Jump to content
akka

IDENTY 4 Gadi

Recommended Posts

rtka1drcyb61n49m4j1.png

Heij, es Jūs uzrunāju IDENTY administrācijas vārdā. Varu visus apsveikt, šodien IDENTY paliek 4 gadi, oficiāli! Jā, es Jums piekritīšu, laiks vienkārši skrien. Paldies visiem tiem, kuri ir mums palīdzējuši, atbalstījuši un vienkārši bijuši ar mums. Lieki teikt, ka bez Jums IDENTY nebūtu tāds, kādu to redzam šodien. Gruti pat aprakstīt, kas pa šiem četriem gadiem, vai pat pa šo vienu gadu ir noticis. Varu tikai piebilst to, kad ir pievienojies jauns IDENTY administrācijas loceklis ( rietumbloks a.k.a babbuc ), kā arī, esam izveidojuši jaunu un nebijušu counter-strike serveri Latvijā ( catch.identy.lv ). Protams, gada laikā IDENTY ir audzis un līdzi viņam arī esam auguši mēs un Jūs. Ir ļoti strauji augusi apmeklētāju statistika, gan mājas lapā, gan serveros. Prieks skatīties, kad vairums apmeklētājiem IDENTY ir kļuvušas kā virtuālās mājas.

 

Kopā esam piedzīvojuši gan labus, gan ne tik labus brīžus, bet neskatoties uz to, kad mēs brīžiem mēdzam jūs lietotājus sodīt par pāris niecīgiem pārkāpumiem, jūs tikuntā esat ar mums, par ko mums - IDENTY Administrācijai ir ļoti liels prieks. Pēc šīs Dzimšanas dienas IDENTY Administrācija manāmi mainīsies, bet par to es jums vairs neko nestāstīšu.

 

Gada laikā pie mums ir pievienojušies 1921 jauni lietotāji, protams lielāka daļa no tiem ir vieni vienīgi spameri, bet tomēr tas ir kaut kas iespaidīgs. Varu teikt godīgi, IDENTY Forums ir visaktīvākais forums no visiem gaming projektiem. Katru dienu es skatu citus spēļu portālus un to aktivitāti, viņiem visiem ~20 memberi sēž online, bet mums ~35 - 45 memberi. Gadus atpakaļ arī mums forumā bija ~15 memberu vidēji dienā, bet pateicoties jūsu atbalstam mēs panācām šo rezultātu kas ir tagad.

 

Runājot par serveriem, jā man ir tiešām liels gandarījums, kad mūsu serveri @ gign ir tik, manuprāt augstās vietās.

 

DD2 - 16. vieta

SURF - 36. vieta

JAILBREAK - 52. vieta

DEATHRUN - 77. vieta

CATCH - 138. vieta ( manuprāt priekš ~nedēļas pastāvēšanas pietiekami labi )

 

Vairāk informācijas par jauno serveri un adminiem - lasīt šeit

 

Tagad būtu labi, ja arī jūs apsveiktu IDENTY, ar kādu 1, 2 teikumiem!

 

Ar Cieņu IDENTY Administrācija!

Link to comment
Share on other sites

Es nezinu tieši cik ilgi ar jums esmu kopā , bet nenožēloju nevienu dienu kuru šeit esmu pavadijis..
Cik bijušas nesaskaņas , cik pārmetumi. Bet priekš tik ilgā šī laika perioda ko esmu šeit pavadijis es nevaru nekādīgi atmest ar roku un pamest ID malā.. (Takā zadrots happy.png) Bija kādreiz domas ai viss id nevaiga iešu citur id nepatīk.. Bet nekur par nedēļu ilgāk nevarēju noturēties jo nebija tā atmosfēra kas te.. Kura šeit ir ļoti savādāka nekā citur..

Prieks ka ID vel pastāv un cerams arī pastāvēs vel tikpat un vairāk..

Ar cieņu Jānis.

Link to comment
Share on other sites

Oūū, gribu apsveikt arī sevi, 3gadus esmu kopā ar ID. Prieks, ka pastāv tāds komūns kā ID, kādam tas ir kā otras mājas, kādam patīk pavadīt laiku serveros un forumā.:) Prieks skatīties kā cilvēki mainās uz labo pusi, žēl ka ar mums vairs nav tie vecie identy droti. Apsveicu.:)

Link to comment
Share on other sites

Es arī vēlētos apsveikt!!

Katru gadu virzas uz priekšu un nepadodas! Jauni cilveki , jauni draugi , kā arī Jus atverat jaunus un nepazistamus ,galvenais interesantus serverus!

Neskatotiēs uz toka es te esmu drusku vairāk par pus gadu , man te ļoti iepatikas , delj labiem cilvekiem , kas palīdz , deļ labiēm serveriēm un adminiēm! Un galvenais deļ tā ka forumā ir interesanti sēdēt!

Veksmi visiēm!

Link to comment
Share on other sites

Tagad guļu un domāju ko rakstīt. Esmu ID 1 gadu, bet šķiet ka jau 4 gadus. Šajā laikā paspējusi iegūt daudz ienaidnieku, bet tikpat daudz draugu kas vienmēr izpalīdzēs. Pa šo īso laiku esmu iepazinusi ID un skaidri varu teikt, manas ID mājas kuras es nepametīšu tuvākajā laikā. Prieks redzēt kad dd2 vienmēr gandrīz ir pilns un surf,jb,dr ir cilvēki. Prieks redzēt kad laipni uzņem jaunus cilvēkus. Veiksmi, naudu un jaunu izaugsmi turpmāk. :)

Link to comment
Share on other sites

Apsveicu ID šajā dienā ;)

 

Ar ID esmu ļoti maz teiksim tā , bet pa šo laiku esmu diezgan daudz iepazinis , darījis un no šī portāla pat nav bijusi doma iet prom ;)

Novēlu pastāvēt vēl divtik ;)

 

 

Ar cieņu GT-EX

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×