Jump to content

Ventur4iks

oldschool
  • Posts

    1517
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    19

Reputation Activity

  1. Downvote
    Ventur4iks reacted to excalibur in CS:GO Spams (2014 - 2023)   
    uz

     
     
  2. Downvote
    Ventur4iks reacted to Ledžits in CS:GO Spams (2014 - 2023)   
    #nocomment
     

  3. Upvote
    Ventur4iks reacted to TALANTS in CS:GO Spams (2014 - 2023)   
    http://plays.tv/video/59c9713e1431be247b/vintage-talants
  4. Upvote
    Ventur4iks reacted to TALANTS in CS:GO Spams (2014 - 2023)   
    http://plays.tv/video/59cec4b787e3ca2689/drunk-talants-normal-talants-csgo
  5. Upvote
    Ventur4iks got a reaction from mindfuck in Spotify   
    Ganjau, ka šeit var mest visus playlistus no visurienes, kur ir iespējams, ja ir vēlme..
  6. Upvote
    Ventur4iks reacted to Radio in UNBAN [ARENA] TRIGER spxcedxg   
    tl;dr - Bans pamatos. Bans paliek. "Īsa pamācība" kā ieraudzīt AIA (aimeri Iekš Arēnas)
     
    Sveiks - mans mīļo draudziņ. Iesaku iestrebt pirmspēdējo padzerekļa malku un ievilkt kārtīgu elpas vilcienu - lecam jūriņā!


     


    Ehh… spxcedxg, paldies ka tu mums esi, būsi kā skaists piemērs man izteikties par šo ideju: “Aimeris iekš arēnas”. Nedaudz paskatīsimies uz šo ideju tuvāk un precizētāk.


     


    Kā pamanīt, ka kāds ir “aimeris iekš arēnas” ?


    Paldies ka pajautāji, redz, ir vairākas pazīmes kas varētu liecināt par to, pat bez geimpleja vērošanas. Kā pirmā, pavērosim šī indivīda, šajā gadījumā: “spxcedxg”, profilu (steam).
     





     
    Kā pirmais ko mēs redzam ir stundas: 215 - Vai mums patīk 215 stundas?


    Nē!


    Protams, šeit ielec arguments vietā: Bet Pēter, tas tak var būt smurfs!


    Ak jel, protams ka ir. Bet redz, problemix jau rodas šeit: Spēlējam uz smurfa, mērķītis raustās, galvās trāpam, spreijot nemākam, bet, BET, trapam. Kā tad tā, vai tik šis nebūs: “Aimeris iekš arēnas”? Tieši tā.


     


    Ne jau viss sākās šodien. Redz, man acis ir visur. Un ja es saožu viltnieku - eju to kampt ciet!


    Te nu mēs nonākam pie Otrā punkta: Kā pamanīt, ka kāds ir “aimeris iekš arēnas” bez ekrānā skatīšanās?


    Morāls Egoists. Tieši tā, tu esi morāls egoists. Nezinu īsti ko tas nozīmē, bet izklausās fancy un apmēram apzīmē ko vēlos pateikt. Pēc jautājuma: “Kādēļ es nevaru trāpīt kā tu?”, draugs mīļais, tu atbildi: “Jo es neesmu resns gejs” kā arī man patika šī atbilde: “Jo esmu Globals”. Tad nu lūk, draugi mīļie, būt morālam pimpim, ar nav goda lieta un tā ir piezīmējama šāda veida žuļiku sugai, kā: “aimeris iekš arēnas”.


     


    Bet es arī esmu cilvēks, un ticu augstākajiem spēkiem, kā Alaham, Dievam vai Zinātnei. Iedomāsimies, ka kosmosā zvaigznes ir saslīdējušas vienā līnijā Un ir noticis negaidīti neiespējami iespējamais, Mēs esam sastapuši: Pimpius Promaximus, vai īsumā PP. PP ir “Pro” spēlētajs, kurš par mums nezināmiem iemesliem ir nokāpis no sava troņa un pievienojies parastajiem mirstīgajiem: Pubos, arēnas serveros, zombiemod, utt. - paņirgāties par mums un likt pārdomāt dzīvi - “vai vispār jēga spēlēt, jo nekad nebūšu kā viņā”, Es domāmāju vairākums mūs kādreiz ir sastapies ar šo sajūtu. Tā ir tikai puse no PP (Promaximus), viens no desmit, šiem indivīdiem gadās vienā kombo, ar devu “Pimpiusa”. Neadekvāts, stresains, visi vainīgi, tik ne viņa, netrāpa - lago, trāpa - dievs. Zinām tādus, bet ar tiem skaļi cenšamies nerunāt. Tad nu, ja nu viņš ir 1%. Ja nu viņš ir PP. Tad šeit talkā nāks trešais palīglīdzeklis, kā pamanīt AIA (aimeri iekš arēnas). Paskaties uz ekrānu.


    Reāli - paskaties un monitoru un padomā: “Vai tas ir legāli?”


    Protams, draudziņ manu, neviens nepiedzimst ar CS kabatā un sirdī. Arī tu varētu kļūdīties un 90% cilvēku kurus saukā par huļigāniem un ranku zagļiem (čīteriem), tu viņus nepamatoti lamā. Bet vai tad drošāk nav pieņemt to ka viņš vainīgs ka tu zaudē? Bet ne par to stāsts…


    Paskatoties uz ekrāna mēs redzam sekojošas lietas, kuras būtu vēlams ievērot:


     


    Sprays.


    Šeit par piemēru ņemsim Arēnas populārāko pušku: AK47


    Šādi ir - yes yes.
    http://imgur.com/a/fDGkG


    Šādi - no no.
    http://imgur.com/a/fgpq6


    Protams, šis ir tikai piemērs jūsu acīm, lai zinātu ko meklēt, ko ieverot, kā arī pamanīt un reportēt.


     


    Otrs ko mēs mēģinām ieverot - Vai pelīte padodas. Bieži, ja mūsu apskates objekts, “ber” vai mēģina tapot. Pelīte nepadodas. Ievelkas punktos. Iesprūst. Ķerās. To var viegli pamanīt un just. Neviens PP spēlētājs viņu nekratītu vai neraustītu pelīti kā paviāns ar drāti rokā. Mēs meklējam vieglu, pūkainu un skaistu peles kustību. Ne vietējo narkomānu. Protams, problēmu nav ja netrāpa, bet ja katra trešā lode šajā haosā satiek mērķi, tad mums būs problēmas.


     


    Trešais un pēdējais ko ievērot AIA medībās: Spēles stils. Uhh… šeit gan pamācība neiederēsies un punkts attiecīgs uz tiem spēlētajiem, kam vairāk par pusdzīvi šajā spēlē nomests. Sekojam līdzi ko mūsu mērkaķītis dara, ko viņš domā, kapēc viņš ko dara. Pīkojam pikselīti, pārliekam peli uz nākamo, izpīkojam. Skaisti - apsveicami. Izlecam mapes vidū, gaidam kad enemijs izskries un tad raustīsim priceli (mērķi) uz to pusi un lūksimies Budistu daudzrokainajam meitietim, lai ļauj trāpīt - nop, fuj un pē tā darīt. Kas tā dara? Vai nu nepieredzējis spēlētājs, vai, šajā gadījumā: spxcedxg


     


    Tad nu, īsumā laiks pastāstīt Jums kas notika un kāda ir viņa tālākā nākotne, bet pirms tam - iemalkojam treknu un pēdējo malku dzerekļa.


    Savu īgno aci jau biju uzmetis šamējam jau kādas pāris dienas atpakaļ. Jau grasījos banot, bet šeku reku, kad nospiedu enter, vairs nebija serverī. Nu neko, šoreiz lai skrien, tā laikam zīme no augstākajiem spēkiem, ka šodien nav ta diena vel pienākusi un viņa stunda vel sitīs. Ievācu informāciju no viņā friendlistē pazīstamajiem cilvēkiem, well.. tiem kas ir vienādi ar maniem un viņa. Uzzinu, ka šitais kēksiņš, baigo veci mētā, bet pārsvarā puberis un boosted dzivnieks iekš MM. Specoju viņā Matchmaking spēli, tur jau viss bij skaidrs. Tas moments kur caur smoke turēji mouse1 un nokrita ne tas ko vēlējies. Zinu ka atceries. Jo pēc ta momenta izslēdzi uz pāris raudniem (interesanti ka to var pamanīt, tulīt izstāstīšu) un jau atkal, kad spēle sāka nepadoties no rokas, mūsu maģiskais spreja paterns un mouse movements kā uz vecumu tantiņai bija atpakaļ. Te nu, šeku reku, šodien, nu jau laikam ir vakardiena pienākusi. Bet, nu dienā kad nobanoju - ienācu specos. Pirmo ko skatījos biji tu. Opā - zīle rokā. Visu redzam. Bet intereses pec, vēlējos palūrēt citus. Hop, vēl viens ar aimassistu. Izdomāju, jānobano tas pirmais un jāpaskatās kā tu reaģēsi, varbūt būs tas pats peles movements kā tad, kad iepriekš slēdzi ārā. Un ka tevi divi deviņi, pēc tam kad nobanoju pirmo - viens raunds. Atvēri Tab, ieraudzīji ka es tur vēl kā ērglis tupju. Un ir, tas pats peles movements. Palīzība no malas tiek izslēgta - trāpīt vairs nevaram, un spreijs vairs neklausa. Tas bija moments kad tavas dienas iekš šī servera, caur šo acc, tika skaitītas.


     


    Unban, tev neredzēt, kā savas ausis. Bet sistēmu jau apiet jebkurš var. Nāc droši spēlēt no Main acc. Apmeklē mūsu forumu, bet serverī ar “spxcedxg” tevi vairs iekšā neielaidīsim. Lai vai kāds PP tu nebūtu. Man garām, netiksi.


     


    Lai tev lasītāj un protams ši vakara/dienas/rīta zvaigzne: “spxcedxg”, jauka nedēļā un viss izdodas.
    Turam aci atvērtu arēnā. Tu nekad neesi drošs.
     


    Miers.
     


    Rādio.
     

     
  7. Downvote
    Ventur4iks reacted to erners in Ziemas perioda NOTS   
    Administrācijas pārstāvis - akka, jo boss.

    Moderators - Simplijs, uzrauga forumu, kā arī taisa konkursiņus.

    Banteam - Rebudijs? Ir citi?

    JB Admins - Neeju tur.

    SURF Admins - Neeju tur.

    AM Admins - Rausis, atcerējās apsveikt vārda dienā.

    BHOP Admins - TALANTS, vienīgais bhop admins kurš sakarīgs.

    Lietotājs- Aigars, smieklīgs džeks.

    Palīgs - 1PWA, palīdz.

    Sliņķis - boomix, pārāk daudz reizes jāprasa laidz palīdz.

    Aktīvais - Mercury.

    Oldschool - Yogijs, ir uzturējies identy no paša sākuma, cik es zinu.

    SPAMERIS - jorens.

    Girl next door - KIchins. Forša meitene. (sorx rausi).

  8. Downvote
    Ventur4iks reacted to mindfuck in Ziemas perioda NOTS   
    administrācijas pārstāvis - boomix, akka, klāvs, walters, par šiem 4, zinu, ka neslinko

    moderators - simplijs, dara savu darbeli uz visiem 100

    jb admins - Dopescott, šķiet, nav bijis brīdis, ka ieejot serverī neredzu viņu

    oldschool - lincītis, aktīvāks par aktīvu + vēl funny guy

    spameris - mercurijsss visur kur var iepostot, tur visticamāk arī būs iepostojis

    girl next door - lorix, bieži posto mc bildītes n shit

  9. Upvote
    Ventur4iks reacted to Galva in Neliels jautājums.   
    Pagaidam nebus. :loser:
  10. Downvote
    Ventur4iks reacted to Jorens in Diennakts Spams.   
    Pirmdienas horoskops: 13.marts
     
    AUNS Nav izslēgts, ka apsvērsi domu par darba maiņu vai arī tev būs padomā pārrunas ar priekšnieku par paaugstinājumu amatā. Pateicoties savai neatlaidībai, enerģiskumam, pratīsi panākt savu! VĒRSIS Būsi sabiedrisks, iejutīsies jebkurā kompānijā, iegūsi jaunus paziņas, satiksi domubiedrus, kuri lieti noderēs biznesā. Mājas dzīvē iespējami pēkšņi pavērsieni, kuri pamatīgi pārsteigs tevi.   DVĪŅI Darīsi visu iespējami, lai tikai tuvinātos nospraustam mērķim. Tikai izvēlies pareizās metodes, lai šo procesu paātrinātu. Nav izslēgts, ka līdzgaitnieki spēs sniegt ne tikai padomus, bet arī praktisku atbalstu. VĒZIS Saprāta balss tev diktēs vienu kārtību, bet emocijas prasīs ko absolūti citu. Neļauj pēdējam ņemt virsroku. Varbūt upurēsi brīvo pievakari, lai izpalīdzētu kādam radiniekam. LAUVA Nepilnības, šķēršļi tevi noteikti nedzīs pesimismā, uztversi tās, kā pašsaprotamu lietu, kā mācību, pieredzes gūšanu. Savas kļūdas tev labāk iesēdīsies atmiņā, jo tās tiks izjustas uz paša ādas. JAUNAVA Apbruņojies ar pacietību, ja mīļotais cilvēks vēl nav nobriedis tuvām un nopietnām attiecībām. Otra sirdi iekarosi tikai tad, ja rādot savu labo pusi, neaizmirsīsi iepazīstināt ar trūkumiem. SVARI Vari iekulties nepatikšanās, no kurām ārā ar paša spēkiem netiksi, tāpēc nāksies lūgt palīdzību, iepriekš apsverot visas iespējas. Nav izslēgtas problēmas ar datortehniku, kuras pilnībā var paralizēt darbu. SKORPIONS Sev nozīmīgu jautājumu kārtošanu šodien labāk atliec. Nevajadzētu nodarboties ar nekustamiem īpašumiem, doties tālā ceļā, jo var veidoties pārpratumi, nepatikšanas, kas lieki sarežģīs dzīvi. STRĒLNIEKS Neuztraucies par sīkumiem, saudzē savu nervu sistēmu. Lai uzlabotu pašsajūtu, apmeklē pirti, izbaudi relaksējošu masāžu, bet mājās paklausies mierīgu mūziku, sveču gaismā. MEŽĀZIS Tev nebūs garlaicīgi, esi gatavs visnegaidītākajiem likteņa pavērsieniem, kas ar vienu vēzienu var aizslaucīt ierasto dzīvesveidu. Lai neradītu papildus sarežģījumus, mēģini būt tālredzīgs un gan elastīgs. ŪDENSVĪRS Piesaistīsi līdzīgi domājošos, kā arī iemantosi viņu uzticību. Tai pašā laikā, necietīsi, ja kāds mēģinās tevi pamācīt, iegrožot tavu brīvības sajūtu. Šodien nebūtu vēlams kārtot ar tieslietām saistīto. ZIVIS Neesi tik saspringts, neņem apkārt notiekošo tuvu pie sirds, jo tā kaitēsi profesionālai darbībai, lieki maitāsi nervus. Šodien vēlamāk atlikt visa veida tikšanās, pārrunas, kā arī atturēties no lielākiem pirkumiem.
  11. Downvote
    Ventur4iks reacted to atkars in Diennakts Spams.   
    GOTY spēle skaitās. Šas.  :kkk:
     
    https://www.youtube.com/watch?v=yu23MQwwrXE
     
     
  12. Upvote
    Ventur4iks got a reaction from nigabelijs in [VIDEO] Pārbaudi sevi un atpazīsti čīteri (LV)   
    Es vienīgais tur neko īpašu neredzu? Tas prefire uz b, slikts gotv + rezolūcija savādāka, varbūt viņš tur ievēroja to plecu ātrāk un izšāva. Un reāli tas ir palielam vienīgais, par ko te visi cepjas. Līdz molotovam netiku, bija slinkums, bet varbūt viņš ir tik pat stulbs kā es un dažreiz paveicās. Zin kā, 1v1 situācijās tur stresiņš un galva nestrādā? 
     
    Varbūt arī esmu akls.
     
    Par molotova momentu, tur 2 reizes visticamāk varēja dzirdēt, kā čalis virina durtiņas. Gaidīja ar molotovu rokās, jo domāja, ka uzreiz ārā neskries, as in pārbaudīs tur forkliftu un vēl highwayu, meaning tā aizkavēt laiku pretiniekam. 
     
    P.s. Ganjau tapēc arī nekad neesmu bijis bantīms un arī cerams nebūšu.
  13. Upvote
    Ventur4iks got a reaction from nigabelijs in Meklēju cilvēkus priekš Weekend 2017.   
    Nu ja esi riska ņēmējs un gribi ļoti uz turieni pa lētāku cenu tikt, go for it. Neviens ne vienam neliek braukt nekur. 
     
     
     
  14. Upvote
    Ventur4iks reacted to nigabelijs in Meklēju cilvēkus priekš Weekend 2017.   
    Ar kuru stabu tu šodien sadraudzējies tajā ieskrienoties. Cik augstak jau minēju , man fucking neinteresē tavs viedoklis? skamot? hmmm.. ar visu manu pagātni 1.6, sadraudzējoties ar toplv , spēlējot šeit 1.5 gadus atnācu šeit skamot. Ja tavas acis mācētu palasīt komentārus un izlasīt to ko es atbildēju , tagad biļetes ir ļoti lētas, un man vel ir pāris dažas jau nopirktas priekš tiem kas brauks, tad tu saprastu to kad es ietu pirmais. Nesaprotu kā aizskaitīt uz cilvēka bankas kontu 60% naudas ir skams? Ja viņš pērk to biļeti par savu naudu, un es aizskaitu tikai 40% uz viņak ontu? tu nopietni domā kad es esmu tas kas pērk tas biļetes? domā man printerim krāsu nav kur likt? Zini cik ir 40% no summas? +/- 50 fucking eiro. Un tā ir katra cilvēka izvēle, ja viņam patīk lai pērk pats savu biļetīti ,ja viņu neapmierina tā doma pirkt pašam pilnu summu , es viņam aizskaitu swedbankā 40% naudas un viņš pieliek savu naudu klāt un nopērk sev biļeti. tavs komentars nebija izdomāts līdz galam puis. Jo ja skamot ir kind of nodarboties ar labdarību tad tu esi nepareizajā hūdā homie.
  15. Upvote
    Ventur4iks reacted to quattro# in CSGO ARĒNA   
    Tātad sākšu ar atvainošanos par nekorektu banu. ( Mana vaina)
     
    Domāju, ka šeit arī nebūs vajadzīgs tavs demo.
    Sākumā tevi nomutoju par nepārtrauktu sūdzēšanos katra rounda begās kad Tu nomirsi. (Šitam tas, šitam šitas.)
    Pēctam sekoja gags par mammas jokiem čatā.
    Un tad viņš sāka rakstī admin chatā. ( Vai nezinu kā to čatu pareizi sauc.)
    Tad sekoja bans.
    Ban tik tiešām nebija domāts permā, bet gan uz 1h , par taviem jaukajiem vārdiem adminam. (Domāju, ka Tu pats to saproti par ko es runāju. )
    Palūgšu Administrācijai bana ilgumu samazināt uz 1 h.
    No manas puses- Atvainojos par nekorekta ilguma uzlikšanu, miss click. 
     
     
  16. Upvote
    Ventur4iks reacted to šayžuks in show off # 1   
    neiesaku ilgi piedurties pie tiem parakstiem un avatariem. tbh, tas ir labs sākums kā apgūt prasmes iekš photoshop, bet ja esi nopietni apņēmies rīkoties ar šo programmu, iesaku turpināt mācīties, un mācīties, un mācities... uz šīs programmas robežu nav, mācies skatoties pamācības, apgūsti dažādas tehnikas, kā piemēram izskrāsot melnbaltu bildi, mēģini uztaisīt abstraktu ekrāntapeti vai ko tamlīdzīgu. jo vairāk dažādus bilžu rediģēšanas elementus tu iemācīsies, jo plašāka būs tava iztēle, kad vaidzēs ko rediģēt.
     
    skatijos otrā galerijā parakstus, mēģināju atrast kādu stoku kā piemēru;
    parakstiem jābūt kvalitatīviem, vienkāršiem, viegli saskatāmiem, bet manās acīs vissvarīgākais ir teksta novietojums. tam jābūt neitrālam, jāieslīd fonā vai vienkārši jāiederās tajā parakstā, lai kopbilde izskatās tīkama.
     

     
    vai piem. ja taisi vairāk ko abstraktu.
    imho tekstam vienmēr ir jābut viegli salasāmam, un tā novietojums ir ļoti svarīgs. 
     
     

     
     
    anyway,
    neaizraujies pārak tikai ar parakstiem un avatariem. mācies ko jaunu, meklē dažādas pamācības, apgūsti jaunas prasmes, photoshopā ir plašs iespēju lauks - kā rediģēt bildes, gl.
  17. Upvote
    Ventur4iks reacted to excalibur in Bez cenzūras.   
    Rebudijs, tiešām domas tikai labākas par tevi. Nekāda baigā runāšana nav bijusi bet nu cik esam saskrējušies pa pēdējo mēnesi or diviem pa ID serveriem vienmēr ir bijis pozitīvs un saprotošs. Ir sanācis kaut ko minimāli pajokot kamēr drotoju JB/PUB'ā. Forumā un serverī pildi savu darbu kārtīgi gan kā arī nekādu shitpostošanu no tevis neizdodās redzēt. Čatā arī ļoti sakarīgs esi lai gan arī bieži tur neredzu. Viens gan tas, ka manuprāt izklausies daudz vecāks nekā actually esi!  Draudzīgs un pretīm nākošs cilvēks liecies.
     
    glhf
  18. Upvote
    Ventur4iks got a reaction from Mr.White in Bez cenzūras.   
    Vēljoprojām neliela nepatika pret tevi ir, bet nav vairs kā pirms neilga laika. Liekas, ka esi nomierinājies? Vairs neesi tik ļoti agresīvs? Nezinu, varbūt pats vien esmu beidzis līst, kur nevajag. Baigais sporta veterāns un """""""eksperts""""""", kā ienāc vēlos vakaros, tā sameklē Rinaldu un runājat par visādiem piedzīvojumiem. Patīkami redzēt, ka vairs nedirsies ar visiem pēc kārtas, bet nu lielākā daļa jau tajā laikā guļ un varbūt vienkārši nav ar ko uz doto brīdi. Kas to būtu domājis, ka ko šādu uzrakstīšu..
  19. Upvote
    Ventur4iks reacted to Go Hārds. in Bez cenzūras.   
    Ventur4iks.
    Sen jau pazīstams, atceros, ka dr'u kādreiz spēlējām. Tad arī kaut kāda saruna mūsu starpā veidojās, bet nozuda serveri un ar to arī viss beidzās. Šajā forumā uzturās jau ilgu laiku, joprojām ir aktīvs foruma biedrs, kas ir pozitīvi. Cilvēks, kurš nebaidās izteikt savu viedokli, pat ja daudziem šis viedoklis varētu nepatikt. Bieži skarbs savos izteicienos. Cik čatā redzu, nekādu hujnju nedzen, liecies sakarīgs čalis.
     
    Veiksmi Tev turpmāk.
  20. Upvote
    Ventur4iks reacted to Klaavushka in Bez cenzūras.   
    Normāla čībiņa, nez kāpēc domā, ka heitoju, kaut gan atgādinu katru reizi, ka nav man 12 gadi un neheitoju, ik pa laikam redzēta dzīvē, kaut kad tos tālākos stāstus neatceros (jo tas bija sen, ehem, ehem), šķiti agrāk ne tik ļoti kautrīga cik pēdējo reizi, bet ir ok, pieradīsi pie big bad Klāvs un tad jau aizvērt muti nevarēs (Rausis palīdzēs iebāst kko, lai aizvērtu). Ik pa laikam kko rēcīgu var sagaidīt no tevis čatā, tas kinda norm, arī, ja kādam uzdirs uz sitienu, same shit, rēcīgi man. Cool lady.
  21. Upvote
    Ventur4iks got a reaction from excalibur in Jaunākais hīts @Nieziitis a.k.a pawN_ a.k.a Karma   
    Es izgāzos un nesāku pat skatīties. .__.
  22. Upvote
    Ventur4iks got a reaction from DZERA in Bode un tēmu ciet klopēšana   
    Manos laikos, kad es biju moderators, nežēloju nevienu un liku visiem pēc kārtas wp, nezinu, kas tagad notiek, bet izskatās, ka wp vairs neeksistē, jo neviens par to nečīkst un neprasa par ko un nav strīdi savā starpā par šo tēmu. >_>
  23. Upvote
    Ventur4iks got a reaction from MADYOGA in Bode un tēmu ciet klopēšana   
    Manos laikos, kad es biju moderators, nežēloju nevienu un liku visiem pēc kārtas wp, nezinu, kas tagad notiek, bet izskatās, ka wp vairs neeksistē, jo neviens par to nečīkst un neprasa par ko un nav strīdi savā starpā par šo tēmu. >_>
  24. Downvote
    Ventur4iks reacted to Seeach in Bez cenzūras.   
    Praktiski nezinu tevi. Prieks manis tu liecies mieriigs daudz neiesaisties diskusijas, tikai ja tas tiesam ir vajadziigs.
    Sakot godiigi velos zinat viedokli par sevi tapec rakstu so rakstu.
  25. Upvote
    Ventur4iks reacted to faz in Identy Gudrības   
    Saruna steamspīkā : 
     
    es: kko stāstu par gerojiem un kā mani nobloķēja
    vasja : "bk;jasgnaisvaisfasfp12asdmas" (karoč neko nesaprot, jo doba skaņa micam)
    es : jā, vasja burkā? ko tu saki?
    vasja : "asdkansdn nsadnansd džumandži asdnas?" (vēl ar vien neko nevar saprast)
    es : tak atskrūvē vāku sākumā un tad runā!
    vasja : *fonā skaņa kā atskrūvē burkai vāku* "Nu?"
     
    :DD:D:D::DD:D: tikko izgāju no ingeima, būtu ierakstījies.
×