Spaiks 939 Report Share Posted March 3, 2014 Vai tu esi kādreiz ticis nopietni un tai pašā laikā nenopietni intervēts? Ja nē, tad esi atradis īsto laiku un vietu, jo jaunā rubrika "Liec zināt par sevi" ir sākusi savu darbību. Labi, es tikko to izdomāju, bet skan klausāmi, ne? Lai nu kā, ar šo es gribēju pateikt, ka intervijas ar ID biedriem ir kā dziļā akā iekritušas un nolēmu mazliet tās atdzīvināt. Ja vēlies tikt intervēts, tad piesakies pēc norādītā parauga un varbūt tieši tu būsi pirmais, kas pagadīsies manā ceļā. Paraugs Audio vai rakstiska intervija Vismaz viens iemesls, kādēļ tieši Tevi jāizvēlās par intervējamo personu Varbūt kāds ieteikums? (Nav obligāti) Pirmā intervija, visticamāk, būs rakstiska, lai sniegtu nelielu ieskatu, vēlāk aizies viss pārējais. Neņemšu pēc kārtas, bet izvēlēšos to, kuri, pēc manām domām, šķiet piemērotākie. Pagaidām ir tikai divas iespējas, kā varētu noritēt intervijas, bet, iespējams, drīzumā būs arī trešā - podcast's. Kas tas tāds ir? Vairāki cilvēki savā starpā sarunājās par Latvijā un pasaulē aktuālām tēmām. Var būt divi vadītāji un viens, tā sauktais, viesis, var būt viens vadītājs un divi sabiedrotie, kuri katrs stāstīs savu viedokli par attiecīgo tēmu. Šobrīd tas ir tikai idejas līmenī, tuvākajā laikā, ar kāda palīdzību, centīšos to realizēt. (Uz studiju aicināsim kādu pēc izvēles, tam nav nekādas saistības ar intervijām) Crystal, Rausis, francua and 5 others 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cracker 2331 Report Share Posted March 3, 2014 (edited) abi der im cool na, its k Edited March 5, 2014 by Spaiks Nointervēts // Spaiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
francua 898 Report Share Posted March 3, 2014 Abi Man tūlīt 700 posti un mans niks asociējas ar mašīnu. Ir ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
šayžuks 2083 Report Share Posted March 3, 2014 man daudz ko stāstīt un varu piekrist uz rakstisko, safabricēšu labu lasāmvielu Prieks, ka kāds atkal uzņēmies atbildību kautko šādu atsākt, ķer like. Anyway, gaidu labu lasāmvielu, un, arī interesantus ierakstus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeFire 1459 Report Share Posted March 3, 2014 *Esmu ļoti komunikabla persona, bet iespējams, labāk būtu rakstīt, jo nav man, kā sakās, rādio balss. *Jo mani jau iepriekš piesolīja intervēt, kā arī, pateicoties intervijai cilvēki spēs vairāk saprast kas nu es tāds par fruktiņu esmu ! Intervē visus(lielāko daļu), tikai sāc ar sev tīkamākām personām! Vita 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karamele 264 Report Share Posted March 4, 2014 Esmu viens no ,ne pārāk daudziem, kurš IDenty ir pavadijis ļoti ilgu laiku. Esmu diezgan populārs ,tāpēc tev jāintervē mani ! Crystal and Vigging 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dOUGHTY` 8 Report Share Posted March 4, 2014 (edited) atzīvināt - Izlabo uz atdzīvināt Audio vai rakstiska intervija - Galīgi vienalga, kā ērtāk pašam. Vismaz viens iemesls, kādēļ tieši Tevi jāizvēlās par intervējamo personu - Esmu samērā interesants cilvēks, tajā pašā laikā ļoti kaitinošs, izvēlies mani un darīšu visu ko vēlies. Varbūt kāds ieteikums? (Nav obligāti) - Tev garšo zivis? Edited March 4, 2014 by dOUGHTY` Drukas kļūda, izlaboju, bet ne par to ir stāsts, lūdzu pēc parauga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAZILISKS 1379 Report Share Posted March 4, 2014 (edited) varat mēģināt mani intervēt. iepriekšējam calītim nekas nesanāca. good luck Edited March 4, 2014 by Spaiks Pēc parauga! LIN?RDS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w3ret* 107 Report Share Posted March 4, 2014 Audio vai rakstiska intervija - vienalga =] Vismaz viens iemesls, kādēļ tieši Tevi jāizvēlās par intervējamo personu - Pēc ilgā laika esmu atgriezies atpakaļ un uz visiem laikiem. Sen jau gribēju kaut ko šādu , jau biju teicis dēlam "crackeram" Cracker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesionala maita. 32 Report Share Posted March 4, 2014 (edited) * Audio,ilgi pickā esmu bijusi intervētāja man ir pieredze tādas lietas ;D Man patīk daudz runāt, chill,es zinu ka jūs mani mīlat, + šīs ir mans pirmais post jaunajā mājas lapa pēc ilgiem laikiem. Edited March 4, 2014 by Profesionala maita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dmitry. 1253 Report Share Posted March 4, 2014 abi der hz, mani te daudzi zin, bet par mani neko nezin, būs vien jātklājas :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Sykes 773 Report Share Posted March 4, 2014 Abi der. Intervē mani un viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aigarovich 157 Report Share Posted March 4, 2014 Labprāt vēlētos kautkamī tādā piedalīties.. Nēsmu pirmo dienu ID projektā tāpēc domāju, ka varbūt man tā veiksme varētu uzsmaidīt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADYOGA 4852 Report Share Posted March 4, 2014 (edited) Audio ar akku or gtfo Edited March 5, 2014 by akkucīīīts es zinu, ka Tu to vēlies, es zinu. <3333 simplijs and akka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simplijs 5133 Report Share Posted March 12, 2014 Audio vai rakstiska intervija - kā pašam ērtāk. Vismaz viens iemesls, kādēļ tieši Tevi jāizvēlās par intervējamo personu - esmu dažāda rakstura personība, id olds Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIN?RDS 2915 Report Share Posted March 18, 2014 audio ! jo man vecā intervija outdated un bija ļoti sen. varu ari tev uzdot jautajumus lai nav jautajums-atbilde-jautajums-atbilde formats DeFire 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMUKŠS 2697 Report Share Posted April 4, 2014 (edited) Atsķirībā kāda situācija Man būs, bet tā der abi. Bet nezinu vēl. Es pat nezinu vai man ir bijusi kautkāda intervija, kautko neatceros. Izvēlēties jums, Es tikai piedāvāju. Bet centīšos atbildēt interesanti. Edited April 4, 2014 by feiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vita 806 Report Share Posted May 30, 2014 audio, man rakstīt gari nepatīk. intervija man bija, kad Eņģelis vēl šeit tās veidoja, bet tiesa tas, ka tas bija jau labu laiku iepriekš un daudzas lietas ir mainījušās. un un nebūtu nemaz tik slikti izveidot vēlvienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADYOGA 4852 Report Share Posted May 30, 2014 Nu ta gan mironi atdzīvināji. Minimāls varbūt no manis, ka pamēģināšu. t.i. pamēģināšu audio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simplijs 5133 Report Share Posted March 1, 2016 Tā kā Mims uzņēmies veidot intervijas, atdzīvinām šo topiku, lai viņš var izvēlēties ko intervēt or smthn Link to comment Share on other sites More sharing options...