Jump to content

packardBELL.

Lietotājs
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About packardBELL.

  • Birthday 06/27/1999

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

1914 profile views

packardBELL.'s Achievements

  1. Šodien nopirku CS: GO, vel pagaidām esmu boc, nejēdzu normāli šaut.
  2. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles: [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by Admin: Kalnu Kaza [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'asdasdasd' [AMXBANS] Duration: 'permanently' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:79314871' [AMXBANS] Your IP: '87.110.47.146' [AMXBANS] =============================================== 2. Paša paskaidrojums par situāciju: Pateicu ka viņš ir stūlbs, uzreiz nobanoja uz ilgu laiku, un sakars bija man pirkt VIP ja man uzliek uz mūžu ban? 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) Nav @ Jailbreak neviena demo. 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/lspwofk 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) STEAMED 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) http://identy.lv/bans/index/58963 6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit. Nav neviena ss.
  3. Paldies Istenais, izdzēsu viss iet. Varat TC
  4. packardBELL.

    Parole

    Sveiki, man ir jautājums pie īpašniekiem un administratoriem. Es rakstu savu pw iekš console (setinfo _pw **********) bet man uzrāda šo Info string length exceeded, nevaru tagad ieiet serverī. Vai jūs varētu izskaidrot kapēc?
  5. Sveiki, es vēlētos paziņot, cik ir nežēlīgi admini iekš SURF serverī par abuse vispār uz 4nedēljām bano, nezinu kapēc, tas noteikumos nav rakstīts (links: http://identy.lv/bans/index/57795) vēlētos lai tādem adminiem vajadzētu noņemt ban flagu, jo viņiem vienalga uz cik ilgu laiku, jo nav ne galvenie, neviena kuri pieskata arī kaut cik tos serverus, briesmīgi būtu ja visi tur JF, JC, vai Camp, vai Mario Kill taisa, un pēkšņi visiem bans uz 50 nedēļām, un kad vispār būs kad viņiem būs pēdējā diena ACC, visus tik banos par neko, esmu tādus redzējis. -___-
×