Jump to content

Krikucis

Lietotājs
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About Krikucis

  • Birthday 03/06/1998

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

3024 profile views

Krikucis's Achievements

  1. Man ļoti gribetos, lai jūs apskatītos šo adminu, jo viņš doma, ka zin visu un gandrīz mani nobanoja par to, ka es pateicu ka cell day var vadit tika 1 ne vairak cilvēki!! Ludzu apskatiet viņu , un dueļa laika viņš slayo.
  2. Spelesu Jb niks Note !! :shisha: :shisha:
  3. Student ban par to ka es uzrakstiju aplausi !! Jo viens loti labi nospeleja klavieres jb. Mans demo http://www.failiem.lv/u/liejqzm
  4. Treneris mani nosakuma slay, un pectam ban par to ka es centos peradit, ka man bija pareizi teikts. Vins teic ka es iegaju ct pedejais, bet vins nemaz konsule nepaskatijas.
  5. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin Mjolnir*. [AMXBANS] There are 1 hour , 55 minutes and 35 seconds left of your ban. [AMXBANS] Banned Nickname : Note [AMXBANS] Reason : ' runa gaglaika ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 638899797 ' [AMXBANS] Your IP : ' 212.93.105.5 ' [AMXBANS] ======================================== karoci nepareizi es nobanots man pc lago un vis gluci !!!!!!!
  6. Mani vaidzeja nobanot part ka ungag akku, bet mani ban par
  7. Mani pirkumi 14.10.2013 09:56 Krikucis ID Nopirkts vip un admin access uz nika Note. (servera id 3) 14.10.2013 09:27 Krikucis SMS Nopirkts vip uz nika Note. (servera id 3) Pastas kura datuma es nopirku , bet man nav vip!!!!!!!!!!!
  8. Palidziet man ?? =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin asdasdasd. [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned Nickname : [The Expendables] ~`Sniedzinjs` [AMXBANS] Reason : ' aim ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 212.93.100.6 ' [AMXBANS] ======================================== Un velviens maz jautajums, kapec man nau ban flag??
×