Jump to content
MADYOGA

Diennakts Spams.

Recommended Posts

Skype ir telesakaru lietojumprogramma, ko izveidojuši Niklass Zennstrēms (Niklas Zennström) un Januss Frīss (Janus Friis). Skype ļauj cilvēkiem zvanīt bez maksas no sava datora citiem Skype lietotājiem, vai arī uz tālruņiem par maksu. Papildu iespējas ir tūlītēja ziņapmaiņa, datņu sūtīšana, dzīvo sarunu meklēšana (SkypeFind) un meklēšanas dzinis vietu un iestāžu meklēšanai.

Link to comment
Share on other sites

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) is a multiplayer first-person shooter developed by Valve and Hidden Path Entertainment. It is the fourth game in the Counter-Strike series and was released for Windows, OS X, Xbox 360, and PlayStation 3 in August 2012, while the Linux version was released in 2014.

Link to comment
Share on other sites

Digital transformation trends are rapidly and interdependently shaping the way we do business, how we work, and the ways we interact. The Disruptive Economy has created a high-stakes game to capture and keep users’ attention. Organizations must constantly reinvent offerings and provide exceptional experiences for both consumers and workforce. At the same time, cybercrime is on the rise — often involving the theft of personal data. These trends and others demand an agile, future-built, and all-encompassing digital identity platform. 

Link to comment
Share on other sites

Sloths

When they do poop, their turds tend to be massive. If you put the contents of a sloth's bowel movement on a scale, they might weigh up to one-third of the animal's body weight. This is 282 percent larger than what scientists would expect to see in an animal of the sloth's size. "You can watch their stomachs physically shrink as they poo," Cliffe tells The Washington Post. Oddly enough, though, sloths don't fart. So there's that.

Link to comment
Share on other sites

Trench Mafia Locco ir jauns mūziķis no Valmieras puses, kas ar savas mūzikas palīdzību stāsta par dzīvē piedzīvoto. Locco ir nācis no maza ciemata 11 km ārpus Valmieras, bet mācījās un lielāko daļu dzīves pavadīja Valmierā. Jau agrā bērnībā Locco spēlēja bungas ar kastroļiem un karotēm, kas satracināja citus ģimenes locekļus. Reperis ar mūzikas palīdzību cenšas klausītājos izraisīt emociju, vai nu tas būtu prieks, skumjas, vai vienkārši WTF moments. Mūzika vienmēr bijusi Locco mūža aicinājums un sapnis. Šis jaunais reperis ļoti strauji iegūst popularitāti un jaunus klausītājus ar savām dziesām. Pa gadu puisis ir savācis vairāk nekā 5 000 sekotājus Youtube un Instagram. 

GANG

Edited by reborn
Link to comment
Share on other sites

sorry par dp, bet tomēr īsti nesanāca dabūt 200 rakstzīmes, laikam pliks copy/paste neder, bet ceru, ka netikšu par šo warnots, vienkārši jūtu ļoti veiksmīgu roku, lai dabūtu mazliet idc. paldies par uzmanību.

 

lol tapat neiedeva

Edited by reborn
Link to comment
Share on other sites

Nezinu kā citiem, bet man ar tām csgo operācijam baigi labi neveicās. Jau cik gadus esmu pircis operāciju, un nekas labs nav izkritis. Dārgākais ko mīļais gabens man nometa pēc matcha bija 4 euro UMP skins. Kā jums pārējiem ar tiem dropiem?

Link to comment
Share on other sites

Elvis Merzlikins made 34 saves in his second straight shutout for the Columbus Blue Jackets, a 3-0 win against the Boston Bruins at Nationwide Arena on Tuesday. Merzlikins made 27 saves for his first NHL shutout Saturday, a 3-0 win at the Vegas Golden Knights. He is 6-2-0 in his past eight starts, with a 1.64 goals-against average, a .950 save percentage and a shutout streak of 137:51. "Tonight the team worked really hard," Merzlikins said. "They really skated. They tried to cut the chances of Boston. The team did a bigger part than me tonight. It's a team shutout."

Link to comment
Share on other sites

Vaicājot, kas ir mīlestība psihoterapeitei Indrai Majorei-Dūšelei, atbilde dzirdama pavisam īsa: “Mīlestība ir jūtas,” viņa saka, taču tūdaļ turpina, “savukārt priekšstati par šīm jūtām dzīves laikā daudzkārt mainās. Tie priekšstati, kuriem tic pusaudži, ir pilnīgi atšķirīgi no tiem, kādi ir, piemēram, cilvēkiem trīsdesmit gados. Katrs to redz no sava redzesloka.” Atzīmēšanas vērta viņai šķiet doma, ka Rietumu pasaule cieš no uzskata, ka par ideālu un vērtīgu mīlestību jāatzīst kaislīgā un romantizētā mīlestība. “Pastāv priekšstats, ka, ieraugot īsto, uzreiz izplauks jūtas un liekas, ka lidinies virs zemes. Bet ja šāds “prāta zudums” attiecībā pret otru cilvēku netiek pārdzīvots un pasaule neapgriežas kājām gaisā, sākas šaubas – vai tā tiešām ir mīlestība.”

Link to comment
Share on other sites

Vardes pirmkārt asocējas ar lēkšanu. Tās ir labākās lēcējas no visiem mugurkaulniekiem, salīdzinot ar to lielumu. Piemēram, kokvardes spēj aizlēkt attālumā, kas salīdzināms ar 150 pašas vardes augumiem. Tomēr ne visas sugas ir izcilas lēcējas. Kopumā, jo lielāka varde, jo lēciens centimetros ir tālāks, bet, jo mazāka ir varde, jo lielāks ir relatīvais lēciens.

Link to comment
Share on other sites

Atceros kā mēs bijām cēsīs
No atmiņas neizdzēsīs
Jau atkal man besi
Kapec tu ar mani neesi

Neprasu no tevis daudz
Samīļo kad man ir aukst
Sadzirdu kad mani sauc
Vienmēr būšu es tavs

:( si dziesmina mani loti aizkustinaja

Link to comment
Share on other sites

es ceru, ka reborns tika tur pie warrning... like why the fuck would you doublepost tikai tapec lai pateiktu ka neiedeva bileti? izmanto edit aapsi.

                                                                                                                                                                                 

anyhow - labas dienas! Un nekaa personiga

Link to comment
Share on other sites

Hokejs ir komandu sporta veids, kuru spēlē uz ledus. Tas ir ātrākais komandu sporta veids pasaulē — spēlētāji uz slidām ir spējīgi sasniegt ļoti lielus ātrumus, bet ripas lidojuma ātrums var pārsniegt pat 160 km/h. Saskaņā ar Starptautiskās hokeja federācijas reitingu, pašlaik spēcīgākās valstis šajā sporta veidā ir Kanāda, Zviedrija, Somija, Krievija un Čehija. Hokejs kļuvis īpaši populārs valstīs, kurās ir vēss klimats, lai gan mūsdienās tam nav īpaši lielas nozīmes, jo lielākoties tas tiek spēlēts slēgtās hallēs, nevis laukumos zem klajas debess.Spēles starp komandām, kurās ar nūjām tiek sists pa ripām līdzīgiem objektiem, ir tikušas spēlētas jau kopš ļoti seniem laikiem. 4000 gadus veci zīmējumi apbedījumos Ēģiptē attēlo sporta veidu, kas līdzinās lauka hokejam.

Link to comment
Share on other sites

Haha! You little ♥♥♥♥ing mug! You're a little boy, look at you. Your voice, you little ♥♥♥♥ing bellend, you live at home with Mummy and Daddy, talking like you're black, you ♥♥♥♥. You little black man wannabe. Where you from? I'll come give you a slap, you little ♥♥♥♥♥♥♥♥.                                                                                                                                                                                                                                           

Link to comment
Share on other sites

Kad ledusskapī nekā nav, tad es ņemu divas kviešu miltu tostermaizes, noziežu ar sviestu, sagatavoju divas goudas šķēles, kurām pa vidu ielieku Brunsvikas šķiņķi. Uzkarsēju pannu un lieku iekšā pirmo maizes šķēli, galvenais, lai sasmērētā puse ir pret pannu. Lieku virsū siera/šķiņķa pildījumu un otro maizes šķēli, tikai ar sviestu uz augšu. Cepu katru pusi 3-4 minūtes, kamēr ir zeltīti brūns. 

Ļoti garšo un varētu šīs sviestmaizes ēst visu laiku.

Link to comment
Share on other sites

Saspēles vadītājs (angļu valodā - Point guard) ir viena no tradicionālajām basketbola pozīcijām. Saspēles vadītājs, iespējams, ir vissarežģītākā basketbola pozīcija, jo viņiem ir jārūpējas par komandas saspēli, kā jau liecina pats pozīcijas nosaukums, lai bumba nokļūtu pareizā laikā pie pareizā spēlētāja. Saspēlēs vadītājam salīdzinājumā ar citiem spēlētājiem ir visvairāk jāizprot trenera dotie norādījumi un spēles plāns. Vidējais saspēles vadītāju augums ir 175—190 cm, protams, ir izņēmumi, kā basketbolists Maģiskais Džonsons. 

Link to comment
Share on other sites

Nometās uz manām balkona margām
Kaija no jūras un projām skrien
Tā tu atnāci mani sargāt
Projām aizgāji  kā arvien
Ja tu atpakaļ nāksi
Redzēsi jūrmalu kailu un sēru
Un tu dvēseli meklēt sāksi
Kuru tev vakar vēl vaļā vēru

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×