Jump to content

Woodies

Lietotājs
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About Woodies

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis
  • Attiecību statuss
    Brīvs

Recent Profile Visitors

1543 profile views

Woodies's Achievements

  1. Tad jau var topiku slēgt ciet? Unbans ir un var atgriesties vecajā dzīvē.
  2. Gribi pok3 serveri? Pirmajām vietām punkti un shops kur nopirkt kādus sūdus? Atrodi citu awp serveri un samierinies.
  3. Sakumā nebūs publika, bet varbūt pēc pāris mēnešiem aiziet. Ja ārpus Lv spēlētājiem iepatiksies, tad būs kas spēlē. Labāk nēmēģināt. Protams ja gribi sarunā un uzsauc servera hostu uz gadu.
  4. Woodies

    Filmu spams.

    Iesaku noskatīties visas trīs sezonas un sākot ar pirmo!
  5. Woodies

    Filmu spams.

    Patreiz otrai sezonai iznāk sērijas katru nedēļas vidu. Iesaku noskatīties!
  6. Woodies

    Filmu spams.

    Pagaidām 6 sērijas iznākušas, katru nedēļas nogali iznāk jauna. Seriāls par armijas dzīvi un armijniekiem, kas mēģina piepelnīties pārdodot zāli, rīkojot boksa mačus.
  7. csgolounge lika steamā reģistrēt mobile nr un gaidīt 7day. Visu izdarīju, bet rāda, ka nekas nav izdarīts. Ko iesakat?
  8. Tā jau tu vari visas savas sūdzības slegt ciet! Mācies atzīt kļūdas!
  9. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) Spriditis 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda: nepaties slay! 3. Screenshoti vai demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību: pašas beigas 5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) p48 Šauju pa spēlētāju. Viņs stāv uz rampas, es kritienā vel 2x izšauju un viņs tik tad lec jailā. Jialā viņu nošauju un saņemu slay! Tādiem cilvēkiem acc, kuri serverī blato un tēlo krutos. http://failiem.lv/u/drhfoqk Kadel aizveri topiku? Velos lai izskata cits bt, nevis tas kuru es nosudzu! Piedem tu pat manu demo nenoladeji! Izskatas ka jums te ir gudri cilveki! Aizver topiku, lai pasam sudi nesanak!
  10. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) Spriditis 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda: nepaties slay! 3. Screenshoti vai demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību: pašas beigas 5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) p48 Šauju pa spēlētāju. Viņs stāv uz rampas, es kritienā vel 2x izšauju un viņs tik tad lec jailā. Jialā viņu nošauju un saņemu slay! Tādiem cilvēkiem acc, kuri serverī blato un tēlo krutos. http://failiem.lv/u/drhfoqk
  11. Pārkāpēja niks- fantom Pārkāpēja IP - nav Demo -http://failiem.lv/u/vfywwzy Aptuvenais laiks- no 7min. Pārkāpums -neko nedara lietas laba. Papildus informācija - Ienāk spēlē un lidz pasam labi ,neko nedara. Daudzi sūdzas ka puse kempo jaila ,vins pat specos neieiet!. Beigās vel uzliek voti bez ieprieksējas brīdināšanas. Neviens pat neprasija lai maina mapi , vinam apnika uzreiz voti. Demo var redzēt ka bugiman aims un mes to teicām ,vinam viss vienalga! Serveris kurā tas notika-surf.
×