Jump to content
MADYOGA

Bez cenzūras.

Recommended Posts

Šī spēle būs tā vieta, kur pateikt visu labo un nelabo, ko tu domā par saviem foruma biedriem.

Noteikti lielākā daļa zin, kā spēlēt šo spēli, bet katram gadījumam paskaidrošu. Tu izsaki domas par iepriekšējā posta īpašnieku, nākošais par tevi, utt.

Lai arī spēle saucas bez cenzūras, aicināšu īpaši neaizrauties ar lamuvārdiem, bet gan tos aizvietot ar Raiņa cienīgiem epitetiem.

 

Postošanas intervāls - 3 posti.

Atbildēšana tikai pilnos teikumos

Ja neesi gatavs saņemt konstruktīvu un nekonstruktīvu kritiku, nerādies šeit!

Un vēl, ja tev nav vismaz 50 postu, tad arī droši vari iet tālāk.

Aizliegts raksturot dažos vārdos, t.i. kruts čoms, MA BRO utt. Jāizsakās ir vismaz 2 teikumos!

Ja nav ko rakstīt - neposto!

Neievērosi šo, tad dabūsi +1 warning punktu.

 

 

RcDjl44.png

Nākamais apraksta TnT:

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc ID vajadzīgs BanTeam? Lai semijam būtu augstāks statuss nekā Aigaram. :D /Klāvs/ respect čalim, katru dienu agri ceļās, lai ietu uz skolu un nenokavētu pirmās stundas, vēljoprojām nepielūdzams taisīt massfk kopā ar mums, ja nepievienosies komandai, drīzumā draud komandas izjukšana un neuzzināsiet par mūsu jaunumiem. Kopumā sakarīgs čalis, draudzīgs, patīk basis, man arī, patīk cs, bet man nē. Smuks, jauns puisis, brīvs, tāpēc droši, nummuru ja vajag - man PM.

Link to comment
Share on other sites

Basketbola fanātiķis, ar Elviju/Yogu priekšgalā.

Forumā muti daudz neplāti, bet ja sākas jums čats, ar to pašu, Krekeri, tad nu nespējat apstāties, rakstat, tiešām, man neaptveramas lietas.

Liecies sakarīgs puisis. Dzīvē satikāmies, šīs ziemas mītingā, likies ļoti kautrīgs līdz ar to nemaz neiesāku ar tevi nekādas plašās pārrunas.

Kā BanTeam loceklis ? Aktīvs. Kā strādā? Pēdējā laikā nav manītas nekādas problēmas/aizķeršanā, tāpēc teikšu, ka labi.

GL, dude.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Rinalds, zem segvārda cracker.

Simpātisks, jauks puišelis. Pilnā slodzē sācis nodarboties ar vasarīgo sporta veidu, volleibolu, kā jau jebkuru sporta veidu es atbalstu ar visām četrām ķepām, teikšu, lai tev viss izdodas, cerēsim, ka panāksi visu kas sirdī iekārots.

Forumā izcelies ar čatu, rupjāk izsakoties, piediršanu. Atsakoties no BT amata, iespējams, tev uzmanības trūkums, bet nez nez kas ar tevi notiek.

Vienu brīdi biji gatavs no mums aiziet uz visiem 100+ procentiem, man lūdzies, lai tevi izdzēšu ārā, ņemu nost statusus ut.t. Bet beigu beigās atkal esi atgriezies, oldschool grupā un tusējies pa foruma čatu.

Serveros tevi pa retam manu. Šaut māki. Bija patīkami šaudīties aim_mapē 1x1, bet gad ID_cietais disks nobruka, pazuda viss... Tu mainījies, tu biji daudz maz vienīgā persona ar kuru biežāk kontaktējos, salīdzinot ar visiem pārējiem.

Vasara jau nav aiz kalniem, brauc ciemos, iedzersim pa aliņam, uzrīkošu mītiņu, atpūtīsimies un dzīvoim ar platu smaidu.

 

Lai nu ko, novēlu nekad nenokārt degunu, jo, ja tu vēlēsies, tad tu visās dzīves situācijās spēsi saskatīt kaut kripatiņu pozitīvās gaisotnes.

 

Priekā.

Link to comment
Share on other sites

Ansis. :< Nekad neaizmirsīšu savus šortus... Interesanta personiba ar sūro maskačkas pagātnes piesitienu. Strādā kā pavārs (?) krutos restorānos. Atceros tevi ar niku Henry un to ,ka tu te vēl biji zaļš gurķis ,bet pa pāris gadiem jau esi pamanijies tik augstā amatā - Moderators senāk Ban team. Respect. Nodarbojas ar fitnessu/bodybuilding. Reiz šāvu ar tevi Csu tad šaut nemacēji diezko labi, nezinu kā tagad.Biji mazliet nogrēkojies tepat, bet katrs reiz paslīd.

Cik tagad ienāku forumā visu laiku tu esi čatā aktīvi ar kādu runājies un ID tu dzīvo 24/7 laikam.Tā vien liekas ,ka identyam pārdevi savu dvēseli un esi te uz mūžu. ^_^

 

P.S Nelietis zilajā maikā kurš saplēsa manus šortus @id meet. :<

Link to comment
Share on other sites

Valts

Impulsīvs, patīkams mazs puika, vismaz liekas, ka mazs, jo vienmēr atceros JB laikus un tavu biklo balstiņu (no offence) :D. Kopumā liecies sakarīgs, cilvēks, kurš spēj aizstāvēt savu viedokli un tajā pašā laikā paklusēt, kad tas nepieciešams. Nodarbojies ar sportu un esi sabiedriski aktīvs, neko vairāk nepateikšu, jo pēdējā laikā saskarsme nav bijusi, tomēr ceru, ka ar laiku kādreiz saskriesimies.

Lai veicas! :)

Link to comment
Share on other sites

Imants, gudrs cilvēks. Ja godīgi, uzskatu, ka esi pārāk gudrs lai uzturētos spēļu portālā. Kautvai nezinu tevi kā personu, bet skatoties pēc tā ko tu raksti forumā, šķieti tāds cilvēks kurš dzīvē spēs panākt daudz, un spēlēs ir laika izšķiešana. No otras puses, prieks ka ir tāds sakarīgs cilvēks kurš uzrauga vienu no serveriem šajā portālā.Viens no cilvēkiem iekš identy, kura viedokli es respektēju, jo zinu ka cilvēks māk labi argumentēt un zin par ko runā. Nēesmu redzējis tevi strīdoties ar kādu, šķieti tāda persona kas visiem izpatīk un ja ir kāds strīds, tad tu esi tas kurš to izšķir un pieliek visus pie miera. Nēesmu simts procenti pārliecināts ka tā tas ir, bet esmu ieguvis tādu uzskatu par tevi. Nav sanācis tā baigi ar tevi pačatot, bet no malas šķieti sakarīgs čoms, ar galvu uz pleciem un māk to izmantot. Lai vai kā, turi buru, veiksmi visā :D

Link to comment
Share on other sites

šaižuks. Vienmēr esi licies ļoti sakarīgs cilvēciņš. Nav sanācis gan tā kontaktēties, bet nu ar neko sliktu, tā teikt, neesi izcēlies! Kaut kā esi pieklusis ar saviem darbiņiem, fotošopā vai kā sauca to gudro štelli, nezinu. zinu to, ka tev tie darbiņi bija un ir ļoti simpātiski! Novēlu Tev dzīvē sasniegt visu, ko esi iecerējis! Turies! ^_^

Link to comment
Share on other sites

Simplijs.

Pārāk bieži esi mainījis savu foruma segvārdu...

d0v4338r2rbizs11btw.png

 

Kad biji foruma augstumos, regulējot to, kā pārējies saka : "sakāpa galvā". Jā, tu mainījies, bet, ja tu nebūtu muldējis tik daudz pa čatu, nebūtu nejauši aizvainojis foruma lietotājus tad es teiktu, ka savu darbu kā moderators tu veici diezgan labi.

Šobrīd esi zem oldschool grupas, mierīgs kā žurciņa.

 

Reālajā dzīvē es tevi iztēlojos pavisam savādāk. Vienmēr tu esi mācējis daudz runāt (virtuāli), kas, diemžēl, nebija manāms reālajā cilvēku pasaulē, bet nekas, gan jau viss nāks ar laiku.

 

Kādreiz ļoti aizrāvies ar fotografēšanu, pieprotu, ka to vēl nēesi atmetis, bet bildes vairs nepublicē. Žēl, es kā kādreizējais fotoreportieris vēlētos ik pa laikam aplūkot kādu dievīgu dzīves skatu no tavas kameras, neatteiktos arī no video klipiem.

 

 

Prieks, ka vēl esi ar mums, jo, kā jau vienmēr esmu teicis, visi mēs esam kā viena liela ģimene :]

Link to comment
Share on other sites

Ansis

 

Pēc rakstura +/- liecies normāls. Ne pārāk agresīvs, ne pārāk pārspīlēti jautrs, bet man nepatīk, ka tu slikti izturies pret jaunajiem JB spēlētājiem, un jā vēl lielais mīnuss - Ļoti ātri aizsvilies par sīkām mazām lietām.. Kopsumā uzskatu, ka normāls jauks puisis. <3 :D:D Tikai tu pinci izlaboji manu tagu. uz Ansiiiiiiic <3 </3

Link to comment
Share on other sites

Nezinu vispār tevi, agrāk kaut kā sanāca uzraut duraku, visu laiku zaudējāt man, nezinu, it kā sūdus nerakstīji, izskatījies pēc tā ar ko var normāli pačatot, likies sakarīgs. gl.

Link to comment
Share on other sites

Panduciiiis..

Kontakts mums ir pazudis, jāa... Laikam jau pie vainas mana neaktivitāte, bet ar piektdienu viss labosies. :D pazīstu jau ļoti ilgu laiku, un kā cilvēks esi ļoti saprotošs, visu uztver ar humoru. Man tā liekas, ka nekad neesmu redzējusi vai dzirdējusi, kad Tu esi aizkaitināts.. Bet vienu es atcerēšos. :D to piedzīvojumu omeglē. tas bija vnk :D hāah. Tā kā gaidīšu kādu jaunumu no Tevis! :p

Link to comment
Share on other sites

Pazīt es Vitu nepazīstu, bet cik esmu novērojusi un cik nu nedaudz pašai ir nācies saskarties, ļoti jauka meitene. Es Nezinu kādēļ, bet man liekas dīvaini saukt par Vitu un es nezinu kāpēc, bet man labāk patīk saukt par Vituci. Manuprāt arī ļoti gudra un izpalīdzīga meitene. Nāks laiks un būs iespējas iepazīt labāk, tad ari būs iespēja vairāk izteikt domas. :)

Link to comment
Share on other sites

Pēc forumā manītā, tad diezgan apzinīga un gudra meitene, pēc bildēm - simpātiska un pēc galerijas ar ļoti noderīgu talantu. Varbūt kaut kad sazināšos ar tevi, vai Tu varētu uzlikt ideju uz papīra par samaksu. :))

 

cheers gurl

Link to comment
Share on other sites

Neko daudz par tevi nezinu, bet pēc postiem skatoties, ļoti sens ID biedrs, arī Onlain stundas ir iespaidīgas, 75 diena nosēdēta forumā.

 

Sakarīgs čalis i guess!

Link to comment
Share on other sites

Kā gan Tu vari par kādu daudz zināt, ja esi te tikai burtiski tikai tagad? Liecies mazliet pārāk aizrautīgs, vēlme daudz kur iespamot un ierakstīt, čatā pa vidu vienmēr izsaki nepatīkamas replikas un starp divu cilvēku sarunu vienmēr Tev ''izdodas'' ielīst tās vidū un izteikt kaut ko jēlu un lieku. Lai veicas, mazliet piebremzē, nolaidies no debesīm un ar laiku sapratīsi un pats par sevi no malas sāksi smieties un nokaunēsies par sevi.

 

gl

Link to comment
Share on other sites

Krekerīc..

Viens no tiem, kas mani sāka dēvēt par ID mammu.. nezinu gan kādēļ, pašai tā neliekas, bet diezgan padaudzi, jau pie manis nākuši pēc palīdzības. :D pat Yogijs sācis mani tā saukt.. Paldies Tev. ;D Lai nu kā, vienmēr esi licies atklāts cilvēks, saki visu acīs, aiz muguras neaprunā. Svarīgas kārtīga cilvēka īpašības. Arī ID mītā Siguldā likies tiešām foršs! Žēl, ka Tev tā ķibele ar kāju sanāca, bet ceru, ka tagad viss ir kārtībā. Vienīgais nepatika, kā abi ar Ansi mani apšļakstījāt. :D Pašai ir sanācis lūgt Tev palīdzību dažās lietās, prieks, ka neatsaki! :]] Atceros, kā es mītā gaidīju ieraudzīt Tavas dzidri zilās acis, bet nu nekāa. Zilas Tev viņas ir jāa, bet ne tā kā bildēs...

Gribu novēlēt Tev nekad nemainīties, palikt tik pat foršam draugam kāds esi un, protams, panākumus Tavā sirdslietā - volejbolā!

Link to comment
Share on other sites

Vita, atceros, kad identijā biji zalš gurķis, al dei al nait spēlēji džeilbreiku un flirtēji ar trenerīti.:lol: Dažreiz liecies man dīvaina, varbūt centies izcelties, bet tev tas nesanāk, bet whatever. trešajā mītā sapratu, ka Tev ir tāds stereotīps "kā tu pret mani, tā es pret tevi", malace. Baigi uztraucies par visiem un par visu, tāpēc gan jau arī tevi saukā par "ID māmulīti". Neskatoties uz to visu esi ļoti draudzīgs un komunikābls cilvēks. Vēlu veiksmi pabeigt LLU.:)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×