Jump to content

gepardC

Lietotājs
  • Posts

    194
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Reputation Activity

  1. Like
    gepardC got a reaction from R0DEmental- in Spēļu projekti   
    Kopš mazs biju un 1.6 spēlēju vazājos pa projektiem kā traks, bet nu sasniedzot 18 gadus beidzu vazāties un pievērsos sava projekta izveidei.
    Wicked / Brogaming - Mazi projekti kuros biju co-owner, vēlāk nyd arēnai piedūros un pēc 2 gadu pauzes no pc uzzinot ka nyd vairs neeksistē ierados šeit.
    Par identy zināju gadiem, jo pats šeit biju reģistrējies, bet kaut kā nekad nebiju ieinteresēts šeit būt līdz brīdim kad atklāju jūsu arēnu, sāku aktīvāks palikt forumā un nu jau var teikt, ka nav tāda diena kad es šeit neienāktu lai paskatītos kas jauns.
     
  2. Haha
    gepardC reacted to Tomeens1999 in Diss for My crazy hott Ex (stupid ass bitch) ;))   
    https://failiem.lv/u/chk8q8kq6#/view/e6ebmfxe5
  3. Upvote
    gepardC reacted to viksnins in FACEIT fragmovie #2   
    Yo, esmu back ar new track. Enžoi!! :D
  4. Upvote
    gepardC reacted to TheZIXIS in Mu Online spams   
    sobrid testejaas round 2.. pirma servera faili bija "nedaudz broken" :D
    so neko daudz neesi nokavejis, vel viss tikai prieksaa
  5. Like
    gepardC reacted to viksnins in FACEIT fragmovie   
    Sveicināti! Gribēju padalīties ar saviem fragiem faceitā, enžoi! :D
     
     
  6. Upvote
    gepardC got a reaction from re1 in Jauna ranking sistēma arēnās   
    Par šo topiku jau kādu laiku atpakaļ runāju. Es gribu izcelt atkal faktoru ka arenai in general ir kādas 3 dažādas ranking sistēmas un nevar saprast kas ir kas.
    Tā bija mana lielākā problēma uzturoties arēnā jo cilvēki rakstīja !top10 un !rank bet webā viņi rādījās citā rankā, tad webā parādījās hltv stati un visi ir confused.

    Ja runa iet par konkrēto punktu sistēmu - Labāk šādi nekā ka punkti tikai plusā iet un kaut kādi nolife salasa 1mil punktus esot slikti bet daudz spēlējot.
    Šī punktu sistēma labāk atšķir labus spēlētājus no sliktiem pat ja ir augstāk minētie gadījumi.
  7. Like
    gepardC reacted to faz in NOTY 2020. gada nominācijas   
    Administrācijas pārstāvis - forums ir neglīta bāba, kurai dibens visu laiku smird, jo man viss 40 min rakstītais kā te viss ir labi eļļota mašīna, visi dara savu darbu, visi ir forši un mīļi un vienu administrācijas pārstāvi nevar izvēlēties, bla bla bla izdzēsās un pazuda, tad tagad es esmu nikns uz boomix un nominēšu vienīgi  akka jo vismaz doma par MU serveri man šobrīd uzlabo garastāvokli. Paldies par iniciatīvu un jā-jā-jā paldies vēlreiz!
    Moderators - skaruu, jo viņam arī viss teksts izdzēsās kā man iepriekš. AAAAAAAA FAKKKK

    *10 min pauze* 
    Lab, tagad es nomierinājos, uztaisīju svaigu kafiju, nobļāvos pa balkonu, ka visi ir neglīti un uzvilku savu mīļāko zaļo džemperīti, tad tagad var ar mierīgu prātu visu vēlreiz sarakstīt (zbblednahnesaglabājasiepriekšrakstītaisngašitasutgabnuignas).
    Administrācijas pārstāvis - nominēju @akka par MU iniciatīvu, ideju mētāšanu, aktivitāti un rēcīgajiem strīmiem, @boomix par serveru/foruma činīšanu, duels serveri un vispārēji jaunu ideju attīstīšanu, @Walter par acc pieteikumu izskatīšanu, @rebudijs par jb servera adminēšanu un pieskatīšanu. Visi šie ir pelnījuši uzslavas par saviem darbiem pēdējā gada laikā! @Frogijs arī dabon nomināciju, jo viņš man vnk patīk. Un kas ir @fnixe ? Viņa arī labākā!
    Moderators - @skaruu darbojas no mums zaļajiem visaktīvāk, manuprāt!
    Banteam - Lai arī man patīk kā @re1 strādā un arī viņš ir pelnījis atzinību, atdošu balsi @Outpace par to, ka vēl arvien nav palicis sirms dien dienā lasot tās jb asaras sūdzību sadaļā.
    Serveru admins - @rebudijs lai arī serveros nespēlēju, atdodu balsi rebudzixam, jo man viņš šķiet visčaklākais jb serveru uzraudzībā.
    Lietotājs - @dagnijs lai arī dažreiz čalim aiziet ciet un sāk kko dirsties ar citiem ne pa ķeksi, nedrīkst melot, ka čalis nepalīdz ar foruma/čata aktivitāti. Nominēju arī @wMw, jo man vienmēr prieks viņu ieraudzīt čatiņā/forumā.
    Shoutouti (ne nominācijas) : @Jaller bija foršs frukts, bet kaut kur pazudis. @Paco arī bieži vairs netiek redzēts, viens no foruma favorītiem. @Floki bija normāls pipars, arī pazudis. @gepardC un @essenceN arī nozuduši kaut kur :(
    Palīgs - @lollka jo iedeva man savu minecraft accountu paspēlēt un ļoti ātri atrada robja bijušās darba kolēģes plikdirsas bildes. @Arcca bieži palīdz kādam čatiņā ar kaut kādām tehniskajām lietām un visu laiku iesaka kaut ko boomixam. @Outpace vienmēr tramda un palīdz boomixam ar bugiem forumā/serveros @exsup par morālu palīdzību visa gada garumā.
    Sliņķis - @erners jo atteicās no banteam amata. 
    Aktīvais - @erners back to back nominācijas, eeyo! Bet nē, šitas pipsis vienmēr aicina uzspēlēt spēles, baksta visus hubu spēlēt un pa laikam arī čatiņā parādās. Pat 11 gados uz id tusiņiem braukā, labākais!
    Oldschool - Ilgi domāju par šito, bet pēc 3042. beefa un 12941924. uzdirsiena @Mr.Mercury vēl ar vien ir starp mums, aktīvi bombī čatiņā un ieiet uzspēlēt serveros. Cepuri nost un tiekās nākamgad!
    SPAMERIS - Ja neņemam vērā čatiņu un tikai forumu, tad nominēju @Arcca ar spama/Conversation starter topikiem, @akka ar neskaitāmajām aptaujām, @ljoxa ar saviem svētku/jaunumu rakstiem, @R0DEmental- ar sava muzona topikiem un @dagnijs iekš show your face topika.
    Girl next door - Zinu savas top3 labākās čikses, bet te rakstīts "gudrākā", tāpēc ingu nevar īsti nominēt (eeyooo) @choko  jo man viņa vienmēr uzlabo garīgo, @Ilzvux jo vienmēr var čatā ar viņu pārsmieties un @ljoxa jo ir mana favorīte.
    Labākā pērle -  Šitā nominācija man vienmēr tik daudz laika prasa, bet here we go : 
    @Krissy ar "reklamē manu instagram profilu" sūdzību 
    @16yr old talent ar postu metāla detektora topikā  
    @akka ar lauku sētas strīmiem, @boomix ar omes strīmiem un tinder vidjiku 
    @lollka ar mācīšanos astotajā klasē
    @Vasja un @ljoxa ar savu Bled twitch duetu

    Aktīvākais mūziķis - @Vankaa* un pēdējā laikā arī @Clubstep mauc man patīkamo muzonu. Props abiem!
    Memeris - @Clubstep nominēju šito čumaku, jo pats dažreiz arī kādu mīmiņ uztaisa un iemet.
    Skabarga pakaļā - @choko ar jebkura mana posta dislaikošanu. Dirsa!
    Čata gariņš - @exsup mans favorīts čatiņā. Var gan iesmiet, gan normāli parunāties. Un protams, čata tops nemelo, spamerīt!
    Kritušais - @Ar4a` es jau noskaidroju, ka džekam nav laika sakarā ar pārvākšanos, bet tā pat gribētos biežāk forumā redzēt =]
    ''Flexers'' - @akka visu laiku flexo, ka viņam smuka māsa. Besī jau!
    Nopietnais - grūti teikt, ka nopietns, bet @Arcca vienmēr ir tas, kurš ienāk čatā tieši īstajā brīdī, kad es kkādu pilnīgu dirsu iespamoju un noteikti nodomā "jesus christ"
    Saldais -  @dagnijs jo tikai saldais var izdomāt šitādu nomināciju.
    Simps - es nezinu, kas tur @Frogijs, @Hazzelis , @exsup un @Aidziiis tur notiek ar tām čiepām, bet izskatās, ka viņiem katram ir pa 300 bābām, tāpēc nominēju šitos! Vispār jau agrāk klīda baumas, ka @boomix un @akka saņem sms, kad kāda čiepa piereģistrējas forumā, tāpēc nominēju arī viņus!
    Bandīts - @Jake bieži stāsta kā viņš bandītu lietas dara un bieži pīpē. kristiešu serverī šis nav pieļaujami!
    Strīmers - te tak nav divu domu @akka jo tas ir vienīgais iemesls, kāpēc es skatos kkādus trash latvian tv bez meitenes pie sāna.
    PUB Aimstar -  @acgYoungHustler.sHreK jesus christ, kas par niku! Bet jā, šitas tās retās reizes, kad esmu bijis pubā, bez variantiem mani apšauj.
    Jailbreakers - @julia. nespēlēju jb, jo es nevaru izturēt bērnus, bet props šai dāmai, ka aizgāja prom no kkāda smirdīga spērienprojekta un pievienojās normāliem cilvēkiem :D
    ID Talants - @boomix natural born women repellent

    good luck tam nabagam, kuram balsis būs jāsaskaita!
  8. Like
    gepardC reacted to exsup in NOTY 2020. gada nominācijas   
    Administrācijas pārstāvis - teiktu, ka @boomixun @akka . Boomix protams vairāk atbild par serveriem UN forumu, bet akka kaut kādus sīkumus forumam pielabo, tāpēc abus lieku.
    Moderators - noteikt, ka @faz, vienmēr čatu uztur kārtībā un tajā pašā laikā var ar viņu jautri pačatot + labs csgo komandas biedrs! (Honorable mention kā sacīt jāsak) @lollkauztur čatu kārtībā un ir jautri ar viņu pačatot, šeit forumā vai dc, arī labs phantom forces spēlētājs.
    Banteam - @Outpace par cik principā ir tikai jb sūdzības, tad tu tās arī diezgan ātri izskati, aktīvs čalīts
    Serveru admins - @rebudijsforšs, jautrs, komunikabls spēlētājs, ļoti labi adminē un vienmēr kaut ko iesaka jb serverim, kaut kādus konkursus vai kaut ko citu, kas palīdzētu serverim palikt dzīvam un labi spēlējamam. Vairākas reizes ir aizgājis no acc prom, bet tāpat vienmēr pierādījis, ka ir viens no labākajiem adminiem.
    Pub Admins - teiktu, ka @boost, daudz saprot no spēles, viegli atpazīst čīterus, kurus patiešām grūti pieķert un tajā pašā laikā ar viņu ir jautri spēlēt kopā vienā komandā pubā. 
    Arenas Admins - laikam jau @WaCco, īsti daudz neko nezinu par tevi, bet vienreiz dabūju gag no tevis :D. viņu jau vairākus gadus redzu šajā amatā.
    JailBreak Admins - @_TnT_ , @Ba`Gvelun @rebudijs, ar šiem trim serverī vienmēr būs jautri, aktīvi un labi uztur serveri kārtībā. 
    Surf Admins - laikam jau šitais pro surfotājs @Frogijsdiezgan labi surfo, dažreiz toxic, bet par to var piedot. parasti ir aktīvs, bet kad tauta pazūd no servera, viņš arī sāk mazāk spēlēt 
    Lietotājs - @dagnijsjautrs, foršs lietotājs, kā jau var redzēt pēc čata topa viņš ir ļoti aktīvs čatā un parasti izdomā kaut kādu topiku idejas. Parasti sanāk ar viņu tā normāli lamāties un modi vienmēr aizrāda, bet tie tik joki ir. (Honorable mention) bmw @wMwun @gurix
    Oldschool - @Ilzvux, @erners un @Aidziiises īsti baigi ilgi ar jums nespēlēju kopā vai zinu jūs ilgi, bet šie pēdējie mēneši ir bijuši jautri ar jums, kaut vai nespēlējot,  čatā ar jums ir jautri, bet erners noobs maz čato. 
    SPAMERIS - @fazkaut vai viņš nav čata topā, bet kad parādās īstie cilvēki čatā, viņš tā sāk spamot, ka nevar apturēt viņu, parasti aizrādu viņam, bet nesanāk, jo saka, lai paskatos uz čata topu. #labākais
    Girl next door - @ljoxapalīdzējusi ar mājas darbiem, ļoti jautra, var pačatot, spēlēs arī var uzspēlēt, diezgan laba gamer . @chokoarī palīdzējusi ar mājas darbiem, bet tāpat forša, kaut vai bulijo mani, šodien uzvarējām apex'ā kādas 2 vai 3 reizes. @Ilzvuxun šitais bulijs arī labākais, dimkas fans, kas mani ļoti priecē un labi spēlē csgo
    Aktīvākais mūziķis - @inwiityun @Vankaa*šie divi vienmēr ir tajā topikā, dažreiz pat ieliek labus bangerīšus. 
    Skabarga pakaļā - visi forši!
    Čata gariņš - @dagnijsvienmēr šo jaunieti var čatā redzēt un ir interesanti ar viņu čatot, pirmais čata topā.
    Kritušais - @excaliburpietrūkst šis čalīts, bija labs mods un admins, ar viņu vienmēēēēr bija jautri serverī.
    ''Flexers'' - @Hazzelisvienmēr flexo ar saviem bet'iem vai kā norm naudu uzgriezis.
    Nopietnais - @Arccavienīgais cilvēks kurš visu uztver nopietni, pat adminē ļoti nopietni. 
    Simps - protams, ka @Frogijs, katrai meičai raksta vai arī iet kādas streamu skatīties, viņš top 1 simps šajā forumā 
    Strīmers - gribētu teikt, ka @gepardC, jau ilgu laiku strīmo, jautri strīmi, var arī uzspēlēt ar viņu stream laikā, bet nesanāk vienmēr. 
    PUB Aimstar - nu ķipa šitais @acgYoungHustler.sHreK, esmu pāris reizes nošāvis, bet tāpat vienmēr nomet 40 fragus bez problēmām. #feelingvexed
    Jailbreakers - @Kebabzšitais čuvaks ir traks, 2,4k stundas jb serverī, tagad baigi aktīvs nav, bet gada sākumā-vidū bija.
    ID Talants - @snek`visās spēlēs liels talants, man ir prieks, ka zinu šo cilvēku, labākais bot lane spēlētājs. 
     
    Pirmo reizi rakstu šito prikolu, nezinu kā sanāca 
  9. Like
    gepardC reacted to R0DEmental- in NOTY 2020. gada nominācijas   
    Administrācijas pārstāvis - teiktu, ka @boomix , cik eju iekšā ID, vienmēr kaut kas te briest jauns, kaut vai tie paši serveri, kuri pēc nedēļas tiek slēgti :D
    Moderators - bez bazara - @faz, most active mod over here
    Banteam - @Outpace, most active BT over here, visvairāk closed cases šajā gadā.
    Serveru admins - @Frogijs, i guess, lai gan es nezinu, ko tie abi tumši zaļie dara, pārvalda visus csgo serverus, or what? :D
    Pub Admins - Grūti teikt, reti spēlēju serveros, bet bieži esmu redzējis pubā @re1, un vienmēr kādu bano/gago utt, so, votoju par viņu
    Arenas Admins - @gepardC, lai arī viņš beigās zaudēja aktivitāti, pirms tam es viņu ļoti bieži redzēju aktīvu arēnā
    Lietotājs - @Jake, jo čalis te praktiski dzīvo (P.S. drīz jau nē )
    Sliņķis -  @fnixe, nezinu, ko viņa vispār dara starp sarkanajiem :D, kāda viņas nozīme šajā "amatā", bet ok, man vienalga.
    Aktīvais - @Jake, jo čalis ir nolifer, 24/7 pub, 24/7 forums
    Oldschool - @TheZIXIS, čalis te aktīvs since 2011, vismaz es tā redzu
    SPAMERIS - Grūti teikt, bet vairāk spriedīšu pēc čata top, un tas būs @dagnijs
    Girl next door - @Zanny, jo viņa drama queen
    Labākā pērle - @Clubstep, jo čali normāli noheitoja te 

    Kritušais - @excalibur, pazudušais dēls
    ''Flexers'' - @ASAP, baigais mazais dzērājs flexeris
    Nopietnais - @skaruu, manā skatījumā viņš tāds vienīgais +/- nopietnākais, da manus jokus vispār čalis uztvēr nopietni un apbalvo ar vārnām par to :)
    Saldais -  @Kanepis., čalim sexīga bārda un ūsas, man skauž, jo man tāds nav
    Simps - @exsup, nav jēgas komentēt, jau tā visiem skaidrs, kurš tiks apbalvots par simpošanu šogad, kā arī nākamgad noteikti 
    Strīmers - @gepardC, chill streami, patīk runāt ar savu auditoriju, kr4, tā tik turpināt, tikai pats jau sen nekādus streamus neskatos, jo nav laika :(
    PUB Aimstar -  @boost, čalis puba tryhard 
    Pubists - @Clubstep, čalis pat naktīs ieiet pubā un sēž tur viens pats
    ID Talants - @DeScript, lai arī čalis it kā "negodīgi" uzvarēja, hujzin, bet nodziedāja neslikti tajā konkursā manā skatījumā
  10. Upvote
    gepardC got a reaction from _TnT_ in Adminu tīrīšana   
    Lai arī kā gribējās būt aktīvākam bet nu nespēju visu apvienot.
    Paldies par jautri pavadīto laiku arēnā un varbūt kad spēšu vairāk laika atvēlēt arēnai - būšu atpakaļ.
     
    Veiksmi visiem.
  11. Upvote
    gepardC got a reaction from Nezinkas in Adminu tīrīšana   
    Lai arī kā gribējās būt aktīvākam bet nu nespēju visu apvienot.
    Paldies par jautri pavadīto laiku arēnā un varbūt kad spēšu vairāk laika atvēlēt arēnai - būšu atpakaļ.
     
    Veiksmi visiem.
  12. Like
    gepardC got a reaction from e56 kompakts in Adminu tīrīšana   
    Lai arī kā gribējās būt aktīvākam bet nu nespēju visu apvienot.
    Paldies par jautri pavadīto laiku arēnā un varbūt kad spēšu vairāk laika atvēlēt arēnai - būšu atpakaļ.
     
    Veiksmi visiem.
  13. Upvote
    gepardC got a reaction from R0DEmental- in Adminu tīrīšana   
    Lai arī kā gribējās būt aktīvākam bet nu nespēju visu apvienot.
    Paldies par jautri pavadīto laiku arēnā un varbūt kad spēšu vairāk laika atvēlēt arēnai - būšu atpakaļ.
     
    Veiksmi visiem.
  14. Upvote
    gepardC got a reaction from xaotic in Adminu tīrīšana   
    Lai arī kā gribējās būt aktīvākam bet nu nespēju visu apvienot.
    Paldies par jautri pavadīto laiku arēnā un varbūt kad spēšu vairāk laika atvēlēt arēnai - būšu atpakaļ.
     
    Veiksmi visiem.
  15. Haha
    gepardC reacted to kreics in [ARENA] Davisever   
    1. https://steamcommunity.com/profiles/76561198179288490 (Davisever)
    2. / am_aim_idnew / arena (1v1) / 19.10.2020 /
    3. / aimlock (100%) / tad gan jau arī wallhack /
    4. visu var redzēt video, kas ielikts pielikumā
    Counter-strike__Global_Offensive_2020_10_19.mp4
  16. Like
    gepardC reacted to SiekaluMeerciite in Sveicam: gepardC   
    sveicieni!
  17. Like
    gepardC reacted to Hēra in Sveicam: gepardC   
    Daaaaaudz Laimes 
  18. Like
    gepardC reacted to Vankaa* in Sveicam: gepardC   
    Sveiciens! :)
  19. Like
    gepardC reacted to Clubstep in Sveicam: gepardC   
    Apsveicu! 
  20. Like
    gepardC reacted to aurum in Sveicam: gepardC   
    Gratz!
  21. Like
    gepardC reacted to R0DEmental- in Sveicam: gepardC   
    sveicu, opi
  22. Like
    gepardC reacted to exsup in Sveicam: gepardC   
    sveiciens gepi 
  23. Like
    gepardC reacted to rebudijs in Sveicam: gepardC   
    Sumināts!
  24. Like
    gepardC reacted to kntent in [3070, 3080,3090 NVIDIA RTX from ROG]   
    Yo, ekskluzīvi jums pāris bildes un speci ar to kā izskatīsies jaunās 30** sērijas kartes, kuras tika announcētas vakardien.
    Tie kas skatijās vakardienas NVIDIA tiešraidi Tvičā zin par ko iet runa, un tie kas varbūt nopirka 20** sērijas RTX karti nesen, varēs kost pirkstos, it īpaši 2080Ti īpašnieki, ja šeit tādi ir.
    Visā visumā cenas ir ļoti ok, protams, mums Lv stipri šaubos ka viņas būs tik draudzīgas, bet dzīvosim, redzēsim.
    P.S 3090 aizņems 3 slotus iekš jūsu PC, jo bildēs to īsti redzēt nevar 




  25. Haha
    gepardC reacted to nibbasaursban in bans pa neko   
    "tikai šoreiz ip mācēji samainīt, viss sakrīt, gan ip, gan arī jauns profils tev ir"
    ta 1 ip man mainijas  jo es esmu pie bralena 
    2 tas acc ko tu atsutiji nobanoja tad kad es beidzu spelet csgo 
    3 ip nevar nomainit jebkur kur tu gribi 
    un 4 es esmu 100% parliecinats ka sim acc https://steamcommunity.com/profiles/76561199019044240  ip ir cits nevis kads man tagad ir es esmu spelejis zem tikai 2 ip jo pa vasaru braucu pie bralena
×