Jump to content

BullisLv

Lietotājs
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About BullisLv

  • Birthday 01/24/1998

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

BullisLv's Achievements

  1. Vismaz pierādijās ka varam iesist nevis visu laiku sēdēt aizsardzībā.Tā teikt parādījām raksturu!
  2. Orģīnāļnosaukums:The Hunger-Games Catching Fire Latviskais nosaukums:Bada spēles- Spēļe ar uguni Gads: 2013 Žanrs:Action/adventure Režisors: Francis Lawrence Galvenajās Lomās:Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson Sižets:zdzīvojusi asinis stindzinošajās Bada spēlēs, Katnisa (aktrise Jennifer Lawrence) ne tikai ar izveicību gūst uzvaru, bet arī valsts varai liek atzīt divkāršo – viņas un Pīta (aktieris Josh Hutcherson) – uzvaru. Pēc drošas nonākšanas mājās 74. Bada spēļu čempioni ātri vien dodas Uzvarētāju tūrē uz divpadsmit Panamas apgabaliem, ko pārvalda despotiskais Kapitolija prezidents Snovs (aktieris Donald Sutherland). Diemžēl, kaut arī oficiāli atzīta, bet ar atjautību izcīnītā uzvara iepriecina ne visus. Tieši pretēji nekā gaidīja prezidents Snovs, Katnisas un Pīta uzvara nenostiprina valsts varas ietekmes zonas. Baiļu ieskautajā Panamā, pastiprinoties nemieriem, meitene drīzi vien kļūst par briestošās sacelšanās un cerības par labāku rītdienu simbolu, tāpēc rūpju pārņemtā Kapitolija vara nolemj, ka labākais veids, kā visu atgriezt savās sliedēs – iemīlējušos Pītu un Katnisu vēlreiz izsaukt uz Arēnu un veiksmes gadījumā no abiem atbrīvoties. Pēc prezidenta norādījuma valstī sāk organizēt īpašas Gadsimta ceturkšņa Bada spēles, par kuru dalībniekiem kļūst pēdējo 25 spēļu čempioni, kas ir daudz spēcīgāki nekā pirms gada uzvarējušie pusaudži. Atkal Arēnā nonākušajai Katnisai vēlreiz jādemonstrē gudrība un jāuzvar, lai izglābtu sevi un tuviniekus. Diemžēl, bet izskatās, ka veiksme čempionei ir pagriezusi muguru... Bet vai apņēmības pilnā meitene pakļāvīgi samierināsies ar neizbēgamo likteni, vai uzdrīkstēsies cīnīties pret sistēmu līdz pēdējam elpas vilcienam? Visas atbildes dinamiskajā, negaidītu sižeta pavērsienu, kaisles, piedzīvojumu un briesmu piesātinātajā filmā „Spēle ar uguni”. IMDb:http://www.imdb.com/...4/?ref_=nv_sr_1 Filmas treileris: Mans komentārs un vērtējums par filmu:Man šādāš sacensībās piedalīties būtu bail kur nu vēl uzvarēt, bet kopumā`laba filma.
  3. Latvijas izlase piekāpjas Čehijai ar rezultātu 2:4 Foto: Romāns Kokšarovs / F64 Piektdien Latvijas hokeja izlase atzina Čehijas valstsvienības pārākumu, noslēdzot spēli ar rezultātu 2:4. Oficālajos turnīros līdz šim Latvija valstsvienībai nav izdevies uzvarēt čehus.
  4. BullisLv

    KING JAMES

    Cold blooded killer:D
  5. Sēž uz beņķa un pelna naudu itkā`spēlē basketbolu
  6. BullisLv

    Sochi 2014

    Krievija:Slovēnija 5:0 Slovākija:ASV 1:4 Kanāda:Norvēģija 6:0
  7. Grieķi nav eiropas čēmpioni!Tie ir spāņi.
  8. Ja skatījies spēli tad bija vērts pārdzīvot.
  9. BullisLv

    Ron Hextall

    Kaut kāds psihopāts.Par neko ieliek pa galvu.Kādam taču respektam pret pretinieku jābūt.
  10. Latvija piekāpjas Šveicei 8 sekundes līdz spēles beigām Foto: EPA Zemgus Girgensons Soču olimpiskajā hokeja turnīrā Latvijas izlase savā pirmajā spēlē 8 sekundes līdz spēles beigām zaudēja Šveices valstsvienībai. 4 komentāri Šodien, 18:46 | Soči 2014 Laukumā valdīja valdīja visai līdzīga cīņa, tomēr laikā, kad Latvijas izlase bija mazākumā spēlētāju noraidījumu dēļ, šveiciešiem bīstami apdraudēja Latvijas valstsvienības vārtus. Asākajos momentos tikai vārtsarga Edgara Masaļska meistarība glāba Teda Nolana vadīto Latvijas izlasi. Trešdaļas momentu pie Jonasa Hillera vārtiem radīja Herberts Vasiļjevs, tomēr šveicietis tika galā ar grūtībām. Trešajā trešdaļā lieliska iespēja bija Ronaldam Ķēniņam izvirzīt Latviju vadībā, diemžēl vārtustabs glāba Šveices izlasi. Latvijas izlasei šī bija pirmā spēle apakšgrupā. Pēdējo reizi Latvijas valstsvienība spēja uzvarēt šveiciešus 2009. gadā, Pasaules čempionātā, kas risinājās Šveices galvaspilsētā Bernē. Jau piektdien plkst. 10:00 (pēc Latvijas laika) Latvijas izlase krustos nūjas ar Čehijas valstsvienību, bet sestdien plkst. 19:00 pretim stāsies Zviedrijas hokejisti.
  11. Halav4iks paspīdēja arī, jo austrālieši kā trešie pēc pirmā brauciena nokrita un mēs automātiski trešie.Bet veicas tak stiprākajiem:)
  12. Vē jau abalvošānu nenokavēši iesledz TV un priecājies!Ieliku vairāk!
  13. Brāļi Šici izcīna Olimpisko bronzas medaļu! Foto: Ilmārs Znotiņš / LOK /F64 Andris un Juris Šici Sočos Brāļi Šici Latvijai ieguvuši pirmo medaļu - kamaniņu divniekos bronza! Otrs Latvijas divnieks divnieks Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš izcīnīja desmito vietu. Šodien, 18:31| Soči 2014 Pirmajā braucienā brāļi Šici finišēja kā piektie, atpaliekot no brauciena līderiem Vācijas sportistiem Tobiasa Vendla un Tobiasa Arlta par 0,507 sekundēm, bet Gudramovičs un Kalniņš ierindojās 12. vietā no 19. Brāļi Šici Olimpiskajās spēlēs startē jau trešo reizi. 2010. gadā Vankūverā viņi pārsteidza Latvijas fanus, izcīnot sudraba medaļu. Gudramovičam un Kalniņam šīs ir otrās olimpiskas spēles. Taču viņi ne reizi nav bijuši šī sporta veida līderu sarakstā.
×