Jump to content

Musina

Lietotājs
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Musina

  • Birthday 05/29/1992

Profile Information

  • Dzimums
    Neteikšu

Musina's Achievements

  1. Pārkāpēja niks Pārkāpēja IP ar skrīnu vai linku (lai uzzinātu ip, raksti konsulē xlist) Demo, kurā notiek pārkāpums (IDenty_serveris_DEMO.dem) Aptuvenais laiks iekš demo, kur redzams pārkāpums Pārkāpums (piem. wallhack) Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Serveris kurā tas notika (dd2, surf, hns, jb, war3) 1. GanjaSmokaLV 2. 78.84.15.93:58155 http://failiem.lv/down.php?i=sdoagzb&n=IDenty_JB_DEMO.dem principa viss demo ir parkamums, sakas viss ar to ka es ieeju serveri vinjiem ir duelis ar scout, ganja izmanto zoom kgan terorists teica bez..... talak draud ar banu par abouse bet es pateicu tikai daun ! es angliski labi nerunaaju gribeeju teikt leja ! demo ir dzirdams kaa vinjs nodirshmani ! pa siku pimpja sukataju u.t.t ! un beidzas ar FK komanda es ieskreju keidza un sastingu ka jau lika, vieniigi es ieskreeju un sastingu pie pashas ieejas ! nelaizot parejos ts ieksha ! un mani nosava ! nebija komanda pie galejas sienas vai ko ! vnk keidza ! FK JB ! labu dienu !
  2. Pārkāpēja niks Pārkāpēja IP ar skrīnu vai linku (lai uzzinātu ip, raksti konsulē xlist) Demo, kurā notiek pārkāpums (IDenty_serveris_DEMO.dem) Aptuvenais laiks iekš demo, kur redzams pārkāpums Pārkāpums (piem. wallhack) Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Serveris kurā tas notika (dd2, surf, hns, jb, war3) Jorens adminu ip jums tak ir?! http://failiem.lv/do...nty_JB_DEMO.dem pedejais raunds 2fk ! FK jorens vadiija dienu un aizveda visus uz kreesliem... pietupties un satingt, taa n u es aizliidu un sastingu, nakamaa komanda jaabuut visiem kolonaa ! aizliidu kolonaa un mainiiju rokas no HE uz KNIFE.. taa nu mani nosaava, 4alis man blakus to4 nekusteejaas ! ! ! ! !! ! ! ! ! !! un nebija teikts sastingt peec varda kolona jabut ! ! ! !! JB kautkaa taa sazīmē kaut kādu ip.. ja reiz nodod pārkāpēju. // Klāvs.
  3. 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda 3. Screenshoti vai demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību 5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) 1.Jorens 2.2 nepamatoti slay - 1- mixday ! pingvins, nemaceesu paskaidrot mosh ari man nebija taisniiba bet demo tas ir redzams ! nakama diena - cellday ! PEC ATVERSHANAAS sasting sturOS tupus ! jorens sedeja pie stuura un teica ka tas skaitaas, ieksha sturi vinjs nebija ! kill un slay ! 3.http://failiem.lv/u/lpcbosc 4.demo pedejie 2vi raundi ! laiku man neraada. 5.47p
  4. 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda 3. Screenshoti vai demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību 5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) 1.FANTOM 2.nepaties slay.. buuuri pie galejas sienas, neviens nekustaas ! fantoms izmeta granaatu uz manu pusi ! es vinju nosaavu ! un vinjs mani slay ! 3.http://failiem.lv/down.php?i=agqssnj&n=IDenty_JB_DEMO.dem 4.demo beigas ! laiku neraada man... 5.47p
  5. aizmirsu nick bet man shkiet ka vinjs ir viens no adminu komandas ! ja tomeer naw tad parkapejs vienalga ir ! 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda 3. Screenshoti vai demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību 5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) niks demo ir redzams ! shkiet ka students, bet iespeejams ka otrs bij vainiigais ! 2fk, katrs savaa round ! 1- pateica - pec atvershanaas totaals freez.. es ielecu tajaaa lodzinjaa kur TNP staav ! mani noshaava kgan nebiju redzams ! tas ir caur sienu un paskaidrojums wepu panjeemi ! ar wep mani neredzeeja ! 2- atkal ielecu logaa panjeemu wepu un flashu izliidu laukaa un gribeeju mest flash ! un mani heda panjeema! paskaidroja ka weps bija ... bet ari redzams nebija http://failiem.lv/u/spsseid - pedejie 2vi raundi ! laiku nepateiksu jo man vinju vnk neraada ! 47p iespeejams ka vnk esmu netur iesmirdeejis ! ! ! ! ! ! ! ! ! bet cilveeks to4 noteikumus nezin ! ! ! !
  6. iemet savu demo tur buus viss labi dzirdams ! tas arii bij viss ko es pateicu - savas ausis varetu izmazgat !
  7. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin <3 FANTOM. [AMXBANS] There are 6 days , 5 hours , 23 minutes and 21 seconds left of your ban. [AMXBANS] Banned Nickname : unknown_STEAM_0 : 0 : 546964362 [AMXBANS] Reason : ' Musina abuse ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 546964362 ' [AMXBANS] Your IP : ' unknown_STEAM_0 : 0 : 546964362 ' [AMXBANS] ============ http://failiem.lv/down.php?i=fuuoebr&n=jb-1301161403-jail_midday_v2.dem nu speleju ka speledams. sakas viss ar to ka es nogagoju raccoon pa to ka vinjs nolamaajas.. un es neredzeeju kad fantoms vinjam gag nonjema es vinju transfer, un fantoms saaka uz manis nenormaali DIRST ! nosaukaja kko veel acis iemeta un es tikai kluseeju liidz bridim kad man apnika un es vinjam atbildeju lai aizver savu jobano purnu un pametu serveri. tas drizak man vinjs buutu jabano pa vinja netiro muti. ! es pats vispar neko uz neviena nelamajos jau kaa nez 2meneshus ! demo beigas demo njemts no HLTV JO man demo nesaglabajas nezinamu iemeslu delj, NEKUR NAW ! 48p
  8. cik es zinaaju nav taads iero4u staavs bet gan izstaba - tu nepareizi uzraxtiji vardu istaba 1stavs ir parasta istaba jo ir duvis un kkaadas trepes kas ved uz citu istabu un 2 stava atkal ir citas durvis kas ved uz gnr !
  9. http://identy.lv/forum/index.php?/topic/10421-sudziba-jblvmusina/ te jau ir viena sudziba ko tew dariit ja musinja nepartraukti runaa, un ka tew rikoties shaja situaacija.! SHAUT NOST IR KATEGORIKSI AIZLIEGTS, tas ka es tew besiju nenozime ka ir baigais iemels mani shaut nost kad tew sagribaas. un ieksha bij pietiekami daudz ad mini kuriem pajautaat lai mani gag !
  10. sukaa merkakis mani nebanoja. es jautaaju lai nobano, ilgi lidz man apnika, un nekaa. mosh vnk nedzirdeeja ka teicu lai bano fk bijA... demo varat neskatities. vainu atzistu !
  11. nesakot shauju bara ir atljauts nejaushi nogalit vienu ieslodziito. es grizos pec duriena un man likaAS KA TAS BIJA VINJS un lode ielidoja galva. kad fd bija beigusies peec 10sekundeem+/- es uzraxtiiju kill konsole. tapec es nezinu kapec vispar tu atvilkies ! pa to vai vareeju sho noshaut nebiju drosh tapec sewi nebanoju bet gan tikai maigi nogalinaaju ! slay bez reason ? biezi ? nu diivaini bet sudzibas es galiigi nemanu ! sewi es nokiloju bik veelaak jo peec liecinieku teikta tas nebija klaavas kas duura ! un kada sakara tu te smirdi es nezinu. jo klaavs teica vai kill vai izdi ! un es izvelejos izdi un kill !
  12. noveelu jums visiem IDentieshiem jaukus un siltus ziemassvetkus kaa ari jauno gadu lai jums vienmer viss izdodas kaa plaanots un pat veellabaak ! Mīli to, ko ir vērts mīlēt, aizmirsti to, ko nav vērts atcerēties, lepojies ar to, kas ir lepnuma vērts, gūsti atelpu arī steigas brīžos un uzcel žogu starp sevi un raizēm. Un vēl- lai nesteidzīgs laiks Tavos laimes brīžos, un, lai ātri aizzib tās dienas, kas nav laipnas pret Tevi... noveelu jums saulainu garastāvokli un neatkārtojamu vakaru!
  13. Musina

    NOTY #1

    Noteikumi. /babbuc/ nesaprotu.....
  14. ES tew tikai pajautaaju - stulbs esi ? nevar dievas dienas pec kartas hop speli dot. calis 2viem cilvekiem un 2vas dienas pec kartas iedeva hop speli. un shii bij diena kad mape jaizmanto bija.vinjs pat nerunaaja kar pateicu. meginu nerunat ta lai trauce un kad kaads runa! tik pat labi. kapeec K@@si neshavi nost kad shis runaaja ? kad kasis bij ieksha visi vareeja normali dienas novadiit un nevienam nekas netrauceeja a tew princesei uzreiz trauce. JA TIEHSAM ES PA TRAKU JAU SAAKU RUNAT VAI KAADS CITS TU DRIIKSTI PATEIKT NERUNA LUDZU TU TRAUCE! un ja nesaprot shaviena kaja vedera, ka bridinajums ja turpina tad luudzu shau kaut visus nost ! I m just saying ! es uzturu serveri kartibu un domaaju ka parkapumu nekadu lielo es nesmu izdariijis. pat tauta beigusi lamaties tagat tikai visur skan tadas fraazes kaa impis un kas lidzigs ! shon akka un kaasis ar speleja un atkall visi runaajaas un nevienam nekas netrauceeja! pat tew netrauceeja kad vadiiji dienas.! nervi netur ? normali izteikties nemaki ? ta bij 2tra diena kad tu vadi. bet pirms tam bij cits ct ! TU DRIIKSTI PATEIKT NERUNA LUDZU TU TRAUCE!
×