Jump to content

luvzhis ;33

Lietotājs
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About luvzhis ;33

luvzhis ;33's Achievements

  1. Atvainojos, ka bez parauda, bet kaut kāds admins <c> , mani nobanoja galīgi randomā, ar resionu pietam vēl ''atta'' pats lamājas, taisa jf, un liek banus par neko. Izmantoja acc savā labā, rakstot man ''necenzētus vārdus'' @say, kad visi redz. Dariet kko.
  2. Pie tā ka es neko neizdarīju, pat neko nerakstot? Es neko nerunāju, pat neko nerakstīju ne vārda sliktu par identy.
  3. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles---> [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server by admin W : Rausis [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : luvzhis [AMXBANS] Reason : ' communty abuse ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 46.109.84.39 ' [AMXBANS] ======================================= 2. Paša paskaidrojums par situāciju----> Eju serveri tagad iekšā skatos bans man uz mūžu,nesapratu par ko no sākumu, pēc tam izlasīju ressionu, un tie nebija mani vārdi ko es teicu, tas pat nav mans rakstīts, to rakstīja De cuse, vai kkāds tamlīzīgs spēlētājs, kad es viņu gribējo nobanot tieši par to pašu ko mani nobanoja, man prasīja par ko banos, es saku par servera aizskaršanu, tas bija nocopēts no consoles čata, ko rakstīja cits cilvēks un es vienkārši iemetu iekša lai parāditu, jo es pats nerakstītu tādus vārdus, kur es spēlēju katru dienu, un var teikt tikkai vienīgais serveris kur es spēlēju. Rausis vienkārši parprata, tas nav mans teikumums kur es nomlenoju ar necenzētiem vārdiem identy.lv serveri. 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums)---->Ja vajadzēs iemetīšu,bet tur jau vairs nav tas atgadījums,tur ir cita mape pa visam. 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem"-----> Ja vajadzēs iemetīšu,bet tur jau vairs nav tas atgadījums,tur ir cita mape pa visam. 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p)----->47 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit)-----> Ja vajadzēs iemetīšu,bet tur jau vairs nav tas atgadījums,tur ir cita mape pa visam. 6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit.- nav uzņemis. P.S-Atvainojiet ja es esmu pārkāpis kko, vai izdarījis ne tāā. Ar cieņu luvzhis ;33.
  4. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles-[AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by admin Alex . [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'Admin//Abyuse' [AMXBANS] Length: '2 weeks, 2 days and 16 hours' [AMXBANS] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN' [AMXBANS] Your IP: '46.109.84.39' [AMXBANS] ======================================== 2. Paša paskaidrojums par situāciju- spēlēju, mani noslajo 3x par, es admina saku teikt, bet nebija neviens rupš vārds, lai mani nobanotu, par kkādu nieku. 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums)--Beigas. 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem"---http://failiem.lv/u/pskcyia 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p)--47 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit)---http://identy.lv/bans/index/67385 6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit.----
  5. Mans niks luvzhis ;33, tiku nobanots ar resionu ''pisies'' par to ka admins pats neievēro likumus.. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles- [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server by admin fennQ [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : luvzhis [AMXBANS] Reason : ' pisies ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 46.109.84.39 ' [AMXBANS] ======================================= 2. Paša paskaidrojums par situāciju---- Sēžu specatoros un vēroju spēlētāju/adminu FennQ, viņš vienā brīdi nobloķe spēlētāju, un nagoga, es viņam sāku teikt ar kādām tiesībām, tad ja tik godīgs admins tad lai slajo sevi par tādu notikumu, viņš neko neatbildējot nobanoja mani ar resionu ''pisies''. 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) ------08.25.00 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem"---- http://failiem.lv/u/neuuakj 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p)-47 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit)---- http://identy.lv/bans/index/67165 6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit..- Ar cieņu luvzhis ;33
  6. Kādā sakārā vienkārši uzliek ban, par neko uz mūžu un resionā ieliek ''nem''. Cilvēks ienāk, kko piedraud par ban,prasīja, kurš grib ban, es pateicu-es gribu, viņš bez resiona uzlika, nedomājju, ka viņš ņems un liks, pat nedomāju ka tik ''dirsīks'' ir admins, bet nu. DĒMO.-------> http://failiem.lv/u/tuzjdeu skatos tagad ir bans uz 30 min''valodu pievaldi'', nekur nēēsmu lamājies, un bez brīdinājumiem kkādiem uzliek ban, kkāds admins kurš ienāk serverī uz 1min, un neredz, ko es rakstu vai kā, vnk paņem un random uzliek ban.
  7. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles- [ IDenty ] We are now recording in your cstrike folder "IDenty_SURF_DEMO.dem" [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by admin Zilonitis* [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'NERAUDI ' [AMXBANS] Length: '2 hours' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:896585362' [AMXBANS] Your IP: '46.109.84.39' [AMXBANS] ====================================== 2. Paša paskaidrojums par situāciju-Spēlēju, no sākuma mani izkikoja, nesapratu kāpēc, un pec tam banu uzlika man. Kas tas pa RESIONU vispar? 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums).... 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem"-http://failiem.lv/u/ffrswaq 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p)-48 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit)-http://identy.lv/bans/index/54343 6. Ja tev ir uzņemti skrīni, kad Tu spēlē cs, tad vienkārši uploado tos caur failiem.lv un iemet iekšā savā sūdzībā. Visiem skrīniem ir jābūt samestiem rar mapītē, tas arī jums atvieglos dzīvi!-nav. Sūdzību vari nerakstīt, ja bans ir mazāks par 1 dienu, kā arī, ja tas ir saistīts ir IP sakritību. ______________________________________________________________________ Kā rakstīt sūdzību par adminu! Topiks jānosauc "Sūdzība [serveris] admina niks" un topika saturā jāiekļauj 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir)-Zilonitis* 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda-Es pateicu, ka spēlētājs Anton, nogalināja Spawn kill, viņš pateica ''ATPISIES'', lab, pec tam mani sperienprojekts par neko, un beigās uzlika BAN MAN! 3. Screenshoti vai demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem"-http://failiem.lv/u/bkrbhdt 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību-Reāli rupība, pret spēlētāju, nepaties °sperienprojekts UN BAN!!! 5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p)-48.
  8. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles- [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by admin BMXqER [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'runa@gag' [AMXBANS] Length: '2 hours' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:896585362' [AMXBANS] Your IP: '46.109.84.39' [AMXBANS] =============================================== HLTV Spy 2. Paša paskaidrojums par situāciju- vnk nesaprotu situaciju....Vienkārši fatfāāk? 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums)-... 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem"- http://failiem.lv/u/iornvle 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p)-48 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit)- http://identy.lv/bans/index/53742 6. Ja tev ir uzņemti skrīni, kad Tu spēlē cs, tad vienkārši uploado tos caur failiem.lv un iemet iekšā savā sūdzībā. Visiem skrīniem ir jābūt samestiem rar mapītē, tas arī jums atvieglos dzīvi!- nav. Takš darite kko ar nemākuļiem adminiem. ;@@ vienkārši tracina.
×