Jump to content

Tomsis

Lietotājs
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

About Tomsis

  • Birthday 09/22/1992

Profile Information

  • Vārds
    Toms
  • Dzimums
    Vīrietis

Tomsis's Achievements

  1. <C> 77.38.255.72:38568 http://failiem.lv/u/tiacskz Deretu tādiem jenotiem sadot pa rīkli... Pārāk lecīgs. Visu demo jaskatās. @ SURF P.S. Taisiju BAN uz vismaz mēnesi ( IR PELNIJIS UZ TIK ILGU ) bet kā jau admini paši zin, tie bani uzrodas tikai tad kad jau var teikt termiņš ir beidzies... Nogagoju uz 150 min, bet viņam tā pat miera nebija caur X čatu turpināja tēlot lielo daiktu... Cerams tiešām ļausiet cilvēkam vismaz mēnesi atpūtināt acis, pirkstus un izvēdināt savu jau tā tukšo galvu vismaz uz kādu mēnesi, esiet taču cilvēcīgi...
  2. hehey tā jau viss norm, bet par pirmo rindkopu..... Pārāk pacelāti.. Šaubos ka viss labāk ar Fizz parzinat noteikumus tik tapec ka jums ir labi PC un online time jau 3x apgriezies riņķī... Vispār LV surf noteikumi parādijās LiniuM serverī un pēctam Flawlessa serverī, jo tie bija LV pirmie surf serveri kuri parādijās GIGN.lv.. Ko es ar to gribeju teikt... Tagad es varu pacelāti pretīm runāt - Biju LiniuM projektā Moderators (nick - LiniuM* SniKis*) un noteikumus meklējām kopā ar MAIN ( nick- LiniuM* ZloB*) visādos arzemju projektos, tapēc noteikumus pazīstu ilgāk ja nemaldos jau kādi 6 gadi pagajuši kopš LiniuM nomainija nosaukumu un aizgaja pa burbuli, tapēc arī esmu tikai SURFĀ ADMINS. ^^ P.S. Esmu rakstijis par noteikumiem "mūsu" MAIN - akku, bet no viņa puses nekadas emociju pazimes... Prieks ka centies ieviest kārtību arī starp likumiem..
  3. Labs, malacis, tagad vardu LOHS aiztāsim ar vārdu KRETINS? Iesprudi, skatoties uz augšu un pēkšņi tevi dieviņš atbrīvoja un tu mierigi varē'ji aizsurfot nolecot lejā? MALACIS.! Būtu vismaz atvainojies, kretīns tāds...!! Neesmu nekāda tupele lai uz manim ar tādiem vārdiem runātu...!!
  4. Ja vards lohs nav aizvainojoši, tad prieks iepazīties mani sauc Toms, tavu vardu tikko noskaidroju.. Saproti citi pajokojoties tā pasaka, tad mani tas nerausta lai tik saka, bet šis bija tiešā kontekstā. Izkikoju, jo jau apnikās tava gudrā muldēšana vai es gribot palikt bez acc, man atņems acc utt.. Tu esi 00000000000 te un manās acīs, TĀPĒC domā ko saki, ne tev spriest kas notiks ar mani, nedz tu ietekmēsi to...! Dosvidanie!!! EDIT: Atnac un noslauki man to mates pienu no mutes.!!! Lielais lēcējs te atradies...! Preskam man jāskatās, ja pats biju tur? Tu vispar filtrē ko saki?
  5. Abi ir aktīvi, redzēju kā abus @ DD2 nobanoja un uzreiz viņi abi aizgāja uz surfu kur viņus nevarēju izbanot, jo aktīvi.
  6. 1. sJERoga / STEAM 85.254.11.227:27005 RIKI 84.245.219.200:27005 2. 85.254.11.227:27005 84.245.219.200:27005 3. http://failiem.lv/u/opgqpvi 4. ~ 4min sākās. Vēl labāks kadrs 10min. (Skatoties tālāk līdz round beigām var redzēt admina attieksmi + vēl visi lamājās viss dažādākos vārdos, tas tā, bet ja pasaka vārdu lox tad ir pasaules gals) RIKI pašās beigās demo. 5. AIM 6. DD2
  7. Pēdējais video ideāls. Manuprāt dēļ video rodas arī tas viealdzīgusm, jo piem tgd nostoties video un nakamajā dienā piem man tāda situācija apmēram būtu, man prātā ienāktu tāda doma "varbūt mani tagad filmē un tas tikai joks, labāk ātrāk iešu no šejienes prom, jo man kauns izgāsties utt.." Pirmajā video, protams neviens neies klāt uzbrucējam, ja vien Tu nejutīsies varenāks un stiprāks par viņu... + sazin kas viņam atrodas kabatās.. Vecenes ir pieradušas, ka vīriešu dzimums nedrīkst viņa aizskart tpc viņam rodas varonība iekšā... Protams ja tur meitenes šādā veidā risinātu savas problēmas, manuprāt jebkurš zēns iejauktos, jo tad zēniem prātā skanētu "es taču esmu stiprāks un varenāks par meiteni" Tāds ir mans neliels skatījums par 1 un 3 video.
  8. Tomsis

    Musician.

    9/10 http://youtu.be/IwIrQBUvM08
  9. Bija 20 spēlētāji pirms Tu tos daudzos fragus savāci?
  10. msd // T.Z. STATI - http://stats.identy.lv/hlstats.php?mode=playerinfo&player=4419
  11. Jau atkal aktīvs, vienreiz liku, lai nobano, nu jau atkal... Laikam IP change..!
  12. Tomsis

    ...!

    OMG, gandrīz apraudājos.. Tas ir tik aizkustinoš brīdis kad izglābti vārti..!! + vēl tā mūzika...!
  13. GTA nespēlēju un nezinu kāda tur vadamība, bet 1 video uz beigām tīri labi manuprāt sanāca ( saku pēc dzīves pieredzes ) vienīgi beigas varēji smukākas uztaisīt nevis no grāvja nobraukt.. Bet nu otrais video.... Nevajadzēja likt.
×