Jump to content

Dorucis

Lietotājs
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Dorucis

Dorucis's Achievements

  1. Ir update`s uz 6.1. Saprotiet, tā izslēgšanās notiek tikai tad, ja es kautko daru kādu laiku. Nu piem. sērfoju internetā, vai kādas 5-10min paspēlēju kādu spēli. Ikdienā (zvanot,sms) tā nenotiek.
  2. Nēē. Izslēgties var pat pie 100% baterijas. Nesaprotu tik tiešām kas varētu būt pie vainas! Uztaisīju update uz jaunāko versiju, bet tikuntā nekas nav mainījies, slēdzas āra, kad iegribas.
  3. Nu ok, būs jāpameiģina restore, jo pats personīgi šim iphone pēc iegādes nēesmu taisījis. Bet ja arī tas nepalīdz, tad ir varbūt kādas idejas, kas varētu būt pie vainas?
  4. Labvakar. Rakstu jūms, jo pats personīgi nezinu ko lai iesāk ar savu problēmu. Lieta tāda, ka lietojot savu iphone 4 iktdienā viņš pēkšņi kad grib izslēdzās, un ieslēdzot telefonu atpakaļ nav jāvada parole, vienvārdsakot, nenotiek tāpat kā izslēgšanu/ieslēgšanu veiktu manuāli, kad prasa pinkodu. Dažkārt, kad telefons izslēdzās, atpakaļ ieslēgt vairs nevar, jāliek klāt pie lādētāja,un tad tikai ieslēdzas, un pie tam ne vienmēr ar pirmo reizi.(slēdzoties iekšā mēdz atkal izslēgties). Visbiežāk šāda problēma gadās, kad kautko spēlē,sērfo internetā, vienvārdsakot, telefonā kautko darot kādu laiciņu. Nav ne mazākās nojausmas, kas varētu būt par vainu, tāpēc vēršos pie jūms. Lūdzu iesakat, kas varētu būt par problēmu, vai ko es varētu izdarīt lietas labā? Paldies!
×