Jump to content
wasasvpsup

Latvija 1:2 Kanāda

Recommended Posts

dv1665134-44232719.jpg

 

Latvijas hokeja izlase trešdien ar augstu paceltu galvām atvadījās no Soču olimpiskajām spēlēm, dramatiskā un cīņas pilnā spēlē piekāpjoties Vankūveras olimpiskajai čempionei, zvaigžņotajai Kanādas valstsvienībai.

 

Latvijas hokeja izlase vairāk nekā 50 minūtes turēja visu hokeja pasauli sasprindzinājumā, un tikai ar 1:2 piekāpās kanādiešiem, otros vārtus zaudējot vairākumā mazāk nekā septiņas minūtes pirms mača beigām.

Kanādas izlase jau no pirmajām minūtēm laukumā dominēja, izdarot vienu metienu pēc otra uz Latvijas vārtsarga Kristera Gudļevska vārtiem. Kanāda 14.minūtē izvirzījās vadībā, kad savu iespēju realizēja Patriks Šarps. Tomēr kanādiešu bija vadībā vien divas minūtes, jo tas Artūrs Kulda teicami piespēlēja Laurim Dārziņam, kurš teicami apspēlēja pretinieku vārtsargu Keriju Praisu.

 

Gudļevskis šajā mačā atvairīja 55 no 57 pretinieku metieniem, kamēr Latvija uz Kanādas vārtiem meta 16 reizes.

 

Vārtu guvēji: Lauris Dārziņš (15:41 min.) - Patriks Šarps (13:37 min.), Šī Vebers (53:06 min.).

Noraidījumi: Zemgus Girgensons (2 min. - 25:37), Sandis Ozoliņš (2 min. - 39:33), Georgijs Pujacs (2 min. - 51:09) - Patriks Šarps (2 min. - 06:18), Dankans Kīts (2 min. - 16:02), Martins Sentluī (2 min. - 30:21).

Metieni: 16 - 57 (6 - 16, 5 - 19, 5 - 22).

Mans komentārs:

Viena no labākajām, ja ne vislabākā spēle, ko esmu redzējis Latvijas izlases izpildījumā, tiešām bija aizraujoši skatīties, paldies mazās Latvijas hokejistiem par tik labu sniegumu spēlējot pret "$149-million team"..

 

 

© delfi

Link to comment
Share on other sites

Nospēlēja līdz pēdējiem spēkiem. Gandrīz no biksēm izlecu par šādu fantastisku spēli.

Gudļevskis parādija sevi no viss labākās puses. Sotnieks glābējs vispār.

Link to comment
Share on other sites

Fantastiska spēle, šeit nav ko piebilst vairāk.. Mūsējie ir malači.. Domāju, ka pēc šīm spēlēm mūsējie ir noticējuši paši sev, ka viņi var cīnīties ar tādām komandām un vairāk sagrāvju nebūs kas piemeklēja mūs agrāk pret tādiem grandiem...

 

Vēlreiz malači!

 

Un par Lipmanu man nav ko teikt... Lipmans pirms čempja teica, ka vispār ir šokā ar sastāva izvēli par Freibergu it īpaši.. Un kā mēs nospēlējām!? Ideāli.. LIPMANU NOST un lai Nolans paliek! Un Ozoliņu par LHF prezidentu..

Link to comment
Share on other sites

Kas par šo interesējās, tad noteikti zin rezultātu, jo neskaitāmas reizes tas tiek atskandināts gan forumā ietvaros, gan serveros.

Paldies par info...

 

Kas par šo interesējās, tas noteikti zina rezultātu, jo varbūt skatās pats?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×