Jump to content
Ryan Sykes

Latvijas izlase uzsāk gatavošanos PČ

Recommended Posts

Latvijas hokeja izlase šodien atsākusi treniņus pirms PČ hokejā, kurš norisināsies Somijā un Zviedrijā. Teda Nolana rīcībā bija 15 uzbrucēji, seši aizsargi un 4 vārtsargi... Jau pirms PČ sākuma atteikumu piedalīties PČ ir izteikuši Sandis Ozoliņš, Aleksandrs Niživijs, Oskars Bārtulis, Arvīds Reķis un Miķelis Rēdlihs. Mikeļa ziņā, nepiedalīšanās iemesls ir ceļgala trauma. No tribīnēm treniņu vēroja Georgijs Pujacs, Roberts Bukarts, Oskars Bārtulis kā arī Jēkabs Rēdlihs. Bukarts un Jēkabs treniņus atsāks aprīlī. Tāpat daudz jautājumu pēdējā laikā bija par Karsumu, bet visdrīzāk, ka arī viņš nebūs palīgs izlasei. Drīzumā komandai pievienosies arī Galviņs, Masaļskis kuri ir izdziedēti no traumām.

 

Gribu atgādināt, ka Latvijas izlase šogad spēlēs Helsinku A grupā pret Krieviju, ASV, Austriju, Slovākiju, Vāciju, Franciju un Somiju. Četras labākās apakšgrupas komandas savas grupas ietvaros aizvadīs ceturtdaļfinālu. 2. aprīlī Latvija dosies uz Čehiju, kur aizvadīs pirmās šīs sezonas "Euro Hockey Challange" spēles.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=8yJtuPib_3Q

 

 

2013-02-05_spr.jpg

Link to comment
Share on other sites

Smieklīgi, un reizē skumji lasīt visus tos komentārus, kas saka, ka viņu traumas ir tikai atrunas.

Hokejisti arī ir cilvēki, un hokejs ir sportaveids, kurā iegūt traumas ir diezgan viegli.

 

Vismaz jaunajiem būs lielākas izredzes tikt izlasē, kas arī palīdzēs iegūt spēļu praksi pret hokeja lielvalstīm, lai zinātu kāds ir tāds hokejs, un būs gatavāki Olimpiskajām spēlēm.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×