Jump to content
goodfather

Daugaviņš pārceļas uz "Bruins"

Recommended Posts

wlrq6dl74nl6j4tn0ubl.jpg

Nacionālās hokeja līgas klubā Bostonas "Bruins" karjeru turpinās 24 gadus vecais latviešu Kaspars Daugaviņš, kuru vakardien Otavas "Senators" pēc spēlētāja lūguma ievietoja neaizsargāto spēlētāju sarakstā. Tieši pret "Bruins" Daugaviņš šosezon guvis vienīgos vārtus un izpildīja eleganto pēcspēles metienu, par kuru runāja visā Ziemeļamerikā.

 

Informācija tiek papildināta...

 

"Paši [kopā ar aģentu] prasījām pārmaiņas, jo sēdēt rezervē bija apnicis," sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina Kaspars Daugaviņš - vienīgais latvietis, kurš šosezon spēlējis pasaules spēcīgākajā hokeja līgā. Otavas "Senators" rindās viņš 19 spēlēs bija guvis vienus vārtus un izdarījis divas rezultatīvas piespēles, bet ar to nebija gana, tādēļ Daugaviņš pēdējos mačus pavadīja rezervē.

 

Vakardien "Senators" latviešu hokejistu ievietoja neaizsargāto spēlētāju sarakstā. Iespējas bija divas: 24 stundu laikā viņu varēja iegūt jebkura cita komanda, bet, ja tas nenotiktu, tad Daugaviņam sezonu nāktos turpināt fārmklubā. Šodien kļuvis zināms, ka 24 gadus vecajam uzbrucējam jākravā koferi - viņš pārcelsies uz Bostonas "Bruins".

 

Tieši pret "Bruins" Daugaviņš 21. martā aizvadīja pēdējo spēli, izceļoties ar līdz šim vienīgajiem vārtiem sezonā. Taču tas nav vienīgais zīmīgais moments attiecībās starp latvieti un Bostonas klubu: tieši pret "Bruins" Daugaviņš izpildīja eleganto pēcspēles metienu, iemantojot slavu visā Ziemeļamerikā. Uzslavas mūsējam izteica pat līgas pārliecinoši rezultatīvākais spēlētājs Sidnijs Krosbijs.

 

 

p.s Info no sc.

Link to comment
Share on other sites

Priecīgas ziņas... Zinot ka Daugaviņam ir tomēr talants, tad pareizi bija no Bruins puses paņemt Daugaviņu pie sevis. Cerams, ka tieši šī komanda būs tā kur Dauga atraisīsies

 

Vislabākais jau ir tas , kad viņam līdz šodienas 17:00 bij jatrod līgums ja nē spelētu AHL, paveicās, viņam jau ir labs perspektīvs :)

Link to comment
Share on other sites

Vakar sēžot tualete domāju kur viņs tiks tālāk, vai arī atpakaļ būs ahl.

Bet minēju par Bostonas lāčiem.

Cerams pierādis sevi.

 

 

kāds nezin kad viņš jau dosies uz laukuma? šodien itkā Bostona spēlē.

Link to comment
Share on other sites

Vislabākais jau ir tas , kad viņam līdz šodienas 17:00 bij jatrod līgums ja nē spelētu AHL, paveicās, viņam jau ir labs perspektīvs :)

Līdz 18:00 pēc LV laika.... Tomēr varēs turpināt sekot Daugaviņa gaitām, tik fanošu tagad par Bostonas Bruins. Cerams, ka tomēr galv. treneris uzticēsies Daugaviņam

Link to comment
Share on other sites

Bruins galvenais trenneris ir diezgan sakarīgs, bet viss atkarīgs no Daugavas. Būs jāpacenšas un mazliet jāpieliek lai komandā nostiprinātos.

 

Ja ''Bruins'' neticētu viņa spēkiem, tad viņi nemaz nebūtu skatījušies uz viņu :)

Edited by goodfather
Link to comment
Share on other sites

Priecājos kad viņš ir pie Bruins, Bruins ir labāka komanda un viņa tagad atrodas 2. vietā cik es lasīju, bet nu lai veicas Daugaviņam. Senators viņam neveicās, cerams Bruins viņam veiksies un būs rezultatīvs. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×