Jump to content

Sniegbaltite

oldschool
  • Posts

    201
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by Sniegbaltite

  1. Nav nepieciešams ierobežot granātu skaitu :< 1. Es par to naudu maksāju 2. Nevajag būt botam Kā arī man patika ideja par HP nākšanu klāt CT par karu nošauto T. Jo būsim reāli, ja uziet divi VIP virsū CT, tad -1 CT garantēts.
  2. Paldies Tev boomix, ka atbalstīji šo labo ieteikumu. Visi JB spēlētāji Tev ir pateicību parādā.
  3. Es atbalstu uz visiem 100%
  4. Vecīt, tiec galā ar savu CS:GO un nevajag snow mapi ņemt ārā.
  5. Nu tad tā ir kuģa paģopka, nevis orģināls un tas vairs nav tas pats kuģis
  6. Tas ir tas pats kuģis, jo šasijas numurs nemainās viņam, nomainot virsbūves dēļus :<
  7. Sniegbaltite

    TOTO Spams

    Nu ja par Briedi, tad par Briedi
  8. Brauksim ar močiem uz Rucavu, tur cepsim gaļu, dzersim kā izslāpuši lopiņi, peldēsimies un meklēsim papardes ziedu, lai pēc 9 mēnešiem es kļūtu par tēvu.
  9. Sniegbaltite

    TOTO Spams

    Parasta diena offisā
  10. Malacis! Tagad atrodi kādu gangsteri, kas vokālu rakstīs augšā
  11. Sniegbaltite

    TOTO Spams

    Lai Mr.Mercury beidz lielīties :<
  12. Pa lielām šaibām Tu te neko neizmainīsi tā , lai skanētu DAUDZ savādāk. Es no pieredzes Tev saku: 1) Saglabā kā savu darbu viņu, jo viņš ir labs 2) Taisi jaunu projektu
  13. Sāku kā Identy kā 1.6 JB admins, tad uz 3 mēnešiem kļuvu par JB administrātoru un tagad CS GO esmu parasts spēletājs :<
  14. Vārīta liellopu mēle :< Vienas nakts sakars divatā vai trijatā ?
  15. Čau, nākamais raksts, par futbolu! Šeit es neko daudz nestāstīšu, tie kas seko līdzi un saprot, kas ir futbols, sapratīs. Lūdzu, video ar labākajiem momentim:
  16. Čau visiem futbola draugiem! Vakar, 2019.gada 7. maijā norisinājās viens no lielākajiem futbola notikumiem Pasaulē - UEFA čempionu līgas pusfināls. Kurā spēkiem mērojās Liverpoola pret Barcelonu. Jāpiebilst ir svarīgs fakts, ka pirmajā spēlē Barselonā Liverpoola zaudēja 0-3 un, lai iekļūtu finālā, Liverpoolai Anglijā Barcelona bija jauzvar (vismaz ar 3-0) un jānospēlē sausā spēle, kā arī Liveroolai bija robi sastāvā, savainoti splēlētāji. Daudziem futbola pazinējiem liktos, ka Liverpoolai neizdotos iekļūt finālā, tādejādi atstājot Barcelonu pusfinālā. Bet, 07.05.2019 Liverpoola to izdarīja, uzvarot karalisko klubu Barcelona ar 4-0. Spēles labākie momenti :
  17. Latvija - Austrija 3:1 FT Latvija - Šveice 3:3 FT (4:3 OT) Latvija - Itālija 3:1 FT Latvija - Čehija 1:0 FT Latvija - Krievija 2:4 FT Latvija - Zviedrija 2:2 FT (2:3 OT) Latvija - Norvēģija 4:2 FT
  18. Labdien vecie, jaunie Identy lietotāji. Lieta ir tāda, ka saprast kaut ko saprotu, bet kad sāku saprast, saprotu, ka neko nesaprotu. Ir nepieciešama online darba virsma, kurā varētu augšuplādēt failus ( pārsvarā līgumus, PDF formātā), izveidot klientu sarakstu, rakstīt komentārus par klientu, pievienot klientiem skenētos līgumus, redzēt darbinieku online laiku, ko pavadījuši sistēmā, un vēl dažādas fīčas. Ja nu kādam ir arī luste, tad var mēģināt pats izveidot šādu lapu, un par to tiktu attiecīgi samaksāts, īstā naudā nevis ID cahsā. Ceru uz Jūsu atsaucību.
×