Jump to content

puviens

Lietotājs
  • Posts

    396
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    14

puviens last won the day on November 24 2021

puviens had the most liked content!

About puviens

  • Birthday 03/11/1998

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

9404 profile views

puviens's Achievements

  1. Tirgoju falchion slaughter mw - 110eur https://steamcommunity.com/id/puviens/ edit - pardots
  2. CELMLAUŽI Ba`Gvel (līderis) - https://steamcommunity.com/id/puviens/ _TnT_ - https://steamcommunity.com/profiles/76561198023746366 rebudijs - https://steamcommunity.com/id/rebudzix Nezinkas (rezervists) - https://steamcommunity.com/id/Nezinkas LAI JUMS LAIME, LAI JUMS PRIEKS. LAI JUMS SKOLĀ DESMITNIEKS.
  3. puviens

    IIHF 2021 PČ.

    Latvija - Kanāda 2:2 (2:3) / Kanāda pirmie Latvija - Kazahstāna 3:1 Latvija pirmie Latvija - Itālija 5:0 Latvija pirmie Latvija - ASV 4:3 Latvija pirmie Latvija - Norvēģija 2:2 (3:2) / Norvēģija pirmie Latvija – Somija 1:3 Somija pirmie Latvija - Vācija 2:1 Vācija pirmie Rezultatīvākais Latvijas izlases hokejists PČ 2021 - Daugaviņs Pirmais hokejists, kurš iemetīs vārtus Latvijas izlases labā - Ābols Kurā vietā Latvija noslēgs PČ 2021 turnīru? - 7 Kuras izlases iegūs zelta, sudraba un bronzas medaļas? 1. Krievija 2.Šveice 3.Čehija
  4. Baigo leiputriju esi sadomājis. 2.1 - Padomā pats, kas notiks, kad teroristiem būs pilna pakete ar granātām? Dienas paliks vēl grūtak novadāmas, dēļ lielas iespējas, ka raunda sākuma tiks, kāds ct uzspridzināts vai nodedzināts. 2.2 - Vai tad serverī jau nepietiek ar dzīvajiem? Kuram dažam labam mutes kustās kā gaļasmašīnas un tiek traucēts pārējiem. 2.3 - Kāds sakars ir šim? 1IDC un votekicko. 5 - Nav nepieciešāms 6 - Varu piekrist un nepiekrist. Skatoties uz jaunajiem spēlētājiem, neviens nelasa noteikumus vispirms. Vispirms tiek saņemts ctbans un tad tikai tiek lasīts. Liela daļa zin, kad notiek IDP spēles, bet priekš jauniņajiem, kāpēc nē. To ko vajag salabot, to manuprāt boomix jau zin, bet nu neviens jau nezin, kad tas tiks salabots. Nav jau tā, ka nevar paspēlēt, daži sīkumi. Futbola bumbu dažreiz nevar paņemt.
  5. Iemetīšu divus demo katrā pa monemtam - https://failiem.lv/u/9s726bbhq#sign_up 1.demo, pie rezultāta 1:1, raundu var patīt uz 2:30 un noskatīties līdz nošauj Miskuzi. 2.demo, pie rezultāta 4:8, nošāvi mani healrooma tā kā zinādams, ka es tur esmu.
  6. Pirms šī soda saņemšanas apšaubīju tavas prasmes pie sargiem, bija raunds, kad līderis deva komandu un atskaite nebija pagājusi pirms nošāvi ieslodzīto. Biji diezgan pārliecināts, ka tā nebija, bet beigu beigās tāpat uzrakstīji kill consolē. Tiki sodīts arī pirms tam no cita admina, kurš beigu beigās apžēlojās. Nonākot pie šīs fantastiskās apgalvojuma spēles, sapratu, ka īsti lāgā nejēdz vadīt. Uzdodot apgalvojumu:"Vai Nīderlande ir kontinents?" , uz kuru visi ieslodzītie atbildēja pareizi aizejot uz sarkano "false" lauciņu. Tad ieslodzītie sāka troļļot mainot savu atbildi, pēc kā uzreiz centies aizvērt šīs durvis, nogalinot ieslodzītos. Kāpēc nevēri durvis ciet, kad visi ieslodzītie bija uz sarkano lauciņu? Tu vienkārši mēģināji ātri atbrīvoties no ieslodzītajiem uzdodot savu jēlo jautājumu. Pēc mana uzskata tev šī poga nebija nemaz jāspiež, jo pats redzēji visi izvēlējās "false" lauciņu un bija jāliek atgriezties ieslodzītiem uz balto laukumu. Ja būtu uzdevis sakarīgu apgalvojumu, šī situācija būtu pavisam savādāka. Nevadi spēles, kuras nav pa spēkam. Paskatījos kā tu spēle sarga lomu, īsti nesaprotu vai pats saproti, ko tu tur dari. Tu nemaz neesi atradis šo demo pirms tu vari viņu pazaudēt, demo pieejams 48h.
  7. Sveicu Jaunjelgavas grāmatu barvedi.
  8. 11:3 raunda sākums, 1/4x speed, šauj pavisam citur, bet ievelk galvā divas reizes pēc kārtas. 12:3 raunds, kaut ko skaties apkārt, līderis saka nekustās un tu pēkšņi sāc tēmēt un šaut pa līderi, kas sāka parādīties kadrā, īsti nesapratu kāpēc. Pēc neilga laika, es mūku prom, un tu mani prosta izdefoji ("izrektoji joblī") un tava atbilde bija - mani laikam tūlīt nobanos. Tava reakcija uz to bija pilnīga 0, tā kā būtu trenējies, kur hitot to shotu un tā būtu ikdiena. Iespējams, ka šis viss ir luck un kaut kāda sakritība, bet kas to lai zin.
  9. Sēdi kamerā, tā lai Tevi redz un apsargi var nošaut, nevis speciāli gaidi, kad visi aizies prom un tiksi pie iespējas aizmukt. edit - Tu izmanto kartes nepilnības, kas apgrūtina apsargu darbu. Kartē nav ne lampiņas, kas paziņotu vai ieslodzītais ir kamerā un kameras nevar arī aizvērt. Pieņemsim, tagad apsargi ies šaudīt pa kamerām, lai saprastu, vai kāds ir kamerā vai nē. Tas aizņemtu ļoti ilgu laiku. Tas, ka tāda noteikuma nav, nenozīmē, ka tā var darīt. Piedod, atvaino, ja Tev pašam šo grūti ir saprast, tad man žēl.
  10. Nebija tur free kill, bija komanda doties uz riņķa līniju, tu skrēji uz gunroom. var klapēt ciet
  11. puviens

    JB Konkurss.

    Ba`Gvel http://identy.gameme.com/playerinfo/654
  12. https://clips.twitch.tv/FantasticVenomousWoodpeckerJonCarnage
×