Jump to content
MADYOGA

Bez cenzūras.

Recommended Posts

Cilveks kurš no sākumiem man nežēlīgi tracināja laukā. Tā vien gribējās ar kādu traktoru pāri sejai pārbraukt. Bet pēc tā , kad satikāmies dzīvē, likies normāls čalis. Prieks kad vienmēr ir savs viedoklis un nedanco aiz kāda stabulītes un tas ir vislabākais kas man tevī patīk. Esmu jau dikten daudz reizes izteicies par tevi , tādēļ tagat uzrakstīju ko tādu , ko nereizi nebiju teicis. To kad ierautu kādu sulas paku kopā, esmu vienmēr par.  :dave:

Link to comment
Share on other sites

Vienmēr paticis tas, ka ir aizejoši draugi, kuri ir sava labuma meklētāji, bet ir arī paliekoši draugi, tāds kāds esi Tu. Nebiju domājis, ka internetā var izveidoties tāda draudzība arī ārpus ekrāna. Ja cilvēks iet prom, un Tu man atstāj un uztici savu dzīvokli, lai man ir kur palikt un atpūsties, tad teikt visu cieņu un paldies ir mazākais ko es varu darīt, lai gan zini, nekad neesmu palicis parādā un neparādījis to, cik man ir svarīgi draugi un ka es tuvākos nekad neaizmirstu un vienmēr paturu atmiņā. Vienmēr esi palīdzējis un neesi uzmetis vai piekrāpis. Vairs negribas komentēt to, kā mums iet un ir gājis 'gaming' pasaulē, jo man tas laiks ir pāri, kad esmu atradinājies no šīm spēlēm un vairāk pievērsies visam, kas notiek ārpus tām. Tāpēc turies un tiekamies 19. datumā!

Link to comment
Share on other sites

Cracker

Vienmēr esi paticis kā cilvēks, prot pastāvēt pār sevi un ir savā ziņā arī gudrs čalis. Sportists, skraida krosiņus. Nezinu kā tagad, bet atceros, ka agrāk Jūs tur savā starpā sacentāties un rādijāties ar saviem rezultātiem forumā. Glupības nerunā, prot sapratīgi un adekvāti izteikties. Nevaru neko daudz pateikt patreiz. Turpini aktīvi sportot un dzīvē Tev tas atmaksāsies.

Veiksmi. 

Edited by Jorens
Link to comment
Share on other sites

Jorens

 

Sākumā škiti normāls, Tevi nodirsa, nesapratu īsti par ko. Laikam ejot ar savām izdarībām man parādīji kāpēc pret tevi šeit ir īpaša atieksme. Brīžiem šķieti saprātīgs, bet dažkārt gribās mest ar kaut ko. Pavisam noteikti nepateiktu ka tiešām esi savā vecumā, prāts tā vien šķiet ir aizmaldijies dažus gadus atpakaļ.

Link to comment
Share on other sites

Centos ļoti izvairīties raksturot tevi un gaidīju, kad kāds cits to darīs, bet nu laikam tomēr būs jāraksturo. 

Zināt, es tevi nepazīstu, zinu, ka kaut kad pagājšgad votw aktīvi rosījies, man bija tāds rage, jo bieži vajadzēja ar tevi sacensties par pirmo/otro vietu. 

Pēc izskata esi diezgan simpātisks.

Cik saprotu, spēlē ģitāru, mm, tas ir labākais kas var būt.

Liecies arī sakarīgs, liekus sūdus forumā neraksti un nebāz degunu kur nevajag, prieks, cheers&gl

Link to comment
Share on other sites

Jāatdzīvina šī mazā spēlīte :<

 

 

Kiča jeb Kristīne

 

Īsti vairs neatceros pēdējo reizi, kad mums bija kontaks (4atā or cs`ā), kas tikai nozīmē, ka forumā vairs nesēdi, bet gan izbaudi vairāk dzīves, kas ir labi ^_^ Bet kad vēl spēlēju 1.6, tad @ JB vai DR šad tad sanāca papļāpāt. Lai gan tad biji diezgan jauna (14 or 15gadi?! ( piedod, ja jaucu :( ) ), bet ar tevi varēja pačatot normālāk nekā ar dažiem labiem. Neesmu tevi īsti redzējis reidžojot, jo esi diezgan mierīga, kas, manuprāt, ir tikai pozitīvi :)

 

Veiksmi tev dzīvē un nekad nepadodies pie pirmām grūtībām :)

Link to comment
Share on other sites

Miķelis - cilvēks kurš ir pelnījis stautus - surf dievs. hehe. Kā cilvēks baigi pozitīvais, vienmēr visā redz labo pusi, nemēdz iesaistīties kašķos, protams, ja viņu nesadusmo, kā es to vienu reizi izdarīju, bet nu mācēju atvainoties. Patīk, ka ar viņu varu runāt par visu un vienmēr, varbūt dos kādu labu padomu ja būs nepieciešams. Cik esmu ievērojis, tad par citiem domā vairāk kā par sevi, nezinu kā ir dzīvē, bet vizuāli tāds priekšstats par Tevi ir izveidojies. Nepazūdi un iegriezies ik pa laikam, cheers. :*

 

yokij :wub: :wub: :wub: 

Link to comment
Share on other sites

Oj, viss aizsākās jau ļoti sen... Pirmais iespaids bija ļoti vienkāršs, parasts puika ar čītiem. Neatceros jau kurā tieši serverī tajā brīdī spēlējām, bet atceros tikai to, ka entās reizes gribēju un laikam pat biju banojis Tevi par WH. Tāpēc sakumā nekādas cerības uz mūsu attiecībām nebiju licis. Tad pienāca brīdis, kad sapratu, ka visi Tevi aizstāv un tos kubus neatklāsim, jo esi tāds pats "zadrots" kā es. Tāpēc nekas cits neatlika, kā sākt ar Tevi komunicēt. Vārds pa vārdam un jau kopā taisam problēmas un dažādus nedarbus gan retrijā, gan ibotā. Vienmēr atcerēšos tos laikus ibotā, ko pats esi pieminējis, kad mistisks čalīts Yogijs, kuru neviens nepazīst, ir varenāks par visādiem administrātoriem un citiem augstākstāvošajiem. Par to Tev liels paldies, jo tā bija man liela pieredze ar forumiem, cilvēkiem un visa tā vadīšanu.

Precīzi neatceros, kā tiki Identijā pie amata, bet liekas, ka mums vienkārši vajadzēja kādu sakarīgu cilvēku administrācijas pulkā un es, lieki nedomājot, Tevi ieteicu vai pat pats personīgi pieņēmu par administrātoru... Nezinu kāpēc liekas, ka biji pirms tam moderātors, bet varbūt jaucu.. ok, nav svarīgi. Svarīgi ir tas, ka jau tajā brīdī zināju, ka Tu esi vienīgais cilvēks, kam tobrīd varēju uzticēties. 

Tālāk jau mums ir gājis kā pa kalniem... Strīdi un diršanās, mīļošanās un labu vārdu teikšana. Cik reizes nebiji gājis prom no Identy un tad atgriezies, jo Tev lūdzos kā maza "kuce", bet nevienā brīdī to nenožēloju, jo darīju to Identy, kurš, bez Tevis, šobrīd nebūtu tāds kāds tas ir, un arī mūsu draudzības, kuru negribēju un nebiju gatavs tā vienkārši izmest pa logu, labā.

Lai cik kaitinoši tas nebūtu, bet prieks, ka bieži esi tāds sturgalvīgs un ietiepīgs puika, kuram nekādīgi nevarēs neko ieskaidrot. Vienmēr, kad esmu mēģinājis Tev kaut ko ieskaidrot un Tu pret mani izlicis šo savu attieksmi, esmu aizdomājies pats par to, ko daru nepareizi un kāpec tā daru.

Daudzi varbūt to nezin, bet Tu esi tiešām jauks, mīlošs un uz labiem darbiem tendēts vīrietis, par ko man tiešām liels prieks. To visu vēl vairāk pierāda Tavas pēdēja laika darbības privātajā jomā...respect!

Gribu Tev teikt paldies, ka esi man bijis ne tikai Identijā, bet arī ārpus tā... Viss tas, kas ir runāts, aprunāts un darīts ir nenovērtējams. Cmon, es biju uz Tavu izlaidumu un aizbrauktu vēlreiz, ja tāds būtu, jo uzskatu Tevi par draugu, nevis tikai Interneta paziņu vai kā lai vēl citādāk dēvē. Varu teikt to pašu, ko Tu reiz teici par mani - cilvēks, kuram, bez jebkādām ierunām, vienmēr palīdzēšu un kurš palīdzēs man. Par to tiešām liels paldies, novērtēju katru brīdi, ko esi veltījis man, maniem jautājumiem un problēmām.

Ja tā padomā, tad varbūt būtu gribējies, lai mūsu starpā būtu bijušas mazāk tās visas nesaskaņas un strīdi, kaut, no otras puses, tas viss ir nācis par labu un, varbūt, tieši tāpēc esam tā satuvinājušies.

 

Gribu Tev atvainoties par visu slikto, ko esmu teicis vai Tev darījis. Atceries, ka vienmēr esmu gribējis tikai to labāko, draugs!

 

Sakāmā varētu būt tik daudz, bet nav ko teikt... Domāju, ka visu atlikušo, ko te varētu uzrakstīt, Tu zini pats! Novēlēšu Tev tikai labu nākotni, lai tā nāk kopā ar laimi, mīlestību un ļoti lielu veiksmi it visā!

 

Bučas, I love you!

Edited by MADYOGA
Cerams neielīdu, ar topiku nesaistītā, tēmā!
Link to comment
Share on other sites

Kad sirds man sāp, kad sirds man sāp...

 

Yogijs - pazīstu šo dzivienciņu/care bear jau ļoooti sen, tik sen, ka es pat nezinu cik ilgi tevi pazīstu. Mīļs, bet var būt arī netik mīļs, ja nokaitina un nepabaro. Palīdz citiem, ja nepieciešams. Long story short : Yogijs ir mīlestība, yogijs ir dzīve, ja nebūtu yogija te, tad es te neatrastos. ^^

Link to comment
Share on other sites

Valts, cilvēks kā cilvēks, bet dažreiz patīk pateikt ko stūlbu.

 

Daudz man nebūs ko stāstīt, bet nu jā.

 

Cik esmu ar tevi runājis, tā jau liekas ka sakarīgs cilvēks reizēm, bet reizēm ir kad izceļās ar stūlbībām, cilvēks domā pats par sevi, nerunājot par to kāds viņš ir, īsāk sakot, vēl bērna prāta, runājot, kad parādījies ts3, sākumā tu bīji diez ko normāls, bet, tad kad sāki runāt tur ar cilvēku/-iem ( neteikšu nikus ) , tad tu sāki runāt kā viņi, izcelties viņu priekša ( tas jau ieradums, izcelties citos ), tākā jā, turpini dzīvot, kā dzīvo. Tas arī viss... 

 

GL.  :ahah:

Link to comment
Share on other sites

Dāvis

 

Ar šo fruktu ir diezgan padaudz spēlēts iekš JB. Visu laiku biji  liels runātājs, brīžiem tas ir labi, jo vismaz nav klusums serverī, bet brīžiem varētu mazliet paklusēt :< Kretinē ka bieži vien saki "Ej prom" vai ko tamlīdzīgu. Tajos brīžos tik tiešām gribas wnk nomutot tevi vai arī aiziet prom :/ Baigi runājušies neesam, kā vien serveros mazliet, bet neko nopietnu nē...

Pēdējā laikā vispār nav bijis kontakts ( ja neskaita tur kādas 2 competitieve spēles @ cs:go), tā kā varbūt vairs nav tā kā agrāk jeb tā kā esmu aprakstījis augstāk. 

Humora izjūta Tev ir pareizā vietā un patiesībā ari gudrs esi, tik daudz ar to neizcelies (:/) un pa lielam neatšķiries no pārējiem jauniešiem :< 

Bet lai cik viss uzrakstītais šķistu ar negatīvu noskaņu Tu esi sakarīgs zellis ^_^ 

 

Novēlu tev atrast pareizo vietu uz šīs pasaules, kas ir paradzēta tieši Tev, kur tu justos tiešām laimīgs ( Ja vēl neesi to atradis)  :) :)

Link to comment
Share on other sites

Miķelis.

 

Viens no pirmajiem cilvēkiem, ar kuru forumā sāku runāties. Nav bijusi iespēja satikt dzīvē (a varbūt tomēr esam tikušies, kādos jauniešu voļuka mačos?), bet iespaids palicis tāds, ka esi pozitīvs, sportisks un lielā mērā draudzīgs jaunietis, mēģini draudzēties ar visiem un necenties ielaisties kašķos un strīdos, liecies visai mierīgs cilvēks. Hey, un pats galvenais - volejbolists! Un vēl no volejbola pilsētas! Neko sliktu par šo foruma iemītnieku nespēju teikt, tā kā ja nav sanācis ar viņu parunāties - iesaku izmantot iespēju, kamēr vēl var! :) Cheers!

Link to comment
Share on other sites

Fazijs - Cilvēks ar dzelzs viedokli, vienmēr panāks savu taisnību un cīnīsies līdz pēdējam. Pret visiem izturās vienādi, visus apsaukā arī vienādi. Gudrs cilvēks, nodarbojas ar sportu nevis caurām dienām tup pie datora un kačā savu skillu csgo. Pīpē - KAS IR ĻOTI SLIKTI, beidz pīpēt, labi .. vienalga. Ja identy respektēju kādus 10 cilvēkus, tad Tu esi viens no tiem, prieks ka parādījies šeit un paliec šeit, atpakaļ ceļa vairs nav. 
Gaidu no Tevis un Toma best friend tag, lai varētu normāli par to ierēkt. ;d

 

31594da680ae30f60229e80cecab9b42_xsmall. best

 

Sigitas viedoklītis - fazijāts ar blondiem matiem. :*

Link to comment
Share on other sites

akkucis... miglaini, bet atceros sakuma, tur bij neskaidribas par to vai tu lieto wh vai kas tam lidzigs. Vena diena biji nobanots, nakamaja admin. Sakuma domaju, #kasparnahuj, kas tas pa keksu? Bet ar laiku sapratu, ka normaals keksis. Personigi nemaceshu teikt, kaads tu esi ka persona. Kontaktejies esmu dazhreiz, kad kautko gribu uzprasit... kad esi sasniedzams, tad atbilde medz but pozitiva. Neesmu tads, kas skatas nomalas, ko un ka cilveks runa pret/ar citiem. Pret mani vienmer labi izturejies, sarunas mums pozitivas. Pec taa vien, varu teikt ka forsh cilveks! Izsaku visslielako cienju par to, ka esi viens no tiem, kas vel tur sho komuunu pie dzivibas. Latvieshu valoda sak piemirsties, savadak izteiktos plashak... pagaidam,- turi buru, paliecs tads kads esi, gl.

Link to comment
Share on other sites

gribu, lai tēma ir aktīva .. es zinu, ka Jūs spējat izteikties, bet slinki esat.. beidzat!!!

 

šayžuks - Viens no tiem kurš šeit ir no pirmssākumiem un vienmēr ar visu ir bijis apmierināts. Cilvēks kurš izpalīdzēs, ja būs nepieciešams, kurš atradīs laiku, ja būs vajadzība. Cik nu mēs kontaktējāmies, tad pa to laiku sapratu, ka cilvēks saprot ko raksta, kārtīgi izpaužās un visu paskaidro, ja vajadzīga palīdzība man, tad palīdz. Forumā raksta sakarīgi, noteikumus ievēro, cilvēks vienkārši malacis. :) Vairāk tādus mums. 

Link to comment
Share on other sites

LAURA A A.??????!!!!!!!!!!!. es Tevi atceros no ļoti seniem laikiem,kādēļ man liekas,ka biji unique lady teamā lulh kur tie laiki,  ja atceries ! :D Šķiet,man ir tikai labākās domas palikušas par Tevi.. jauka un piezemēta meitene, nu domāju to tā,ka baigi nesprēgā apkārt,neizlecies. Nu Ieturēta sieviete. Kā ir tagad, man nav ne jausmas, sķiet,ka vairāk nepazīstu Tevi.. Iespējams esi  joprojām jauka,protams divtik. Skaista,ko tur liegties. Veiksmi Tev uz katra soļa kur dodies,kur nāc ,kur ej.

Ja šis viss ir liels mels, tad Tu joprojām paliec skaista. 

Link to comment
Share on other sites

Cloudeta, slikts pirmais iespaids par tevi ,kad tu tikko biji parādījusies, tu jau man piesoliji pa galvu. :( Neesmu tevi manījis dr vai kur citur. Čatā tevi ieraudzīju tevi tikai vakar. Liekas interesanti ka tev parakstā ir "iet dirst" nezinu vai tas ir tavs status vai tu sūti visus dirst ļoti gramatiski nepareizi.

Link to comment
Share on other sites

Valts - ambiciozais lakrosa spēlētājs. Varētu pat teikt, ka emocionāls, jo dažādas huiņas uztver tik personiski, ka pēc tam no tevīm nāk septiņstāvīgi vārdi. Protams, ka vienmēr ir iespējams atrast kopīgu valodu ar tevi ikvienam, uz kuru tev nav uzlikta melnā acs. Patīkami pašam atsvaidzināt savas vācu valodas zināšanas parunājot ar tevi friču mēlē, lai neviens nesaprot. hehehe, die lappen. :troll: Kādreiz dikti aktīvs bija ar gfx, patika tavi darbi, bet tagad kaut kur nozudis, vispār, ja tu esi tik aktīvs, tad man ir tev piedāvājums, bet nez vai piekritīsi, vari uzrakstīt man pm. Vispār visu cieņu šim puikam, spēlē Vācijas izlasē lakrosu, latvietis Vācijas izlasē, dem, veiksmi arī turpmāk, kad spēlēsi pasaules čempī, neaizmirsti atsūtīt biļetes. :D

Link to comment
Share on other sites

Simplijs

 

Oj vecīt, ar tevi ir dažādi. Vienu brīdi tu man besīsi, otru atkal būs okey. Tā esi cilvēks ar savu raksturiņu, vienalga kas būs pretī, tu pateiksi ko domā, kas brīžiem ir labi, bet brīžiem labāk vienkārši paklusēt. Kā jau lielākai daļai jauniešu, patīk mašīnas un arī saprot šo to no tām (drošvien vairāk par mani :/), par ko tikai respect!

Īsti runājušies neesam kā vien ID čatā, tā kā nezinu kāds esi dzīvē, bet ID esi aktīvs un ir vienalga ko par tevi domā citi. 

Vispārīgi esi gudrs zēns ar kuru var pačatot par dažādām lietām un brīžiem arī padzīt fuflo. 

 

Veiksmi tev RSU un lai izdotas viss iecerētais :)

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×