Jump to content

TechNo

Lietotājs
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About TechNo

Recent Profile Visitors

1346 profile views

TechNo's Achievements

  1. Es par DR nebalsoju, jo neticu, ka tur spēs savākties pietiekoši ilgstoši daudz spēlētāju, lai serveris būtu aktīvs dienu dienā. Nobalsoju tikai par DD2, jo tā tomēr ir klasika, kuru spēlē teju katrs lietotājs. Gaidu, kad parādīsies surfs 1. vietā pēc balsīm (pagaidām dalīti 3. vieta), jo manā izveidotajā topikā par 1.6 izveidi, daudzi rakstīja, ka vēlas redzēt arī surfu. Par pubu esmu izbrīnīts, ka tik daudz sabalsojuši, bet tad jau redzēs. Jā, kā ieplānots iesākumam būs 1 serveris, bet ja būs daudz balsu par 2 serveriem, tad nodomāju, ka pat tiks atvērti abi serveri uzreiz, vismaz es tā ceru.
  2. Man patika Jūsu visu viedokļi, jo tie gana tika argumentēti gan atbalstot šo ideju, gan nē. Atbildes uz pāris iDenty lietotāju komentāriem: @ simplijs - Ja serveros ieguldīs laiku un visu kārtīgi sataisīs un regulāri veiks apskati (updeitu), īsāk sakot rūpēsies par serveri, tad viņā arī uzturēsies patstāvīgi tauta. Nevaram arī tagad solīt, ka vot tagad katru dienu būs pilns serveris - nē, viss ar laiku, uzreiz nekas nenotiek, ir jābūt pacietībai, jo arī citi latvieši/ārzemnieki pievienosies serverim, kas radīs papildus aktivitāti. Ja gribi salīdzināt nokia antenu, tad paskaties cik cilvēki gados lieto vēl neskārienjūtīgos telefonus, tie ir gandrīz visi pensionāri un tas ir gana daudz uz latvijas fona. To pašu var salīdzināt ar serveri, cik cilvēki spēlē vēl to 1.6, arī gana daudz. @ latvianguy - No KZ servera nebūs īpaši liela jēga, ja vien daudzi lietotāji (vairāk kā 15+) būs par šo serveri, jo kā zinām, kz serveros nav baigi dižā aktivitāte, ka tur vidēji dienā uzturētos 10+ cilvēki. KZ ir dāvinājuma serveris priekš sevis un citiem, kurā vari trenēt savas prasmes lēkājot. Pats esmu KZ moda cienītājs un spēlēju šad tad citā latviešu serverī. @ mindfuck - Mēs visi pa lielam sākām ar 1.6. Tā bija pirmā spēle ar kuru sākām, tāpēc tā ir nostaļģiska. Pēc tam jau aizgāja cs:go. Protams, ir citas spēles kā fortnite/pubg/gta/minecraft/TF2, u.t.t., bet viņas netiek tik bieži spēlētas kā 1.6 kā arī viņas radīt iekš iDentija praktiski neiespējami, ja nu vien šīs nosauktās spēles nav 50%, ko spēlē iDentija lietotāji. Rezumē tāds, ka palasot Jūsu komentārus, lielākā daļa ir PAR. Attiecīgi jau ir izveidots topiks, kurā varat atdot savu balsi par savu iecienītāko serveri, kādu vēlaties redzēt. Lasīju, ka daudzi vēlas surfu, tālu arī neatpalika dd2 un jb.
  3. Sveiki. Šis topiks būs par 1.6 servera izveidi šajā komūnā. Agrāk, Identijam bija 1.6 serveri, praktiski komūns sastāvēja no 1.6 serveriem, līdz ko komūns pagrima. Bet tagad ir atpakaļ uz ķepām ar cs:go serveriem. Jā zinām, ka ''cs 1.6 ir miris, kādi vēl serveri'' - nebūt nē. Pateikšu tā - ''cs:go sāk mirt, ja jau pat steamā pa brīvu var dabūt''. xD Kāpēc vajag 1.6 serveri šeit? 1. Šeit ir tikai cs:go serveri, ieviest kaut ko jaunu, nebijušu, tas būtu 1.6 serveris. 2. Noteikti ir cilvēki, kas spēlē veco labo 1.6, kuriem būtu interese uzspēlēt arī to. 3. Lielāka aktivitāte komūnā, jauni cilvēki, iespējams lielāki ieņēmumi. 4. Tīri uz testa versiju pamēģināt, vai sanāks un izdosies. 5. Ja uztaisīs visu smuki bez bugiem, liekiem pluginiem, īsāk sakot nep0k3monisku, tad visas iespējams. Doma ieviest dd2 serveri. Ar akku daudz runājām, teica, ka var mēģināt, dodot man zaļo gaismu, tāpēc tīri intereses pēc zināt Jūsu domas. Tas noteikti par ļaunu nenāks komūnam, tieši pretēji, labāk būs, jo ja tā paskatās, latvijā nav daudz komūnu, kurā tiek spēlēts 1.6. Ja būs liela daļa par un administrācija dos zaļo gaismu, tad vēlāk uzmeisteros precīzāku aprakstu par dd2 serveri - kādam tam jābūt, kādi plugini, u.c. Lūgums arī pamatot ar produktīvu viedokli izsakoties par šo ideju.
×