Jump to content
MADYOGA

Diennakts Spams.

Recommended Posts

Tie raksti, kuros teikts, ka viņš [bijušais airBaltic vadītājs Bertolts Fliks] radījis airBaltic un to tik labi attīstījis, ir pilnīgs nonsenss. Aviosabiedrības ir kompānijas ar komplicētu struktūru, kuras vada cilvēku komandas, nevis viena atsevišķa persona,» intervijā Dienas Bizness norāda Latvijas lidsabiedrības airBaltic viceprezidents Ginters Solingers

Link to comment
Share on other sites

Tajā, tajā zaļā ielejā 
Visiem logiem dzelteni aizkari,
Tie atspīd saulespuķu ziediem 
Un saulstaru dzīpariem vīti
Dzelteni, dzelteni aizkari.
Redzu, tev jau acīs nogurums, 
Matos tev vēl ceļmalas putekļi.
Nāc iesim, uz pasaku ieleju zaļo,
Kur visiem logiem dzelteni aizkari plīv.


   Tu tikai skudru nesamin,
   Kas pagalmā velk baļķi tava lielceļa garumā.
   Tā pastāstīs, kā gurdums izgaist citu rīt,
   Viss gurdums var jau izgaist citu rīt.

Visu nakti pērkons, lietus auksts
Pa debess malu pērkoņratos brauc.
Lai ietu, kur iedams, tev pretī
Mās logos šie aizkari dzeltenie,
Kā pieneņu vainagā iepīts saules stars.

Link to comment
Share on other sites

Maikls Džordans (Michael Jordan)

Maikls Džordans karjeras laikā ir ieguvis piecas MVP (vērtīgākais komandas spēlētājs) balvas, desmit reizes nosaukts ''Visu NBA" pirmajā komandā, deviņas reizes ieguvis ''Visu NBA'' pirmās komandas aizsardzības apbalvojumu, četrpadsmit reizes piedalījies NBA Visu Zvaigžņu spēlēs un trijās no tām ir atzīts par MVP, trīs visvairāk gūto grozu titulus, trīs pārtverto bumbu titulus (steals), vienreiz ieguvis NBA labākā aizsardzības spēlētāja balvu, kā arī Džordans sešas reizes ir bijis NBA fināla MVP. Tagad Džordans ir zināms kā labākais spēlētājs NBA vēsturē.

 

 

Link to comment
Share on other sites

“The first thing I learned about having money was that it gives you choices. People don’t want to be rich. They want to be able to choose. The richer you are, the more choices you have. That is the freedom of money.” ― Trevor Noah, Born a Crime: Stories From a South African Childhood

Link to comment
Share on other sites

Bezastainie abinieki (Anura) ir lielākā un plašākā abinieku klases (Amphibia) kārta, kas apvieno apmēram 88% no visiem abiniekiem, vairāk kā 5000 mūsdienās dzīvojošas varžu un krupju sugas. Tā ir viena no piecām lielākajām mugurkaulnieku kārtām, kas tiek iedalīta 3 apakškārtās. Vardēm un krupjiem ir ļoti plaša izplatība, sākot ar tropiem un beidzot ar subarktiskajiem reģioniem, tomēr lielākā sugu dažādība sastopama tropu lietus mežos. Senākās aizvēsturiskās vardes fosilijas ir atrastas Madagaskarā. Tās ir saglabājušās no triasa perioda sākuma un ir apmēram 250 miljonus gadu vecas. Toties molekulārie pētījumi liecina, ka vardes ir izveidojušās perma periodā pirms 265 miljoniem gadu.

Link to comment
Share on other sites

Kobe Bean Bryant (born August 23, 1978) is an American former professional basketball player. He played his entire 20-year career with the Los Angeles Lakers of the National Basketball Association (NBA). He entered the NBA directly from high school and won five NBA championships. Bryant is an 18-time All-Star, 15-time member of the All-NBA Team, 12-time member of the All-Defensive team and was the NBA's Most Valuable Player (MVP) in 2008.

Link to comment
Share on other sites

Pavairošana ar spraudeņiem ir viens no plašāk izplatītajiem augu pavairošanas veidiem, ko izmanto visā pasaulē. Spraudenis ir mātes augam nogriezta daļa, no kura vēlāk attīstīsies jauns augs. Spraudeņi var būt vairāku veidu: dzinumu spraudeņi, vienpumpura spraudeņi, divpumpuru spraudeņi, lapu spraudeņi, sakņu spraudeņi, koksnainie spraudeņi. Mātes augam, no kura iegūst spraudeni, ir jābūt veselam, slimību neskartam. Svarīgākais, šai metodē ir panākt veiksmīgu adventīvo sakņu veidošanos spraudenim, lapu un sakņu spraudeņiem arī jaunā dzinuma veidošanos.

Link to comment
Share on other sites

– Vai jūs zināt, kādas sekas būs, ja sniegsiet nepatiesu liecību?                                  
– Jā gan, solīja BMW…                                                 
                                                                  

Link to comment
Share on other sites

Andrejs Upīts (1877. gada 4. decembris — 1970. gada 17. novembris) bija latviešu rakstnieks, kritiķis un literatūrzinātnieks.Dzimis Skrīveros rentnieka ģimenē. Mācījās Skrīveru pagastskolā, pēc tam izglītojās pašmācības ceļā, galvenokārt apgūstot valodas — vācu, krievu, angļu, franču un itāļu. Strādāja par skolotāju, tulkotāju, bijis aktīvs sabiedriskais darbinieks.

Link to comment
Share on other sites

IDenty is a Latvian gaming community which has been running since its launch in 2009. Nowadays, IDenty is one of the biggest Baltic gaming communities which hosts several CS:GO servers. It has more than 16 000+ registered forum members, 8 000+ steam group members and approximately 1 200 Discord members. Our CS:GO servers get quite full regularly - all the servers together can gather approximately 1 000 players in one day. Adding to this, there are more than 300 visits on our website and forum on a daily basis. Besides, our community is collaborating with large Latvian YouTube gaming streamers, such as kntent, Lagora Gaming, SpelejamKopa and others, these collaborations help our community to grow bigger and even more recognizable.

Link to comment
Share on other sites

Automašīna jeb automobilis ir ar riteņiem aprīkots bezsliežu transportlīdzeklis, ko uz priekšu dzen tajā iemontēts dzinējs. Paredzēts, lai pārvietotos pa sauszemi. Izšķir vairākus automašīnu veidus, kā vieglie auto, autobusi, mikroautobusi, kravas auto. Automašīnās ir sēdeklis vadītājam, kā arī var būt sēdeklis vienam vai vairākiem pasažieriem. Ir dažādu marku automašīnas.

Link to comment
Share on other sites

Attēlu rezultāti vaicājumam “darius”"

Darius and his brother Draven grew up as orphans in the port city of Basilich. Darius struggled to provide for them both, constantly fighting with gangs of older urchins and anyone else who threatened his little brother—even the city guard. Every day on the streets was a battle for survival, and Darius earned more scars by his twelfth summer than some soldiers do in a lifetime.

Link to comment
Share on other sites

IDenty is a Latvian gaming community which has been running since its launch in 2009. Nowadays, IDenty is one of the biggest Baltic gaming communities which hosts several CS:GO servers. It has more than 16 000+ registered forum members, 8 000+ steam group members and approximately 1 200 Discord members. Our CS:GO servers get quite full regularly - all the servers together can gather approximately 1 000 players in one day. Adding to this, there are more than 300 visits on our website and forum on a daily basis. Besides, our community is collaborating with large Latvian YouTube gaming streamers, such as kntent, Lagora Gaming, SpelejamKopa and others, these collaborations help our community to grow bigger and even more recognizable.

Link to comment
Share on other sites

Discord ir teksta, balss un video tērzēšanas programma, ko sākotnēji izveidoja datorspēļu spēlētājiem, lai tie varētu ar vienu otru sazināties, bet mūsdienās Discord izmanto ne tikai sākotnējā mērķauditorija. To sākotnēji izlaida 2015. gada 6. martā. Discord ir pieejams Windows, macOS, Android, iOS, Linux un interneta pārlūkos. 2017. gada decembrī Discord bija aptuveni 87 miljonu unikālu lietotāju.

Link to comment
Share on other sites

Haizivis dzīvo visos septiņos pasaules okeānos, taču dažu sugu haizivis nedzīvo tikai sālsūdenī. Ir sugas, kas var izdzīvot jaukta tipa ūdeņos, piemēram, upju grīvās un ūdenstilpēs, kas savienotas ar okeānu, bet vēl citas sugas lieliski jūtas, dzīvojot saldūdeņos.

Link to comment
Share on other sites

Zinātnē un inženierijā melnā kaste ir iekārta, sistēma vai objekts, par kuru var spriest tikai pēc tā ievades, izvades un transfēra īpašībām, neko nezinot par iekšējiem procesiem - tās realizācija ir necaurspīdīga (melna). Šo terminu var pielietot visdažādākajām lietām:tranzistoram, algoritam vai cilvēka prātam.

Pretējs termins melnajai kastei ir sistēma, ar kuras iekšējām sastāvdaļām var brīvi iepazīties, to dažkārt sauc par balto kasti, stikla kasti vai caurspīdīgo kasti.

Link to comment
Share on other sites

Tagad vairs nevar iekopēt tekstu un saņemt biļeti, man ir jāpiepūla pirksti, lai uzrakstītu divsimt simbolu garu tekstu, un rezultātā tāpat dabūšu savus nulle idc. Taču ceru, ka šī reize būs tā veiksmīgā, jo mans laiks ir ļoti svarīgs, un es to esmu iztērējis, rakstot šo bezsakaru. Diez te jau ir divsimt simboli, man sāk nogurt rokas, turot datoru klēpī, neērtā pozā. 

Un tagad deklamēšu nelielu runu no savas tikko izdotās grāmatas ar nosaukumu - kāpēc man tas ir jādara

Kāpēc man tas ir jādara? es uzdevu sev šādu jautājumu, darot to tāpat..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×