Jump to content
MADYOGA

Jaunumi 05.02.2013

Recommended Posts

Par visu pohuj, izņemot neredzu iemeslu, kāpēc BAZIM tika noņemts akses JB serverī? Viņš tak bija anormāls drots, pat uz kādu lol partiju bija grūti pierunāt. Anyway, paskaidrojumus man ne vaig un tā pat nav mana kompetence, vienkārši - just sayin'. Un iztiksim Yogij bez taviem tekstiem, "tu neesi administrators, tu ņihuja nezini", paldies!

Link to comment
Share on other sites

Prieks, ka ID aug un izveidojis ir pirmo Catch serveri Latvijā :)

 

Paldies arī ka atbrīvoji mani no amata, zinu arī iemeslu ( varbūt arī iemeslus) kāpēc tā darīji.... (bet ja nav grūti, tad varētu uzrakstīt precīzi (intereses pēc) ) Es jau labu laiku domāju par aiziešanu no amata, bet visu laiku kkas apturēja, un tā arī neaizgāju. Tagad arī aizgāju trenēties voleju, un laiks vairs nebija tik daudz kā agrāk + arī citi faktori bija tam par iemeslu...

Vēlu veiksmi Emilam, ar iegūto statusu... Bet jau steama teicu, ka ja pataisīs ID surfu par huiņu, tad būs slikti...

 

Prieks arī ka JB sataisīts beidzot :) Bet lai ko darītu ar to serveri, vecos labos spēlētājus atpakaļ nedabūt, lai būtu laba atmosfēra, līdz ar to būtu prieks tur uzturēties ilgi :/

 

Un gribu arī pateikt lielu Paldies Yogam, ka uzticēji man statusu tik ilgu laiku :) Despim ka VIENMĒR palīdzēji man cik mācēji. Tu esi Mains, kuram pirmajam prasīju palīdzību, ja tā nebija saistīta ar kodēšanu vai kko tādu :) :)

PWA kurš man vienmēr iedeva serveri kad vajadzēja :) un arī outam un Akkam :)

 

P.S. sīs nav atvadas, wnk pasakos par visu :) Palikšu te vēl ilgi un troļļošu jūs :D

Link to comment
Share on other sites

Catch servers jā , šodien notestēju. Protams reiģoju kad nesanāca palekties.. Tur dažreiz kaut kā nevar atsperties vai ko.. Bet kopsumā ir ļoti labi.. Ja piešaujas tur var tā ākstīties..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×