Jump to content
paradony

Nav mazgājies jau 60 gadus.

Recommended Posts

Ieliku no spokiem , jo ļoti interesants raksts un vienkārši nevarēju neielikt :)

 

Vienā rakstā jau tika man pārmests kad lieku no spokiem utt.

 

Bet nedomāju kad viņus visi lasa un visi ir redzējuši kas tur notiek :)

 

Nav-mazgajies-jau-60-1.jpg

 

1.

Šis, attēlā redzamais vīrietis, ir brīvs un meklē draudzeni! Tomēr kura katra nevarēs kļūt par viņa izredzēto sievieti, lai tiktu sievas godā, Jums būs jābūt spējīgai pieņemt viņa netradicionālo dzīvesveidu.

Amus Hadži nav mazājies jau veselus 60 gadus un arī negrasās to darīt līdz mūža galam! Vīrietis uzskata, ka mazgāšanās un netīrumu likvidēšana no ķermeņa, padarīts viņu neaizsargātu un Amus zaudēs imunitāti pret dažādām slimībām un būs viegli ievainojams. Jāpiebilst, ka vīrieša mīļākais ēdiens ir sapuvusi dzeloņcūka.

 

 

Nav-mazgajies-jau-60-2.jpg

 

Vecais vīrs no Irānas ir ļoti iecienijis atpūsties un relaksēties, vienkārši sēžot un pīpējot savu pīpi. Interesanti ir tas, ka vīrietis nesmēķē tabaku vai kādu citu mums zināmu pīpējamo vielu, bet gan dzīvnieku fekālijas (izkārnijumus, kakas)!

Nu jau 80 gadus vecais Hadži kungs, atzīst, ka izvēlējies šādu dzīvesveidu pēc smagajām neveiksmēm jaunībā. "Šādu dzīvesveidu es izvēlējos pēc tam, kad man nācās iziet daudziem emocionāliem pārdzīvojumiem jaunības gados. Pēc tiem, es izlēmu kļūt izolētāks un pārvācos tālāk no citiem cilvēkiem."

 

Nav-mazgajies-jau-60-3.jpg

 

Amusa dzimtās mājas atrodas Dejgan'as ciemā, Fara provincē, Indijā. Vīrs atklājis, kad reiz devies apciemot savas dzimtās mājas, kāda jauniešu grupiņa piedāvājusi viņam nomazgāties dušā. Par laimi, kā stāsta Amus, viņam ir paveicies izbēgt no šīs "nelaimes".

Nakts laikā, nedaudz īpatnējais vīrietis guļ zemē izraktā bedrē, gluži kā kapā vai arī atklātā ķiegeļu būdā, kuru, speciāli priekš viņa, izveidojuši vietējie iedzīvotāji

 

 

Nav-mazgajies-jau-60-4.jpg

 

 

Gluži tāpat kā mazgāšanās, Hadži kungs necieš un izvairās no tīras pārtikas un ūdens. Vīrietis dod priekšroku sapuvušai dzīvnieku gaļai (mirušu dzīvnieku gaļai) un ūdenim, kuru ņem no sarūsējušas eļļas cisternas (vīrietis dienā izdzer apmēram piecus litrus šāda ūdens).

Tomēr, pēc augstāk izlasītā, nespriediet, ka Amus nerūpejas par savu ārējo izskatu. Ja viņš grib uzposties, tad sameklē kādu automašīnas spoguli un apskatās uz sevi, lai redzētu, pie kā jāpiestrādā. Vīrietis regulāri rūpējas arī par savu frizūru, bet, atšķirībā no citiem, nedara to ar frizieru palīdzību. Ja vajadzīgs apgriezt matus, tad dara to pats un nevis ar šķērēm, bet gan ar uguns palīdzību - nosvilina tik cik nepieciešams. Vīrieša apģērbu "skapī" atrodas vien dažas lupatas, kuras viņš izmanto kā drēbes. Ziemas laikā, Amus velk galvā kara ķiveri, lai izvairītos no saaukstēšanās.

Iepriekšējais nemazgāšanās rekordists ir bijis kāds vīrs no Indijas, vārdā Kailaš Sings, kurš uzstādija latiņu uz 38 gadiem. Hadži kungs arī pats atzīst, ka kārtīgi viņu ir nolicis pie vietas.

Link to comment
Share on other sites

identy.spoki.lv ...vienkārši nevarēju neielikt...

 

sakars ?

 

Ne visi lasa spokus lol.

 

Varēji vnk shoutboxā iemest vai arī statusa updeitos. Nav jābliež par katru populāro rakstu spokos uzreiz identiyā.

Edited by hlT.
Link to comment
Share on other sites

Kāpēc sen senos laikos nebija slimību?

Jo tad nelietoja kaut kādas euro tabletes, ibumetīnus, kkādus pūlverīšus, koldreks n.shit, saglabājās cilvēka izveidotā imunitāte, bez ķīsimsko vielu iejaukšanās. Es nelietoju zāles, nekādus ibumetīnus, neko, kas tiek ražots tabletēs, vai dzerams. Sāp vēders? Pasēdi labierīcībās. Sāp galva? Paguli. Slikti jūties? Atpūties(paguļot/pasēžot ar acīm ciet) Sāp celis/roka/kāja/pirkst, vienalga kas? Nedoma par to, ar laiku viss pāries, jo viss notiek tavā galvā! Nevajag nekādas zāles! Personīgi es gandrīz visus medikamentus neatbalstu.

 

P.s. Bet šie rekordi nu gan ir pēdējais mēsls.

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc sen senos laikos nebija slimību? Jo tad nelietoja kaut kādas euro tabletes, ibumetīnus, kkādus pūlverīšus, koldreks n.shit, saglabājās cilvēka izveidotā imunitāte, bez ķīsimsko vielu iejaukšanās. Es nelietoju zāles, nekādus ibumetīnus, neko, kas tiek ražots tabletēs, vai dzerams. Sāp vēders? Pasēdi labierīcībās. Sāp galva? Paguli. Slikti jūties? Atpūties(paguļot/pasēžot ar acīm ciet) Sāp celis/roka/kāja/pirkst, vienalga kas? Nedoma par to, ar laiku viss pāries, jo viss notiek tavā galvā! Nevajag nekādas zāles! Personīgi es gandrīz visus medikamentus neatbalstu. P.s. Bet šie rekordi nu gan ir pēdējais mēsls.

 

Būs jauizmeiģina pēc tavas pieredzes :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×