Jump to content

fuzzier

Lietotājs
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fuzzier

  1. Ja ir ar ko uzspēlēt ir nice, solo garlaicīgi paliek pēc laika.
  2. Ja ir normāli vads nolikts un/vai ir bungee cord un ja pelei ir viegla veida tipa vads tad nejutīsi atšķirību. Man ir glorious model o pele un g305, nejūtu atšķirība starp abām. Ta kā bezvada vai nē, vari tam to īsti nepievērst uzmanību, jo tagad visām jaunajām pelēm nāk tie vieglā tipa vadi (bet pārliecinies pirms pērc). Es personīgi pirktu G Pro X Superlight. Tā ir tā pati G Pro wireless, tik atjaunota versija, mazāk sver nekā pirmsnācējs bet tā ja neielien budžetā, ieteiktu ņemt G305. Es viņu izmantoju ar Triple A baterijām (ielikts folijs pie baterijas lai ielīstu) ar Energizer baterijām tur vairāk nekā mēnesi. Bet nesen Rocket Jump Ninja sadarbojās kopā ar XTRFY. Viņš ir labi zināms par peles reviews. Ja ielien budžetā vari šo pamēģināt.
  3. Nu baroklis ir kas visai sistēmai baro elektrību, ja nožīdosies vienīgai komponentei kas padod strāvi un ja tas nobrūk dēļ tā. Kas domā notiks?
  4. uzspiedu uz free reputāciju, nav, uzspiedu uz meitenes pogu... Arī fake, jūtos apskamots. bet varētu uztaisīt kaut kādu savādāku foruma skinu. Citādi šis def tāds meh izskatās, vai tas tik no manas puses, nez..
  5. paldies (nevaru upvotot )
  6. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin akka. [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned Nickname : Mordecai [AMXBANS] Reason : ' veiksmi ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 213.180.113.251 ' [AMXBANS] ======================================= 2. Nesen noladeju cs 1.6 un eju serveri (jusu) paspelet dd2. Un peksni izlec logs ar banu . (wtf?). Pirms tam neesu spelejis jusu serveri ne reizi. Un man nav nekad bijis tads niks Mordecai () 3. Saku nesen noladeju csu. 3*. Nesen noladeju cs un nav man vina. 4. 47 5. http://identy.lv/bans/index/55416
×