaudzis ,kas var gazt lielus kalnus

Link to comment
Share on other sites

Valča.

Agrāk bijām normāli čomi, regulāri saspēlējām gan 1.6, gan arī csgo esam kopā enkurojuši. Kas man par Tevi sakāms.. Tu esi ļoti pretrunīga personība. Spēlējot cs 1.6 kopā ar Tevi man likās, ka tu esi ļoti gudrs jaunietis. Vienmēr visu zināji, vienmēr mācēji pamatot savu viedokli utt. Bet paskatoties uz Taviem postiem forumā, liekas tieši pretēji- ka nemaz tik gudrs neesi, respektīvi, bieži raksti bezsakarīgus postus. Tapēc es nesaprotu, ko lai īsti par Tevi domā - serverī viens, forumā pavisam kas cits. Ko vēl par Tevi varu pateikt... diezgan draudzīgs, vienmēr bija jautri ar tevi cs'u saspēlēt. 

 

Tas īsumā viss, kas par Tevi sakāms, veiksmi turpmāk it visur.

Link to comment
Share on other sites

Klusais Gohārds, kurš reti sastotams, vispār tik reti, ka pat brīžiem liekas, ka esi kkāds spiegs vai gaidi savu laiku. Visādi citādi, nav nācies īsti runāt vai saspēlēties, tāpēc arī nekāda kontakta nav. Galvenais, ka netaisa sūdus. :D

Link to comment
Share on other sites

khē simpļuks, par Tevi esmu jau vienreiz izteicies, bet toreiz neteiktu, ka zināju Tevi tik labi un to, ka izteicos arī baigi dziļi.. Ar ko lai sāk, domas tikai labākas par tevi.. Tu esi ļoti saprotošs cilvēks, esi man izpalīdzējis diezgan bēdīgā brīdī gan arī palīdzējis vispārēji, iemācījis ļoti daudz, parādījis ļoti daudz un esmu diezgan priecīgs, ka man ir bijusi šī iespēja iepazīt tādu cilvēku kā Tevi. Tiešām viens no sakarīgākajiem cilvēkiem visā ID komūnā, noteikti viens no labākajiem if not labākais administrācijas pārstāvis, uzskatu Tevi kā role model jo Tu kā admins pildi savu darbu ļoti labi (manuprāt, varbūt ir mazie heiteri, kuri nepiekrīt :D) Žel, ka nesanāca saskrieties kamēr biju elvē, bet priekšā vēl ilgs laiks lai to izdarītu, meibī kādā id mītā. Runājot par identiju, Tu savu darbu pildi ļoti labi as i said, priekš manis esi piemērs un cilvēks no kā mācīties, jo ja ir kāds jautājums tad vienmēr atbildēsi un palabosi to, ko es varbūt esmu izdarījis nepareizi. veri meny respek. visu to labāko  :wub:

Link to comment
Share on other sites

kalibruxxxx, ļoti jau zināmi viensotram neesam, bet cik jailbreakā iegriežos un teamspeakā ari tevi sanāk parunāt, tad viss ko par tevi varu pateikt, ir, ka esi baigi forsais džekiņs, ar humora izjūtu tev noteikti nav nemazākās problēmas un ir forshi tas, ka kautgan esi funny dzheksons tajā pashaa brīdī māki ieviest kārtību tur kur tā ir jāieviessh, īpashi daudz jau par tevi nezinu, bet, nu mācies tu ārzemēs, sasķaidīji sev monitoru un kaut kā mistiski sheit par modu esi kļuvis, jo pieteikumu neredzu, bet neee ar to problēmiņu man nav :D aa un tev ir ļoti laba mūzikas gaume :)

Link to comment
Share on other sites

mindfuck foršs cilvēks, uzreiz kad kāds prasa kaut ko par viņu, tad atceros tos entos one tapus ko viņš man galvā ielika. Diezgan sakarīgs cilvēks ņemot vērā, ka apbižo mani. Kaut kā ir iefiltrējies identy wa grupā un aktīvi tur uztur klusumu un stalko. Zinu jau diezgan sen, nav sanācis baigi ilgi runāties, bet pa to laiciņu ko parunājām - visu cieņu. B) 

 

babņiks, nūbs, ped1ks, caca. :wub:

Link to comment
Share on other sites

Akka : 

Ar šito pupsiku en-tās naktis sēdēts, zviegts un pat dažreiz kašķēts steamspeakā. En-tās stundas šauts garām kaunterstraikā, vāktas receptes kaut kādā stulbā mmo spēlē un vienkārši zīmēts/dziedāts/runāts. Un šādi jau kādus 3 gadus? Es pat vairs neatceros, cik ilgi jau sēžu dibentijā, jo kopš pirmās dienas, kad toms mani te atvilka un pasauca steamspeakā ar akku parunāties, es jūtos tā it kā jau no 16 gadiem šeit sēdētu. Smieklīgs, izpalīdzīgs un mazliet arī insein čalis, ar kuru (kā jau minēju) var stundām runāties par un ap jebko. Labākais džeks, ar kuru heitot sintiju un tomu. Dažreiz atsūta tev kāda cita dik-piku, kad atrodies latgalē. Dažreiz ēd sniegu, kad pārdzerās jāgeri un enerģiju. Dažreiz nomaina niku un sēž ar kaut kādu dūdu citā kanālā divas dienas no vietas. Un dažreiz paliek dusmīgs, kad ar Rausi un tomu pārejam uz hīlu. Labākais status-updeitu ģenerators (šitais būs kādreiz jāatsāk, btw). Bet tā, prieks, ka uz šejieni atvilkos un sapazinos ar tevi. :)

 

Toms Pedjik:wub:

Link to comment
Share on other sites

Fazix

   Pateikšu godīgi, nezinu kā ar tevi iepazinos, bet zinu to, ka tas bija negaidīti. Ar tevi pavadīts labs laiks gan video spēlēs, gan dzīvē. Atceros to, ka pirmo reizi tevi satiku pilnīgi nejauši, ka izdomāju uzspēlēt volejbolu un pamanīju tevi, Robi, Kristapu un Dāvi. Tā laikam vairāk sadraudzējāmies. Šis čalis ir pozitīvs un pretimnākošs draugiem un arī svešiem cilvēkiem. Vienmēr būs par ko parunāt gan sliktos, gan labos brīžos. Fazix tevi vienmēr gaidīs, ja ar viņu spēlēsi gerojus (Heroes of the Storm). Ir dzerts ar tevi, tavās pašas mājās, labprāt to aktārtotu (Piedod, ka izdzēru tavu smirnoffu), jo tajos brīžos visi sadraudzējamies vairāk. Kā cilvēku, tevi tiešām novērtēju un ir forši, ka ir tādi draugi kā tu. Vienmēr liks pasmieties, kaut vai, tas joks nebija loģisks.  :) 

   Gaidu, kad varēsim atkal kaut kur aiziet vai vienkārši pie tevis pasēdēt. Atgādini man to, ka man tev jānopērk tas Smirnoffs.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Kanepis iepazinu tevi IDenty JailBreak vecaja 1.6 loti sen 2013 vai 2014.Liekies diezgan kruts. Ir tikai labi vardi ko par tevi teikt: Saprot jokus pats ari joko, cilveks kurs var apvainoties bet pec 10 minutem aizmirsis par ko apvainojas un bus atkal draugs. JailBreaka nenideja vislaik par FK tur kur ta nebija prata vadit dienas visu maceja paraugzelis pec Yogija... :D. Visi vardi nav izsakami tagadcpar tevi.

Edited by valca08
Link to comment
Share on other sites

Čau.

Ar šo cilvēku pagātnē saspēlēts daudz un dikti - gan 1.6 jb, gan csgo. Iekš 1.6 sevi pierādīji kā sakarīgu, mērķtiecīgu un gudru jaunieti. Vienmēr biji baigais dūzis jautājumu spēlē, zinošs jaunietis. Nezinu kā Tev ar csgo tagad iet, bet agrāk biji tāds pats nūbs kā es. Atceros kā tevi 1v1 izliku, kad tu šāv ar kalašu un es ar glocku, vai usp. :Kappa:

Forumā neesi baigi manāms, brīžiem raksti nesakarīgi, rodas iespaids, ka nemāki izteikt savu viedokli, kas ir diezgan pretrunīgi ar to, ko esmu minējis augstāk, bet tas tik sīkums. Kopumā- sakarīgs jaunietis, varu teikt tikai to labāko.

Veiksmi Tev turpmāk, turies!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×