Jump to content

*Minka

Girl next door..
  • Posts

    199
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

*Minka last won the day on December 25 2012

*Minka had the most liked content!

About *Minka

  • Birthday 07/02/1992

Profile Information

  • Dzimums
    Sieviete
  • Attiecību statuss
    Aizņemts

Recent Profile Visitors

18370 profile views

*Minka's Achievements

  1. *Minka

    Sveicam Lieni!

    Mīļš paldies par sveicieniem draudziņi! =^.^=
  2. *Minka

    Gratz.

    Sveiciens arī pārējiem jubilāriem, kam bez manis arī ir svētki! Bučas mazie!! :*
  3. Num izskatās šāds, tik pogas padzisušas vairāk... P.S man jau gluži tagad kods vairs īsti nelīdzēs, jādomā kā atbloķēt to, ka nobloķēts pavisam. Kad braukšu rīt uz lekcijām nofočēšu kā izskatās kad ieslēdz.
  4. Es minēju, ka vēlos mēģināt risināt šo uzreiz neskrienot maksāt, nauda nekrīt no gaisa, tāpēc vajag visādus variantus apskatīt. Šis jau izklausās labāk, ja sanāks tā ka nekas cits neatliks kā vērt maciņu vaļā, jo joks ir tāds, ka radio man vajadzīgs lai klauisītos ar FM modulātoru, jo radio antenai ir kaput, līdz ar to ķer tikai pašās pilsētās knapi. Tādēļ klausos tikai caur flešu savas dziesmiņas
  5. Sveicieni no manis! Tā nu lūk sanāca ķibele, tāpēc vēršos pie Jums, varbūt kāds kaut ko ieteiks. Tātad problēma: Pirms nedēļas bija nepieciešamība no VW pasāta 2000. gada izņemt aķi. Kad tas tika ielikts atpakaļ, protams, bija piemirsies tāda lieta kā "radio tak ir pa jaunam jaatbloķē ar to 4 ciparu kodu" tā kā biju ceļā, izmēģināju 2 iespējamos variantus īsti nezinot vai tie ir tie īstie, jo lapele ar to kodu ir sazin kur noziedējusi. Un tagad mēģinot "tās divas reizes" radio ir nobloķējies pavisam, t.i., tajā mazajā displejā rāda tikai vārdu SAFE un malā 2 ( tās mēģinājuma reizes). Un nav iespējams vairs mēģināt ierakstīt kodu, lieki piebilst ka arī tas stulbais kods man nav zināms, jo kā minēju lapiņa no tās oriģinālās grāmatas ir kaut kur sazin kur vai nav vispār. Radio ir oriģinālais, tā kā izņemt, ko biju dzirdējusi, tā vienkārši nevar.... Ko es jau mēģināju: 1) Meklēju netā to 4 ciparu kodu, kā noprotat tas nebija veiksmīgi, jo kā pareizi sapratu faktiski katrai mašīnai (nu konkrēti pasātiem) ir savs kods un izbraukt cauri uz atrašanu netā nepalīdzēja... Izmēģināju nebija īstais, tagad nobloķēts. 2) Kad meklēju kodu, protams, arī palūkojos, kā vispār viņš ir tur jāvada blā blā. Kā es tik vieglprātīgi spiedu random 2 kodus?! Tādēļ, ka netā bija rakstīts, ka ievadot nepareizi 2 reizes, radio nobloķējas UZ 1 STUNDU un tad var atkal mēģināt 2 reizes (radio ir nobloķējies pavisam un nekas nemainās) 3) Noņemt vēlreiz aķi, ar cerību ka radio atkal no jauna pieprasīs drošības kodu..... ņifiga nepalīdzēja. 4) Uzrakstīju VW centram, lai izpalīdz ar kodu, protams, atbildi vēl neesmu sagaidījusi, neizskatās, ka tas notiks. Iesakiet kaut ko, bet nekopējiet tukši kaut kādas adreses, es jau pati daudz salasījos pa visādiem vebiem visu ko un reku pati arī iebraucu tālāk problēmās. Kā arī netaisos neko maksāt, piem., tai pašā autoservissā ko it kā viņi var arī izdarīt. Vēlos risināt problēmu vispirms pati un tad ja izmisums gūs virsroku griezties kur pa maksu. Varbūt es kaut ko ne tā esmu sapratusi, bet labāk pajautāt citiem, varbūt jau kāds ir ar kaut ko līdzīgu sastapies. Kā arī iztiksim bez liekām muļķībām. Paldies jau iepriekš, Minka!
  6. Hehe nu mīļš paldies visiem! Tā kā man v.d sastāvēja gandrīz no lielām galvssāpēm, pie datora negāju un neko neskatījos.... pat gulēt aizgāju desmitos! Tāpēc paldies, šodien!
  7. *Minka

    Ēģipte now

    Idiotu bars, lai tik slaktē viens otru, vairāk gaisa uz zemes būs mums, ja jau tik debīli un aprobežoti ir!
    1. Show previous comments  3 more
    2. ZnT

      ZnT

      sāc spēlēties

    3. Artur B.

      Artur B.

      Bļāāāā , dabūsi pa dupsi . Es dēļ tevis ar viņu spēlējos kādas 20 minūtes , kamēr kafiju dzēru... ;D

    4. Vita

      Vita

      Tiiik foršinš.. spēlējos kādas 10 min :D

  8. Rinaldiņ, nu milzonīgs tev paldies, bet draudziņ tu tak pats esi jubilārs! Tā kā saņem pretī buču un lielu apskāvienu un lai Tev pašam labi svinās!! :* Mīļš paldies pārējiem par jaukajiem vārdiem! :* P.S. Ūpi es jau baidijos, ka es viņu nozaudējis vai likvidējis.... jēj ūpja draudziņš ūpis! (h)
  9. vaiii kā patīkas! 1. vietā patīk "piekārtojam matus, paskatamies pa labi, nu ko laiks sist viņam seju" Favorīts kā Žiru kaplēja, ātrumiņš....
  10. *Minka

    xD

    Par twitterfočēšanos bija bomba... noraudājos, tik labas kustības!
  11. Uz ātro apm. 10 min: dvuļāāā NEXT: ROZĀ PONIJS
  12. Hapēē bōrzdēi Miška! :yey:
×