Jump to content

Spicaisss

Lietotājs
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

About Spicaisss

  • Birthday 03/07/1993

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Spicaisss's Achievements

  1. Nav gluži sūdzība, bet paraugs saka, ka tādam jābūt nosaukumam! Vairāk vai mazāk, tas ir jautājums, ir neskaidrība, vai slay bija pamatots, vai nebija, manuprāt, es pietiekami skaidri izteicos, kas jādara, jo vairākums, (normāli cilvēki) saprata, kas dotajā brīdī jādara, bet tādi, kuriem tā lēnāk aiziet, redz neiebrauca, tā teikt "Neķēra laukumu". Demo filmēts uz p48 Viss notika demo beigās, neatceros, 13.40, laikam, var sākt skatīties! Demo - Šeit! P.S. Nevēlos nevienu aizvainot, bet, lai zinu, vai vajag iemācīties izskaidrot vēl precīzāk, vai ir pietiekami!
  2. Vajag sodīt, nezin īsti tos noteikumus, nu nezin! p48., Fk beigās kkādas 20 sek. pirms demo beigām! http://failiem.lv/u/zgeetno
  3. Kādu jau piss, ja piepisāas, ne?!
  4. lABS, es beztēmā murgo, man moderāgttors iedod warning, jo es beztēmā murgo iekš beztēm, sanāk , ka beztēma nav beztēma, lieciet aiz ausss, ja dzer tad visopāar ir dirsaaaa jo redz daudzi uzskat, ka par patiesiiibu nav jācīnās, esss gribu pešsu Paldies, atā šobrīiid laižu iekšāa!
  5. Līdz 7. martam Tad es paņemšu kārtīgi iekšā! 8)
  6. Spicaisss

    JB Konkurss

    Reāli, kurš grib ar mani būt komandā, piesaka komandu un iemet manu niku " Spicaisss, " domāju, ka atradīssies, kāds, kas vēlas piedalīties, bet nav naparņiks!
  7. Reāli itkā vienalga, bet: 1. Nezin noteikumus, 2. neuzmanīgs, 3.Neklausās nevienā, dara pēc sava! Demo īss, uz beigām fk, nebūs grūti atrast. Filmēts uz p48 http://failiem.lv/u/hwipfey Paldies par sapratni!
  8. Bija diezgan biezs, kādi 30-40cm, vairs jau nevar manliekas
  9. http://www.draugiem.lv/user/4378778/gallery/?pid=344262827 Viņi smēlās iedvesmu no manis
×