Jump to content
simplijs

Dāvana & izmisums & help

Recommended Posts

čau, īpaši Jums neko nelūdzu, bet esmu nonācis uz izmisuma robežas. tātad, nu jau drīz dodos prom no vācijas, tātad arī no šīs ģimenes, atpakaļ uz latviju, bet vajadzētu tak kaut kā ģimenei pateikties, kādu dāvaniņu, jo reāli, 9 mēnešus pie viņiem esmu nodzīvojis, kopā daudz kas piedzīvots. gribētos uzdāvināt kaut ko jauku, neko diži personīgu, bet atmiņā paliekošu, "bija te viens letiņš pie mums" ^_^

 

 

kādi būtu Jūsu ieteikumi? uzklausīšu jebkuru sakarīgu ieteikumu, lieki & debīli posti tiks apbalvoti ar wp. :)

Link to comment
Share on other sites

Kādu skaistu gleznu,vai labu grāmatu - bet domāju,jebko ko tu nopirksi viņiem patiks un atmiņā paliks!

Aizej uz kādu lielveikalu vai tirdziņu un ganjau kautko labu atradīsi,tikai jāmeklē un jāstaigā! ^^

Link to comment
Share on other sites

Par cik tu letiņš, mož kauktādu lv suvenīru dabūt? Nezinu vai tur Vācijā ir reāli dabūt lv suvenīru, bet domāju būtu tīri ok dāvana priekš viņiem ;D

Ja nē, tad ideja par bildēm rāmīti ar tīri neko.

Link to comment
Share on other sites

Tā kā.. Man bija kas līdzīgs ar ģimeni Anglijā, varētu tev ieteikt uztaisīt pats savu grāmatu . Jā, aizņems daudz laika, pacietības un arī vajadzīgs ir gribasspēks , bet tomēr, ja tu zinātu cik pēc tam visi ir laimīgi par to..

Domājams , ka , tu iespējams varētu uztaisīt savu grāmatu kopējot lapas, vai pats taisot.. īsumā pastāstot kas labs noticis tajā laikā, kas slikts, iespējams , visu ko tu viņiem gribi pateikt, pāris atmiņu paliekošas fotogrāfijas . Pameklēt kaut ko, no pagātnes - kādu kopīgu priekšmetu, suvenīru kur esat bijuši kopā , ja protams ir. Arī neatpaliek , ka vari viņiem pastāstīt kā juties šos 9 mēnešus, kā jūties Latvijā un ko protams, gribētu natkonē. Iespējams, tu varētu tur ielikt kādu savu zīmējumu - kā iztēlojies visus pēc 10 gadiem utt . Iespējams uztaisi/saceri kādu dzejoli par viņiem, vai dzeju.

Bet tas jau ir tikai manas domas, jā iespējams mazliet bērnišķīgi, tomēr tas jau nav kaitīgi mazliet atgriezties pagātnē, jo mamma noteikti vēl aizvien vēl domā ka esi tas pats mazais puisīts, kas biji pirms 10 vai vairāk/mazāk gadiem.

Vēl iespēja ir uztaisīt kādus kreklus T-bodēs, zinu ka tādi arī turpat Vācijā ir. Piemēram ar visu ģimeņu vārdiem, vai - ''tavsuzvārds'' labākie, vai ko tādu, jā, īpaši varbūt lēti nebūs, bet vai tad priekš pašas ģimenes nav žēl patērēt mazliet? :)

edit - Ienāca vēlviena spožā ideja galvā. Ja nevēlies tērēt naudu, iespējams, ja māki protams, vari uztaisīt īsu īsfilmiņu 'movie makerā'? Tematu gan jau pats izdomāsi un teikšu atkal - aizņems diezgan daudz laika & pacietības, tomēr darbs es domāju, gan tevi, gan ģimeni varētu iepriecināt. ;) Pēc tam vienkārši sasauc ģimeni kopā, lai noskatās. Mammīte varētu nobirdināt kādu laimes asariņu, ar tēti sarokoties, nezinu kas tev vēl tur ir, bet jā..

Edited by Kichinja
Link to comment
Share on other sites

Uzaicini uz latviju, parcik tu pie viņiem ciemojies skatijies, kā tur viss notiekas, tu varētu arī viņus paaicināt pie sevis nu vismaz uz kādām 2nedēļām, es domāju, par to viņi būtu ļoti priecīgi. : )

Link to comment
Share on other sites

uztaisi lelli no sava purna un seksīgā ķermeņa, lai viņiem paliek mini simplijs

 

Uzaicini uz latviju, parcik tu pie viņiem ciemojies skatijies, kā tur viss notiekas, tu varētu arī viņus paaicināt pie sevis nu vismaz uz kādām 2nedēļām, es domāju, par to viņi būtu ļoti priecīgi. : )

 

Pff, galvenais labākajam ieteikumam uzmet warning pointu, bet stulbākajam uzspiež Like? Iedomājies, viņi ir pieraduši pie tevis, kāpēc gan neizveidot savu miniatūru, ja, protams, māki. un otrs, kur tev viņi pametīs visus savus vācijas darbus un skries tagad pie simplija dzīvot uz divām nedēļām.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×