Jump to content

Fugu

Lietotājs
  • Posts

    154
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fugu

  1. Zaudētu sajūtu izjust mūziku. Kur tu izvēlētos spēlēt JB? CS:GO vai 1.6?
  2. Daudz laimes dzimšanas dienā!
  3. Lektu ar izpletni BMW vai Audi
  4. Bučotu visu, kas ir rozā krāsā, jo nav nemaz tik daudz tādu lietu Tu visu atlikušo dzīvi dzīvotu ar sajūtu, ka tūlīt šķaudīsi vai ar sajūtu, ka tevi kāds kutina visu laiku.
  5. Mans ID 167-505-260-5 Forumā pm ar mani varēs sazināties
  6. Iztīri visus .cfg failus no liekā, tie faili atrodas cstriek mapē. Pārbaudi visus .cfg failus, kas ir cfg mapē, un ja tur ir rakstīts kaut kas līdzīgs connect cs.servers.lv:00000, tad izdzēs to rindiņu un saglabā visus .cfg failus kā Read-only. Counter-Strike 1.6\cstrike\resource mapē atrodas fails GameMenu.res uzliec viņam arī Read-Only. Runājot par favorit serveru listu, nezinu kā izņemt vienu serveri, bet zinu kā izņemt visus serverus. Lai izņemtu visus serverus ej iekša Counter-Strike 1.6\platform\config tur būs fails ServerBrowser.vdf izdzēs to failu un viss.
  7. Nu nokatījos demo. Jā ir nepatiess bans. Pirmajā personā animācija beidzas ātrāk nekā, skatoties no malas, tāpēc nodomāju, ka viņš neredzēja. Labāk kāds paskatās 40:15 momentu
  8. Vēl stāv Ēdiens tev priekšā?
  9. 1. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by Admin: asdfjgkhlqweirqwqwrqrqrqcqxczca [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'gaglaikaraksta' [AMXBANS] Duration: '1 hour' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:977535448' [AMXBANS] Your IP: '46.109.111.75' [AMXBANS] ======================================= 2. Bans ir patiess, bet bezjēdzīgs, jo es tik vēlējos pateikt kāpēc es viņu nogagoju, lai nebūtu nekādu pārpratumu. Viss sākās ar to, ka viņš mani izkikoja bez nekāda iemesla. 10 sek kamerā sēdēju un uzreiz sperienprojekts? Ja sēž kamerā raunda sākumā, tas nenozīmē, ka cilvēks sēž afk. Tāpēc sūdzība ir par nepamatotu kiku, nevis banu. Cilvēks laikam vēlas iegūt baigo respektu ar savu sms acc, ja jau par tādiem sīkumiem liek banu. 3. Diemžēl pašu kiku nevar redzēt, jo demo netiek ierakstīts uzreiz, bet gan nedaudz vēlāk. Tas tik liecina par to, ka viņš nemazām īpaši nevēroja vai es esmu afk vai nē, pārāk maz laika pagāja. https://failiem.lv/u/w8hy8g6u#_Demo no MMvol2 puses, kur ir redzams, ka viņš atzīstas par kiku. 4. Pašā demo sākumā ir viss redzams. 5.48p Parasti par tādu sīkumu sūdzības nerakstu, bet šis spēlētājs tēlo baigi pareizo, tāpēc arī attieksme pret viņu tāda.
  10. Daudz laimes dzimšanas dienā!!
  11. Fugu

    JB@Ieteikums

    Lai sodītu pārkāpēju, adminam ir pašam jāredz kā kāds pārkāpj noteikumus, jo nav nekādas garantijas, ka cilvēks, kurš sūdzas adminam, zin noteikumus. Nu palūgs adminam, lai viņš ieiet serverī, bet, kad viņš ieies, uzreiz visi uzreiz kļūs paklausīgi un nebūs iespējas pieķert kādu noteikumu pārkāpšanā. Manuprāt, nav jēgas no šādas opcijas. Admini tagad ir kļuvuši aktīvāki un vienmēr ir kāds ar acc serverī vai nu sms vai arī īstais acc.
×