Jump to content
dziM^

Sūdziba par surf serveri.

Recommended Posts

Šī nebūs sūdzība pēc parauga, bet gan sūdzība par pašu surf serveri kopumā. Varat mani par šo nosodīt, bet būšu pateicis savu sūdzību, domāju lielākā daļa sakarīgu cilvēku piekritīs tam ko tulīt rakstīšu.

 

Tātad, vēlējos pateikt par savu atgadījumu gan šodien, gan ari pagātnē.

Surf serveris manuprāt ir nolaists zemā līmenī ar adminiem. 50% admini ir kautkādi ''mazie zīdaiņi'' kas visu laiku paši pārkāpj servera iekšējos noteikumus un kautko lamajas gan čatā gan pa mikrafonu.

Šodien mani vairakas reizes ''kill'' mario istabā un admini par to neko neteica, vienigi ko dzirdeju bija - ej raksti sudzibu serveri, nezinu vai tas bija admins kas to rakstija vai ne, bet pectam kad uzprasiju chata vai ir kāds sakarīgs admins, man vnk nobēra ar lamvardiem, pa mikrafonu kkadi mazie puikas kko saka dirst un tā. Ieteiktu Jums SURF admini un visai administracijai kartigi izskatīt kam tiek dots admins, un kā viņš ar to appietas. Jo uz doto brīdi servēri kārtība netiek uzturēta.

 

Tur ir kā suņu būrī, kautko pasaki, un veli nories.

Tos mazos dirsejus dertu kartigi nogagot vai pat nobanot, jo paši saprotat, jo vairak tur ir sīki mužiki kas dirš un neievero likumus, jo mazāk tur būs tīkama tauta un visi sakarigie normalie speletaji, ar kuriem ir prieks spelet, tur bus mazak.

 

Ieteiktu kārtīgi renovēt surf serveri un ieviest tur kārtību, jo pagaidām tur ir kā tāda nesakārtotā istabā, viss kartiga bardakā.

 

Jums labāk patīk ieiet tīra telpā jeb pilnu ar netīrumiem? Spriežat paši, esmu izteicis savu sūdzību, jeb ieteikumu. (Tagad pārkāpu iekšējās kartibas noteikumus rakstot šo pie sūdzībām bez parauga, bet nu, kādam ir jācieš lai citiem būtu labāk.)

 

 

LAIMIGU VISIEM ŠO JAUNO GADU! VEIKSMI UN PRIEKU 2013!!

Link to comment
Share on other sites

Piedod, bet surf serverī adminu ir maz. Mēs nevaram visu dienu sēdēt mājās pie PC un spēlēt CS. -.-

Saprotu, ka surf'ā nav kārtības gan, kad admins ir serverī, gan arī kad ir.

Bet nu, cerams, saprotoši un nobrieduši admini reiz parādīsies surf'ā.

Link to comment
Share on other sites

Adminu nav daudz? Vienmer kad speleju kāds sīks priduraks ticis pie admina tur vienmer ir.

Piekritu MadYoga, nahranizet tos nejēgas.

 

Ieteiktu izveidot tad kautvai kampaņu, ka tik maz adminu, piedāvāt serveri ka tiek doti admini uz kadu laiku, pectam pec tiem pieteikumiem kas butu apsvert kurus no labakajiem tikai paņemt.

Link to comment
Share on other sites

Ja jau raksti par serveri, tad jau pie reizes pats varēji arī mums palīdzēt un nodot tos Tavuprāt sīkos pridurakus, kaut 1 vai 2. Daudz nu gan tur vajag, lai iedotu niku un iemestu demo.

Nenovelsim uzreiz visu uz IDenty, mazliet atkāpšos uz to telpas kārtību, par ko pats runāji - kādēļ gan pašam mazliet to nesakopt un dzīvot kārtīgi, nevis gaidīt kad to izdarīs kāds cits? Labāk turpinam visu piemēslot un gaidam, kad atnāks mamma un visu sakops.

 

Uzrakstīji, tagad noteikti tam tiks pievērsta lielāka uzmanība, bet neaizmirsti, ka tas lielā mērā ir atkarīgs no Jums pašiem, nevaram mēs izskraidīt Jums pakaļ 24/7.

Link to comment
Share on other sites

Es jums labprat palīdzetu kā vien varētu, kautvai sūdzetu visus, ko pieķeru, bet tas paņemtu daudz laika. tapēc nācu rakstit šeit lai vismaz kāds beidzot pievērš tam visam uzmanību.

 

Jā, istaba jāvāc pašiem, jo mamma nevāks ilgi.

 

Vienigais veids kā es varu palidzēt, bija izveidot šo topiku. Kādā esmu vēl 'galīgi zaļš'' neko citu nevaru darīt!

Link to comment
Share on other sites

Es jums labprat palīdzetu kā vien varētu, kautvai sūdzetu visus, ko pieķeru, bet tas paņemtu daudz laika. tapēc nācu rakstit šeit lai vismaz kāds beidzot pievērš tam visam uzmanību.

 

Jā, istaba jāvāc pašiem, jo mamma nevāks ilgi.

 

Vienigais veids kā es varu palidzēt, bija izveidot šo topiku. Kādā esmu vēl 'galīgi zaļš'' neko citu nevaru darīt!

Jā, daudz laika tas aizņemtu lai nosūdzētu 2 sīkus pridurakus.

Link to comment
Share on other sites

Jap. No rīta spēlēju surfā, kad bija 6 pret 6 ninja mapē un visi viens otru šāva nost ar scout. Tad ienāca mad_skilzz.? , ja nemaldos un sabanoja visus, kas šaudījās, bet pēc kāda laika viņš izgāja laukā un atkal bija pilns ar jcamperiem u.c. Ja kaut viens admins tur surfotu, tad ar serveri viss būtu kārtībā. Labs piemērs. Mad_skillzz.?

Link to comment
Share on other sites

Pilnīgi piekrītu par šo situacīju. uzturos tur pabieži. un vienīgi mad skillz? visbiežāk tur redzu.

Un protams piekrītu tam ka nevar visulaiku sēdēt admini kā gribētos. bet tiešām smsacc.

Bet tā problēma ka mazi mērkaķi sapērk acc un blato. Ir gadījumi kad ienāk kkādi admini tikai lai būtu bani. Samet par maziem sīkumiem banus un tā. a tad kad spēlē kkādi sīkie kā piemēram $gign$ vakar. mrkill taisa un neviens neko nevar izdarīt.

lamājas pa mic un čatā bieži.

Ir problēmas. bet nevar viņas tik viegli izrisināt.

p.s pats nenoliedzu ka esmu mazliet netīšām pārkāpis noteikumus.

Kā šodien iron kkāds lubraks spawnkill taisīja. es viņu nošāvu un mad skillz mani slay par to. Opatnijs var pierādīt. ;)

 

 

nekas pasūtīju smsacc. pakarošu tur. ha

Edited by Bezpajumtnieks
Link to comment
Share on other sites

upačka... nav runa par diviem sīkiem pidariem. tu ieej kādreiz surfā, redzēsi, kas tur notiek!

Nē, nu es tikai saku, ka pašiem arī ir kaut kas jāizdara, paskatoties uz sūdzībām, pa visu lapu, kur pēdējā sūdzība ir 26. dec, par adminiem ir 3 sūdzības. Rodas jautājums, vai tiešām ir tik traki vai arī visiem tās pakaļas ir tik slinkas, ka neko nedarīs lai uzlabotu to situāciju.

Vienkārši, rekur citāts "50% admini ir kautkādi ''mazie zīdaiņi'' kas visu laiku paši pārkāpj servera iekšējos noteikumus un kautko lamajas gan čatā gan pa mikrafonu." Kur ir problēma nosūdzēt tos adminus un dzīvot normāli? Ja ir tā, kā viņš raksta, tad ātri vien tiks atbrīvoti.

Otrs ir jā, tas cik daudz dara Surf adminsitratori, varbūt slinko or smtn., bet visam pakaļ viņi nevar izskraidīt šā vai tā un nevar sēdēt tajā serverī, reizēm pietiks arī ar to, ka atnāks, izskatīs sūdzību un nahrenizēs kādam to accesu, bet lieta jau tāda, ka neviens neraksta tās sūdzības, bet tikai čīkst, ka tur viss ir dirsā.

Šādi rezultāta nebūs.

Link to comment
Share on other sites

Dzim tu tagad realu hujnu nodzini.

Es tagad 3nedeļas aktīvi uzturos surf serverī.

Tad kad serverī ir administrātori kuri kuri savas tiesības ir ieguvuši šeit forumā

savus pienākumus pilda perfekti.

Uz visa fona visu čakarē sms admini 12 gadīgi sikie kas mammai no maka izvilkusi 1ls un tagad rāda kā viņš superīgi māk lamāties utt viņiem acc nedabūt forumā esiet reāli es uzreiz pasaku kurs ir sms acc kurs ir lielais acc .

 

Un ja tevi kill tajā mario room tak uznem screen iemet foruma tas prasis 3minutes nevis lec krāgā administrātoram kurs normāli serverī spēlē un neredzēja situāciju. Esi taču cilvēks administrātoriem nav 10 monitori.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×