Jump to content
akka

Gads uz beigām, notikumu daudz!

Recommended Posts

http://youtu.be/xY_MUB8adEQ

1:32

 

Būtu jauki, ja jūs arī uzrakstītu kādu vienu, divus teikums par to - kā pagāja jūsu 2012 gads.

 

Respektīvi man gads pagāja mierīgi, ja neskaita vakardienas gandrīz traģisko notikumu, kā vienmēr bija labi, slikit mirkļi, bet tā tam vienkārši ir jābūt, bez tā nekā.

Šis gads identyjam pagājis ļoti pozitīvi, ir jauni uzlabojumu, kā arī mēs esam augstu kāpuši un kāpsim vēl augstāk, viss ko mums vajag, tas ir jūsu atbalts, kuru mēs tiešām saņemam no jums. Neteikšu, kad vienmēr, bet saņemam. Paldies jums par to.

 

 

Galu galā, visi kuri būs dalījušies ar domām, saņems 0.20 ID Cash kā mazu apbalvojumu no manīm.

Link to comment
Share on other sites

Gads bija ļoti labs, it īpaši identjaa. Šī gadā dabūt divos serveros ACC priekš manis ir augsts rādītājs. Runājot par ID serveriem tie ir uzlabotāki un labāki.

Lai gan ir bijuši nedienas ID, tomēr vinš ir un paliks labākais komūns.

Nav obligāti par identy, var runāt arī par sevi :]

Link to comment
Share on other sites

Kas tas par traģisko atgadījumu?

 

 

Man šis gads pagāja jautrībā, smieklos. Vasarā daudz biju uz jūru un pie datora. :troll:

Bieži braucu uz skeitparku, lēkāju ar bmx.

IDenty man ļoti patīk, esmu šeit uz palikšanu. Vienmēr, kad ir kkādi gļugi, bugi administrācijai var pajautāt un viņa laipni atbildēs! Paldies! :wub:

Edited by Gamelive
Link to comment
Share on other sites

Šis gads pagāja tā pas*dīgi :/ vasarā īpaši nebija ko darīt, ja nu vienīgais čoms atbrauca no UK...Vēl gandrīz salauzu 2 kakla skriemeļus pa pēdējām vasaras nedēļām (bija daļa sapelnītā nauda ārstiem jāizdod) :sadtroll:

 

Ceru, ka nākošais gads būs daudz labāks un aizraujošāks ^_^

Link to comment
Share on other sites

Vasarā biju Lv mazliet papriecāties un jeah redzēju drotu sejas and pagaršoju "tēju" no Rižā (paldies parkāpēj!)

Beidzot tiku uz laukuma pasist vāciešus no citām pilsētām un iemetu divas bumbas ( :loled: )

Pasēdēju 3nedēļas suspenda'te identyā. Mācijos vācu valodu ( :hitler: )

 

i think thats all :hmmm:

 

 

Edit : rasii ar savu tekstu čatā pateici ,ka esi xD

Edited by Valts
Link to comment
Share on other sites

gads pagaaja diezgan videeji :/ plusi bija tie ka iepazinu realitaatee dazus ID biedrus un iisumaa arii vasaras saakums bija labs (bet tikai saakums) miinusi bija tie ka es gadam ejot uz beigam sakašķējos ar dažiem ID biedriem un vel tas ka visi domaa ka 13 gadigs cilveks neko nejeedz bet ticiet man es neesmu no tiem

 

P.s. vel pie + ir tas ka saaku apmekleet svar :kachok: zali :}

Link to comment
Share on other sites

Man šis gads pagāja tā.

Izšķīros ar draudzeni, bračka aizbrauca ar draudzeni uz Angliju labākos dzīves meklējumos, sazinamies, dzīvo kā pasakā. Tad aiz booringa atcerējo veco labo CS, iegāju, acis kubikos. Sākās mans ID periods, no kura nevaru atkāpties ne soļa, bet tam ir arī daudz mīnusu, bet man patīk ID, šeit ir daudz draugu.

Skolā pēdējais gads, sekmes ļoti labas, par ID ir draugi, kuri palīdz tev skolā, kas ir apbrīnojami!

Palieciet kādi esat, visu cieņu!

 

paldies par video akka. ;)

Link to comment
Share on other sites

Kopumā gads pagāja diegzan ātri. Gadu iesāku ar lauztu gāju un tas bija iemesls atkal atsākt spēlēt ID, un piereģistrēties forumā. pēc tam visas procdeuras utt, ļoti laimīga biju, kad atgriežoties skolā, mani sagaidīja ļoti mīļi. ZPD citiga pabeigšana un aizstāvēšana, beigās dabūju 7, pūles bija atmaksājušās. Skola pagāja labi. Tā pienāca vasara un sāku meklēt darbu, rezultātā te pat pie mājām sāku strādāt veikalā, no sākuma par pārdevēju, bet pēc tam nezināma iemesla dēļ mani iemeta pie preču kārtošanas plauktos. šausmas man sākumā bija, jo nezināju kā 3 mēnešus izturētu krāmējot preces, bet ar laiku pieradu. tad nu sekoja pirmais ID mīts, uz kuru tā vien gribēju tikt, pat darbā ar maziem meliņiem izpelnījos 2 brīvas dienas. tā kā otrais mīts bija tieši mana vasaras darba beigās, tad brīvu nesanāca sarunāt un uz otroo mītu neaizbraucu. aldzinu jau iztērēju, bet nu ne jau uz niekiem vien, nedaudz tomēr biju iekrājusi un tas priecē, lai gan tgd jau kaut kā neērti no vecākiem prasīt. sākās skolas gaitas, atzīmes ir labas, var but labakas. un se ku reku jau Ziemassvētki un te pat jau Jaunais gads.

Cik gan ātri skrien tas laiks! Šajā gadā esmu satikusies ārpus ar dažiem ID biedriem, ceru, ka tā tas arī būs nākamgad. :)

Ļoti ceru, ka nākamgad visus eksāmenus nokārtošu godam, lai LLU tiktu budžetā, jo to man ļoti ļoti vajag.!!!

Es ceru, ka daudziem no ID šis gads ir pagājis veiksmīgs un tādu novēlu arī Jauno gadu!

Edited by Vita
Link to comment
Share on other sites

Privātā dzīve

Šis gads bija diezgan smags. Gada sākumā izšķīros ar savu draudzeni un diezgan ilgi nespēju viņu aizmirst, pirms ļāvu savā dzīvē ienākt kādai citai ar kuru arī pavisam nesen nolēmām, ka mums nekas nesanāks, atšķirīgo raksturu dēļ.

Pabeidzu skolu un tiku pie ilgi gaidītā Elektriķa diploma un pēc skolas iekārtojos darbā, kur saņemu diezgan pieklājīgu atalgojumu, bet nejūtu, ka mani šajā darbā gaida vairs kādas izaugsmes iespējas.

Praktiski esmu šo gadu aizvadījis mierīgi, neesmu guvis nevienu nopietnu traumu, kā arī nav bijusi jāpārcieš neviena smaga operācija, kā tas bija iepriekšējos gados, kad mazliet nedraudzējos ar prātu un dariju visvisādas muļķības, tikai tāpēc, ka man neticēja, ka es to nevaru izdarīt. :D

 

IDenty

Atnācu šeit, kā vienkāršs lietotājs, neviena nezinādams. Kapāju DR un tā palēnām iepazinos ar dažiem no Jums. Sākumā gan tikai serverī. Tad pieregojos Forumā, iepazinu vēl daudzus foršus jauniešus. Ieguvu DR ACC un pēcāk jau tiku pie DR Administratora statusa, kuru tik viegli neatdošu nevienam :D

Tikos ar daudziem no Jums mītos un tas lika man saprast, cik dažādi un atšķirīgi mēs esam, katrs savā ziņā unikāli un ar interesantām personībām. Žēl par dažiem, kurus vēl joprojām neesmu saticis, bet gan laiks rādīs, jo tik drīz es no Jums nedomāju šķirties. ID ir palikusi par manu ikdienu un tas ir labi, jo nekur nav tik labi kā mājās un nekur tevi negaida tā. Šeit ir tik tiešām forši cilvēki ar kuriem var padalīties gan priekos, gan bēdās.

 

 

Visā visumā, esmu apmierināts ar šajā gadā sasniegto un 2011.gada 31.decembrī dotie solījumi Sev ir attaisnojušies. Protams neesmu sasniedzis visus iecerētos plānus, bet tam jau būs domāts jauns 2013.gads, kad varēšu apņemties izdarīt savā dzīvē kādas pārmaiņas un centīšos pēc tām tiekties.

 

 

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Gads pagāja fantastiski un ātri. Pabeidzu 10. klasi ar augstāko vidējo atzīmi četru gadu laikā. Pašam bija prieks. Pirmo reizi vasarā strādāju, nopelnīju lielo kāpostu, kopā sanāca, ja nemaldos 1200ls pa 70 dienām. :smaids: Un tad sākās mans lielākais piedzīvojums - apmaiņas gads, ne reizi neesmu nožēlojis, ka tagad atrodos vācijā. :) par identy - bijuši dažādi posmi, bet identy auga un pilnveidojās, pateicoties administrācijai. Lielas pārmaiņas ir bijušas un arībūs un turpmāk augs identys.

 

gl.

Link to comment
Share on other sites

Mans gads:

Vispār ņemot vērā, ka aizgāja man tāds vecums kad lielākoties gads paiet kā rutīnā, nevaru teikt, kad šis ir veiksmīgākais vai spožākais gads, taču... Notikumi tomēr ir bijuši, kas atspaidojas manā dzīvē. Vispār tas labākais ar mani dzīvē ir noticis tieši gadam noslēdzoties, jeb pēc vasaras, jo vasara bija pagalam pelēka, jo pārsvarā laidu luni un neko jēdzīgu nedarīju, prātā tikai ballītes. Mēnešiem ejot un sākoties jaunam mācību semestrim, dzīve pagriezās pavisam uz citu pusi, kļuvu laimīgāka. Sāku aktīvi darboties sabiedriskajā dzīvē – iestājos organizācijā ar kuras palīdzību beidzot sāku justies noderīga un beidzot parādīt uz ko tad es esmu spējīga – ko izdarīt un uz ko saņemties. Līdz ar to parādījās daudz plānu un idejas uz tālāku laiku, kas tā kā dod man to, ka es laiku izmantoju lietderīgi, kā rezultātā pašai neizsakāms prieks. Sāku atklāt savu organizatores dabu, tagad daudz vieglāk ir iesaistīties pasākumos, kur jākontaktējas plašas publikas priekšā. Šis ir tiešām kaut kas, kas palīdz risināt tālākās problēmas – vienkārši guvu pārliecību SEVĪ un tajā, ka es spēju darīt daudz labu lietu, kas savukārt palīdz citiem. Kļuvu patriotiskāka, tagad zinu savus mērķus, pie kuriem arī pieturos un nekaunos tos publiski paust, jo nu vairs mani nevar pārliecināt vai iebiedēt, ka tās ir muļķības. Arī mācībās saņēmos, izpratu vienu joku par mācīšanos stilu, jo vairāk es cenšos, jo sūdīgākas un sāpīgāk uztveramas ir atzīmes, tā nu es sāku savu "vēsa prāta" atzīmju pelnīšanas maratona, rezultāts- stipri labākas atzīmes, pat tādas par kurām šoks pašai.Galvenais notikums– iemīlējos, un tagad nespēju iedomāties, ka mans pusis varētu nebūtu man blakus, jo atbalsts ir neaprakstāms, līdz ar to spēju tikt uz priekšu no tās bedres, kādā biju pirms gada. Raksturs – nekas nav mainījies, esmu palikusi tā riebīgā Minka, kas vienmēr saka ko domā pat tad ja tas daudziem nepatīk, un nekad neklusē, kad kaut kas man pašai nepatīk, tāpēc neko darīt, nāksies sadzīvot ar mani tālāk.

 

Identy:

Jā, noteikti atsevišķi vēlos pieminēt ID, kādēļ? Tādēļ, ka tas nav tikai komūns, kur tiek spēlēts cs. Šeit es esmu pietiekami ilgi, lai saprastu, ka nejau cs ir tas kas mani te tur BET PAŠI CILVĒKI, KAS ŠEIT UZTURAS UN VIŅU VĒLME, KAUT KO DARĪT PAR LABU IDENTIJAM, lai arī visiem pārējiem būtu patīkam uzturēties šajā „virtuālajā dzīvē”. Lielu daļu id cilvēku es pazīstu dzīvē, tāpēc tas nav tikai - ieeju forumā un pasveicinu, es nekad nepalaižu garām iespēju satikties ar kādu, kopā kaut vai paballēties vai vienkārši saskrieties uz 5 minūtēm. Vēlos palīdzēt citiem saprast, kāpēc ir tik svarīgi nebūt tādiem tizleņiem, kas ierodas tikai tāpēc, ka nav ko darīt un vēlas vienkārši pabojāt citiem garastāvokli, lai novestu līdz paša stāvoklim. Tādēļ jau es cenšos kaut kā būt noderīga – kaut vai organizējot tos pašus mītus, to daru tikai JŪSU dēļ, tāpēc jau es vēljoprojām auklējos un kašķējos ar kādu, nejau tāpēc, ka man patīk to darī, bet tāpēc, lai vienkārši parādītu, ka pietiek dzīt huiņu un sākt uzvesties tā, lai visiem būtu patīkami uzturēties. Protams, nekad nebūs tā, ka viss ideāli, bet var jau censties vismaz pašu minimumu. Zinu, ka neko servera labā es nedaru – jā jo es to neprotu, bet tam ir domāti mūsu čaklie bosi – akka, Yogijs, Outsiders un Tīgeris UN DESPIS protams! Mans nerakstīttais uzdevums – domāt par sabiedrisko dzīvi. Un es turpināšu.... turpināšu bojāt savus nervus šeit, jo es negrasos padoties, un ceru, ka vismaz būs daļa, kas to novērtēs un tā vietā, lai mani izlamātu vai izteiktu kārtējo glupību, vienkārši pateiktu kādu labu vārdu.

Notikumi:

Noteikti mīti – abi. Katram savas pozitīvās un negatīvas lietas, bet tomēr – izdevušies. Bija prieks satikt jaunus cilvēkus, jo tas arī ir mans mērķis, piesaistīt pēc iespējams vairāk cilvēkus - kad var iegūt jaunus draugus un labi pavadīt laiku reālajā dzīvē, satiekot diendienā „netā” sastopamos spēlētājus.

Īstenībā tā tagad domājot, lielu daļu vasarā es pavadīju tieši ar cilvēkiem no ID, vairāki braucieni uz Tukumu..... uz Ogri.... Rīgā.

Sorry, ja kādi es kārtīgi nogruziju, ka jālasa tik gari memuāri bla blā, bet nu ja deva tādu iespēju, beidzot es varu izteikties. Un kāpēc gan es nevarētu pastāstīt ko es domāju un kā man iet. Tā nebūs, protams, pēdējā reize..... No manis vēl sagaidīsiet daudz.

 

Love ya, mani mazie ID beidri, Jūsu *Minka!

 

Edit: Klāv tak pietiek runāt stulbības - un es neesmu vainīga, ka tu 5 dienas neapmeklē skolu bet gan 4. Sen jau būtu sarunājuši to tikšanos un es beidzot savāktu to kas pieder man.

Edited by *Minka
Link to comment
Share on other sites

Minka, tāpat tev haļavā saspiedīs like un reti kurš izlasīs :troll:

 

es nekad nepalaižu garām iespēju satikties ar kādu, kopā kaut vai paballēties vai vienkārši saskrieties uz 5 minūtēm.

Melis, melis kartupelis :(

 

šķiet, ka neilgi pēc jaunā gada sāku spēlēt jb un ar laiku arī reģistrējos identy.. Realitātē. mācību ziņā esmu krities šausmīgi (thanks jailbreak), ir vairāki parādi un nekad neesmu bijis tik dziļā pakaļā visos savos mācību gados! Personīgajā dzīvē jūtos patīkami, sagaidīju ilgi kārotos 18 gadus, esmu nokārtojis un ieguvis autobraucēja tiesības un tā pat lēnām arī dzīvojos uz priekšu un pakaļu.

 

Identijā pa savu laiku paspēju atspēlēties pa visiem serveriem, iegūt acc, zaudēt acc.. iegūt neskaitāmus banus, unbanus , pabūt mītā, iepazīties ar nereāli daudz cilvēkiem.. Pa savu neilgo laiku arī pašreiz atrodos jb pēc online time visaugstāk, ar ko jālepojas nav. xD

 

Tas tā, divos teikumos par mani :troll: Atdod id caš :

Edited by Klaavushka
Link to comment
Share on other sites

Nu ar ko lai sāk. Man šī gada laikā ir parādījušās ļoti daudz problēmas, sākot ar dibenu un beidzot ar acīm. Dibens jau galīgi atmiris, sēžot vislaik nekustīgā poza pie datora. Pirkstiem āda nāk nost, jo pelīti un klaviatūru ārdu kā traks, lai pārkāpēju piežmiegtu un acis arī galīgi sarkanas kā vampīram, jo praktiski esmu iemācījies nemirkšķināt, lai neviens nepaliktu nesodīts. Gads pagājis godam.

Link to comment
Share on other sites

Kā pagāja gads?

Nu, neko gari neraxtīšu, man viņš pagāja kā elle.

Pametu skolu,nu piespiedu kārtā nācās pamest, daudz probl ar mentiem bija, nu kr4 ja godiig gads bij vienmuļš.

Vasara arii kaa vnm paskrēja ātri , un neko daudz nepaspeeju paveikt, pat pastradat nepaspēju.

Kā BAZILISKS teica , tad dibens jau ir atmiris un pirksti dilst, reāli viss gads gandriiz pie pc, bet nu ko padariisi.

Bij doma sākt strādāt n shit, atradu pat sev piemērotu vakanci, ( sēdošu ). bet neiepatikās tomeer vajag ko citu.Mēģināju laimi arī www.draugiem.lv vakan4u sadaļā, itkaa tiku par grafiķi un pus slodzi, bet uzzinaaju ka no tadiem ka es 50 cilveekiem atlasiis tikai 5, nu jaa, jasna man bij.

Bet nu ir kā ir, un neko itkā nenožēloju.

 

Ja runā par ID ta te esmu nesen, un jau ir bijis daudz piedzīvojumu, bet tas netraucē, esmu apmeties te uz ilgu laiku :smaids: . Like a bomž :D

 

Un protams, lai jau visiem labaaks tas nākošais gads, cik lasiju tad te daudziem šis gads pasudigs bijis .

Bet nu kaa saka - SŪDI GADĀS , neko nepadariisi, jadziivo tālāk.

Tas arii īsumā viss ko gribēju teikt :) :ty:

Edited by calM
Link to comment
Share on other sites

Daudzi zinātnieki, vai, kas saka, ka šis ir slikts gads, arī man tas tāds bijis.

 

Sākot jau ar to, ka vasarā gribējās ballēties, braukt uz festiem, kaut kādas dārzu balītes un šhit, tapēc norm iegrābos gredītos, jo dzert vajadzēja, kurīt vajadzēja visam naudu vajag :D Un tā jau esmu uzsēdies uz spaisika kādu pusgadu, poh normālu hujarī nost, bet nu ne pa to stāsts, gan dabūju darbu beidzot, lai gan nav jēga, jo viss aiziet kredītu atmaksāšanās, pagarināšanās u.c sūdos strādāju tā pa velti, bet kā mazāk nepaliek tā nepaliek, + decembrī nomira 2 radinieki nekas patīkams katrā ziņā šajā gadā nav bijis, bet nu dabūju sev meiteni, tas varbūt ir arī patīkamākais, bet pa lielam hujņa, tas tā.

 

Katrā ziņā novēlu visiem Priecīgus Ziemassvētkus un Laimīgu Jauno 2013 gadu, lai tas būtu Jums visiem labāks par aizgājušajiem gan sekmēs, gan mīlestībā, gan veselībā un citādi, nauda nebūt nav tā galvenā vērtībā, ja būs citas lietas tad arī bez tās neizpalikt.

 

p.s bet nu, kas zin a ja nu tomēr pasaules gals xD

 

Ar cieņu cepums.

Link to comment
Share on other sites

Gads bija tāds ne pārāk ideāls.

Maijā ar draugiem uzlīdu uz 16. stāvenes un ar akmeni izdauzījām stiklus mašīnai. Daudz samelojos, pēc tam viss atklājās un bija vēl sliktāk. Nācās maksāt visiem pa 25 lati. Atzīmes +/- dzīvot var. Lielāko daļu vasaras pavadīju pie omes veikalā ar dārzeņiem. Lielākais + bija, vismaz katru rītu varēju ēst siltu karstmaizi un šokolādes dzērienu dzert no blakusesošā statoil. xD Gada laikā savarīju daž ne dažādas ziepes. Rudens beigās apstaigājām visas mežciema pamestās ēkas, un teikšu, mūsu klases puiši ir riktīgas zaķpastalas.

Vasarā satiku savu labo, seno draudzeni - bu4u, kārtīgi izbaudījām šo laiku, nebiju tā, kas tagad, mierīgā, klusā.

Biju nedēļu jūrmalā, jutos kā dievs, katru dienu skriet gar jūru, braukt ar riteni, vismaz kādu tauku picku nometu. xD

Šogad arī ieguvu cs, pirmais serveris kur sāku spēlēt bija jb.identy, un tā arī visa gada garumā aktīvi uzturos gan forumā, gan spēlē. Ieguvu acc, jau mazā vecumā, kas ir labs rādītājs un tagad priecājos.

 

Lai arī kā, novēlu visiem IDentiešiem nodzīvot 100 un vēl 10 gadus. Ceru salabt ar cilvēkiem, kuriem es nepatīku, un novēlu visu to labāko.

 

Cheers.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×